Onsdagkväll och mysmums på det!


(NÅGON SOM LAGT MÄRKE TILL MIN NYA HEADER, ATT JAG HAR NYA BILDER PÅ POJKARNA OCH MIG PÅ MITT COLLAGE HÖGST UPP PÅ BLOGGEN??)  HAHA eller kanske inte NEJ.. Dåligt tycker jag, fy på er ;)

Goddagens eller ja mer riktigt säkert godmorgon! Här sitter jag i morgonrock och har precis duschat, rakat benen, smörjt in mig och känner mig helt fräsch och fin hehe..

Jag har haft en riktigt skön dag. Den har känts väldigt lång men det har ävdå varit okej.

Det blev lite inställda saker idag. Marte skulle kommit över med sina pojkar men hon är fortfarande sjukis. Talpedagogen Carol ringde och sa att hon var sjuk, så hon kom inte heller.. Så det var jag och mina pojkar hela dagen lång..

Ganska sjukt faktiskt om jag tänker efter. Jag har inte träffat en ända människa, inte ens SETT en levande människa (förutom Nico ch Dex, men de kan inte prata mitt språk än hehe) sen Katie och Joel lämnade mig imorse. Alltså inte fören de kom hem igen kl 17.00 så på 11 timmar träffade jag inte en annan människa än Nic och Dex HAHAHA..

Lite konstig tanke kanske men ändå.. Fast jag var ute och gick med dem (i ösregn, kan vara därför ingen människa var ute??) och gick på stigen häromkring..

Nic vaknade redan kl 05.00 så vi fick en liten mysstart bara han och jag imorse när jag började innan Dex vaknade kl 6.45..

Nic är så himla duktigt på att äta med sked (när han vill, orkar och inte är dödshungrig eller trött för då orkar han inte och tar till händerna!! FY FY FY PÅ DE..) han använder nämligen skeden för att ta bort maten som kommer runt läpparna! Bra, väluppfostrad pojk där!

Dex är också duktig, han kladdar inte precis och håller sig också ganska fin runt munnen :)

Säger bara, herregud vad de åt till lunch, jag blir så glad då. När allt bara flyter på, när de äter och inga protester förekommer! :)

Dexter och Nicky försöker säga Petra, så himla sött.. När jag frågar var Petra är så försöker de säga Petra och pekar sen upp mot trappan och ovanvåningen och tror att hon är där och ska snart komma ner:( 

På min dator har jag som skrivbordsunderlägg ett collage med en massa bilder. Bland annat med Petra på, när jag nämner namnen på personerna och pekar på dem. Så väljer Nic och Dex att peka på Petra och försöka säga hennes namn.. Så himla söta, men ändå lite ledsamt med.. 

Nic sov 2 timmar och Dex 1.. Sen i eftermiddags brottades vi, väldigt allvarligt ska jag lova! Sen var de helt flippade, glada, skrattade och hittade på en massa skumma saker som fick mig att skratta.. 

Jag bestämde mig för att överraska med att laga mat. Så de blev köttbullar (dock inte gjorda av mig, bara värmda) med makaroner och ost, eller pestopasta med grönsaker..

Det blev verkligen uppskattat av Katie och Joel så det var ju kul.. Det var ju min mening med det hela också.. 



Efter maten blev det ett samtal som var ganska bra för oss alla tre. Ett viktigt samtal som var bra att det kom upp och att det inte var planerat. Det kändes skönt att få prata ut om det. Det var ett samtal om bland annat, datumar, semestrar, förlängning (alltså stanna längre i USA) stanna här i min familj, byta familj, hur länge ska man förlänga, för och nackdelar här och hemma i Sverige. ALLT MÖJLIGT ALLTSÅ! 

Det kändes skönt, nu ligger alla korten på borden. Jag har mina underlag för framtida, kommande val (i alla fall vad det gäller allt här) ...

Svårare är det när jag ska behöva tänka steget längre i mitt liv. Jag menar vad vill jag bli, vad vill jag göra. Vad vill jag ha ut av mitt liv, det är frågor jag försöker förtränga men som jag ständigt plockar fram och sorterar, tänker kring om och om igen.  

Det är egentligen där mitt svar till ett slutgiltigt beslut ligger om USA. Vad jag vill är vad som kommer bestämma när jag kommer hem. Vad lockar hemma, vad vill jag mer göra och uppleva i mitt liv. Jag vet att jag vill resa, jag känner inte för att studera, men innerst inne vet jag att jag måste börja studera snart (eller någon gång i alla fall), och jag vill jobba.. Helst vill jag nog faktiskt jobba och inte studera, kanske jobba och resa i jobbet? Reseledare?? Vad vet jag? 

Det ända jag vet nu som sagt är att vad jag vill med mitt liv, det är det som kommer bestämma när jag kommer komma hem till Sverige igen. 

Om jag väljer att förlänga och om jag väljer att förlänga här i denna (min) familj, så passar de bäst att jag förlänger antingen 6 eller 12 månader. Jag har även en möjlighet att förlänga 9 månader men de vill jag inte så de gör inget hehe..  6 månader är kanske bäst om man ska studera, för då kommer jag komma hem i slutet av Juli 2011. 12 månader får mig att flytta tillbaka hem i slutet av januari 2012..

Ska man stanna i min underbara familj här eller byta. Äventyret lockar att bo, se och uppleva en ny del av USA men 1 sekund senare tnäker jag att Malin du är ju sjuk som ens tänker tanken på att lämna denna familjen. Det är svårt, svårt och åter svårt. Hatar sådana härade beslut.

Egentligen är de inte så svårt, det är bara att bestämma sig, tänka på mig själv och lite på mig själv. Men det är känslor inblandade överallt, även i dne minsta lilla tanke och händelse ligger känslorna och lurar. 

Usch, nej ska inte tänka mer på detta ikväll. Det får vara nog för idag, måste nog ta och rådfråga lite personer hahah :D Mest bara för att, få tips och alla kan vi ju se möjligheter och väga olika. Kan vara bra att få lite stöd och råd.  



MAMMA OCH PETRA, kolla på dinousar äggen!!



Nic och Dex fick två dinousar ägg i sina påskägg.. De skulle lägga i vatten som ni se. Och nu har de ploppat upp två stycken köttätare! :)


Igår filmade jag detta klippet! ÄLSKADE SÖTA UNGAR!
 

Från Movies





Detta filmklipp älskar jag.. Glömt posta de här innan.. Det var den dagen Mamma, Petra och Jag åkte till Seattle.. Detta är utanför det första Starbucks Caféet..

Här stod de tre äldre SJUKT duktiga män på att sjunga (gospel).. Sån härlig känsla, jag blev helt glad. Mamma köpte en skiva, jag har inte hört på den själv men tror säkert den är sjukt bra med..

Från Torsdag 010410 SEATTLE



Älskar när Mamma säger (ger direktioner till Petra) HÅLL I VÄSKAN! hahah såå typiskt henne, det är min Mammsi de ..


Nej detta var nog allt för ikväll faktiskt.. Jag har bestämt mig för att lägga mig i tid ikväll. Så jag ska ligga i sängen kl 21.00 PRICK OCH INTE 1 MINUT SENARE..

Har nu 40 minuter på mig att borsta tänderna, ta mediciner och kanske till och med hinna med att läsa ett par sidor i en bok.

Vid eventuella frågor eller tips hör gärna av er via en kommentar :) HAHAH



Svar på kommentarer...

Moa, tack så mycket för din lilla söta kommentar. Kul att jag kan underhålla lite hehe. Vem är du, hur gammal är du, var bor du, hur hittade du till min blogg? :) Lite nyfiken.. alltid kul med nua läsare.. KRAM på dig..

Emma!
Tack för kommentaren, så du har också hittat hit :) Vad kul, hur är allt med dig?? Ja jag har de bra här, trivs men saknar hemma med.. Det är något speciellt visst med hemma..Hoppas du tar hand om dig, KRAM på dig gumman.. 

Ninni! 
Ja Ninni Mamma har så mycket att berätta och dela med sig av sen USA kan jag lova dig =) Hoppas allt är bra med dig och att du hade en trevlig påsk.. KRAM

Pappa!
Kul att höra att allt går bra på praktiken! Det var skönt att prata med dig idag!!!!<3<3<3 Det behövde jag, på något vis kändes det konstigt idag.. Jag kände en speciel känsla när vi skypade idag.. Kan inte sätta finret på vad men det var kärlek i alla fall.. !

Kommentarer
Postat av: Mammi

Jag har lagt märke till den, som vanligt jätte fin..:-) Vilka härliga movies...:-) Gillar gosbel killarna vilka röster.... Har varit med systeryster o tagit prover o EKG o allt verkar bra.Skönt! Nu får jag komma igång på jobb, alla hälsar.Love you...

Ha det bäst vi hörs när vi hörs...KRamis

2010-04-08 @ 09:18:31
Postat av: Peter

Helt plötsligt spelas det Gospel hemma nu ! hahhaa



2010-04-08 @ 09:56:16
Postat av: Sabrina

Jag har faktiskt lagt märke till headern :)

det är så kul att läsa din blogg, du skriver så mycket och lägger upp bilder ju! Kul att du lagt upp videos med, killarna är ju alldeles bedårande! (Dexter och Nicholas alltså hihi).

Jag blir glad att se att du trivs super där och visst funderar man mycket över framtiden! Jag ångrar inte att jag åkte hem dock, ångrar bara att jag tog första bästa familj hehe :D

Ser framemot fler inlägg maulin! :D



Kram Sabrina

2010-04-08 @ 15:18:44
URL: http://picturesofyourskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0