Måndag 21 Juni och tiden fortsätter att rusa!

Hej Måndag och ny vecka.

Jag hade den sjukaste natten på länge, kunde inte somna. Låg vaken i timme efter timme. Vände och vred innan jag tillsist somnade ett par timmar innan jag skulle vakna!

Men det som ringde i huvudet och räddade mig lite var att jag kanske skulle sluta lite tidigare idag. Och, ja mycket riktigt så blev även fallet. 14.00 stampade Katie in och jag avlöstes..

Förmiddagen med pojkarna var trevlig, de var på bra humör, lite trötta bara.. Dexter vaknade efter en timme och ville inte somna om först men sen somnade han i min famn i soffan. Så ja här är han sen när han sover och jag sitter bredvid och läser..


Vad är det då med tandkrämen tänker ni då eller. Jo det är en Train (tåg) tandkräm.. Och kolla noga på namnet, TRAINING TOOTHPASTE!!! Ser ni något kul eller ??? Fattar ni inte får jag skriva svaret i morgondagens inlägg:)

Efter jag slutade tog jag tag i mig själv lite. Damtorkade hela rummet verkligen ALLT. Sorterade och gick igenom alla lådor, fack och hyllor. La allting fint och prydligt. Här är så fin nu ska ni veta.. Rent och skönt!  

Jag känner egentligen att jag skulle behöva gå en runda, sen ta en dusch och hålla kväll med en bok. Men det är lite sent nu. Tiden bara rusar iväg, vi ska ätao m 45 minuter så som ni förstår hinns inte mycket med då inte..

Så det får bli middag, en kattatvätt och en film eller bok!

Pratat med Geeelis i telefon nu i eftermiddags med<3

Skypat med Mammsi, Petra, Pappa och Cattsan under dagen<3

Snart har jag varit i USAlandet i ett helt halvår. Kan ni förstå det? Ganska ofattbart enligt mig dock! Och viktiga, stora beslut måste snart tagas. Jag lever i ovisshet om framtiden, något som jag inte riktigt gillar. Och det är bara jag själv som kan göra något åt det, ta mina val och sen leva med dem!

Men som alla andra vill väl även jag ha allt serverat, vill att mina svårt beslut ska tas åt mig. De ni vet, de som inte har något riktigt rätt eller fel, ja eller nej. De är de kluriga som gör en så himla kluven. Hjärncellerna slår knut på varandra där inne som de sprakar och knakar.

Jag säger bara såhär, samtidigt som jag vill åka hem efter mitt år vill jag även stanna 6 månader till. KOMPLICERAT, JAAAA MYCKET!
Usch, jag älskar USA, men jag vet inte om jag vill jobba som aupair och ge ytterligare (fördröja) 6 mer månader av mitt liv. Eller vill jag kanske se något annat, ett annat land, påbörja ett annat äventyr?! Var kommer mitt beslut att ta mig, det är frågan.  

Jag vill vara lycklig, se mig omkring i världen. Skapa erfarenhet och växa som människa.
Jag vill ha en lägenhet, ett jobb och en bil.
Jag vill, jag vill, jag vill!
Alldeles för mycket....


Imorgon börjar jag kl 8.30 så får lite sovmorgon. Det är aldrig fel det. Kom precis på att jag kanske ska ta mig en runda med mp3:n efter maten ändå. Jag behöver ju inte lägga mig alldeles för tidigt idag inte. Tror jag skulle behövt det, rensa huvudet lite och få musklerna till att jobba.

Men vi hörs imorgon igen gott folk. ♥

Kommentarer
Postat av: Cattis

FÖLJ DITT HJÄRTA (och även din hjärna)älskling, det kommer att lösa sig .. till det bästa! Finns vid din sida oavsett vad och det vet du. LOVE U <3

2010-06-22 @ 06:54:46
URL: http://catriniusa.blogg.se/
Postat av: Mammi

Skulle hälsa ifrån Ingrid o tacka för det fina kortet, hon blev jätte glad. Jag såg att hon hade ringt igår kväll o pratade med henne nu. Ha det så bra o vi hörs senare ikväll din fm. Love you...<3<3<3

2010-06-22 @ 08:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0