Onsdag och solen har skint hela eftermiddagen

Imorse vaknar pojkarna 6.30, vi hade en trevlig morgon och jag packade deras snacks och lunch sen vid 8.30 åkte vi till Marte.

Jag hade en mycket trevlig förmiddag, Marte och Jag fick pratat en massa och vi åt lite kakor. Pojkarna lekte jättefint så det var kul att se..De leker liksom mer med varandra nu och inte bara med varandras leksaker.. 

Vi gick även ut i Martes trädgård så de sprang runt tillsammans.. 

Imorron ska vi träffas igen, skönt! Då blir det biblioteket med Pojkarna 9.30-10. Om det inte regnar efter biblioteker ska Jag och Marte ta våra guter till en park och leka lite.. 

Jag fick skypat med Mammsi och Pappsi idag.. Sen gick jag upp och låg i min säng, bläddrade genom lite svenska tidningar som mamma hade med sig :) 

I eftermiddags var det 15 grader ute och jag tog ut pojkarna direkt efter de vaknat, de hade sitt snack utomhus på trädäcket.. 

Sen efter lite lek så tog jag och satt dem i vagnen, på med deras solbrillor och så gjorde vi Everett hehe.. 

I kväll har jag skypat med käraste Cattis, vilket jag gjorde imorse med nu när jag tänker efter.. Vi har även en inplanerad date imorron bitti, riktigt tidigt för mig, 6.00 och 9.00 för henne ;) Mys på det!♥
Catrin har förresten lite problem med sin mycket avancerade amerikanska mobiltelefon !! Så om någon kan vara så snäll och hjälpa henne så hade det varit tacksamt!! :) HAHAHAH

Nu ikväll har Jag, Joel och Katie spelat Wii.. Superskoj! Från och med idag har vi "Wii-Onsdag". Alltså ganska så självklart, så ska vi ha Wii turnering varje Onsdag.. Kul! :) Armen värker lite, shit får nog ta och stretcha och värma upp lite innan nästa gång!! Inte bra detta ju, hahaha dyrt som fan med sjukvård och sjukbesök här ju, det kan jag inte kosta på mig !! hahah 

Imorgon eftermiddag ska jag följa med Katie till pojkarnas sista Gymklass.. Joel ska till tandläkaren så jag hoppar in :) Men jag tycker det är kul så det gör inget.. 

Helgen är planerad in i det minsta som vanligt!! Bara fredagen som ska bestämmas exakt vad som ska utföras! Lördag Woodland Zoo Park (Seattle) på dagen med Familjen, på kvällen fira Tasheeas födelsedag med att åka "radiostyrda bilar-lacross-bakset mix" aktivitet som heter Whirlyboll.. Man ska köra en radiostyrdbil, använda sitt rack, fånga upp en boll på marken och kasta i korgar som ger en poäng! SJUK SAK, jag kommer misslyckas starkt!!! 

Men kul kommer det nog bli, ska försöka ta foton in action med.. Under aktiviteten!!!! :) HAHAH or not kanske .. 

Nej nu blir det att dra sig mot sängen.. Så jag får sova lite :) Det hade inte varit helt fel vid detta laget faktiskt..


  

Förlåt har inte tagit bilder idag, ska ta bilder imorgon lovar jag !

Men kolla så "mycket" mitt hår har växt sedan jag kom hit, ganska stolt ändå faktiskt1 :)

Hörs typ imorgon,
HAJ


Kommentarer
Postat av: Angelica

I like your hair style galet mycket ! ;) <3

2010-04-15 @ 09:30:09
URL: http://angelicalervik.blogg.se/
Postat av: Håkan

Hej malin. hoppas att du är bättre.Måste säga

en mycket härlig ljusblåååå bakgrund du har

skaffat på din blogg.

Kram från klagstorp.

2010-04-15 @ 19:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0