21,67 dollar extra i kassan, katjiiiiing!!!!

Hej och hå på er där hemma, ja och även alla andra :)

Idag är de tisdag som ni alla vet, eller ja onsdag hos er nu.. Det är lite så små mysko det där.. Inte alltid lätt att få ihopa..

Som sagt var jag på min sista fotoklass igår och det gick bra. Jag fick bra feedback på min bildserie, men de var riktigt dåligt framkallade. De var svart och vita, men de hade en riktigt distingt grön ton och var alldeles för mörka.. Plus alla ljusa detajler var alldeles över exponerade.. Så ja idag tog jag saken i egna händer, körde till Bartells och täntke se vad vi kunde göra åt detta. Antingen ville de trycka nya till mig eller så fick jag pengarna tillbaka om jag inte behövde dem.. Och ja de gör jag ju inte hehe.. Så ja jag lämnade tillbaka dem och fick 21.67 dollar tillbaka, så mitt foto projekt var gratis..

Jag menar, vill jag ha bilderna kan ja ju skriva ut dem i framtiden, bättre och billigare.. mhuhahah

Jag har haft ett bra snacka med mina värdpäron ikväll.. Fick gå igenom lite saker och så.. Skönt att ha det snackat igenom.

Dagen i säg har varit bra, pojkarna har varit charmiga och de är faktiskt jävligt roliga ibland. Jag blir lite chockad själv, här står jag och skrattar högljudt för mig själv..

Dexter växer! hehe, eller ja de tror jag i alla fall.. För han sov länge imorse och sen 2 timmar och 40 min till middag, och killen sover annars 1 timme max hahah.. Så lite skillnad där ja.. 

Nu hoppar vi lite här, känns som hela detta inlägg varit lite hoppigt, ber om ursäckt för det. 
Men hela kvällen lång har jag skypat med Cattsan, närmre bestämt 2 timmar.. hehe.. Nu är klockan lite över 21.00 och jag ska snart krypa till kojs.. 

Och ja svar till dig Camilla, nja Dexter jagar ankorna och Nic kollar mest på dem.. Men Dex hade varit halvvägs ute i vattnet med ankorna om jag inte stoppat honom.. Han blir helt exalterad.. 

Har inte tagit bilder idag dessvärre, men jag råkade komma in på en vän på facebook som hade foton sen en Thailands resa.. Och ja här satt jag och nästan började böla för att jag inte är där och för att jag så gärna vil!! JUST I DETTA NU! Men ja, de får vänta tills jag kommer hem till Sverige i alla fall innan jag kan ta mig dit på en tur.. 

Men sjuk blir man, riktigt dööende när man ser bilder och jag gick in och kollade igenom mina egna med.. 

Sista erkännadet för dagen är då att jag aldrig någonsin saknat fotboll och VM så mycket som jag gör nu! Jag känner mig helt isolerad i detta land. Och ja Sverige är inte ens med och där kan man se 3 matcher om dagen. Här sitter jag i USAland och deras lag är med men inte en enda match visas.. Inte vad jag vet i alla fall, visst de är lite annorlunda med tider, men de kunde ju visat repriser. Kanske de gör, men jag vet inte om det. Tror dock inte det faktiskt..För fotboll är ju inte så stort här precis.. För amerikaner fattar inte bättre, fotboll ÄR SPORTEN.. Men men, jag får nöja mig med att skypa med folk där hemma och se lite halvt på matcher och få uppdateringar.. 

Nej nu ska jag avsluta för idag och det tänker jag göra med en ganska så härlig bild enligt mig i alla fall.. Bakgrunden är ganska så NAAAJS! 
    


Förresten, ni får gärna skriva en liten rad, eller bara kommentera och skriva ert namn. Det hade varit kul att se vem de är som är inne och läser.. Vem det är som har koll på en och inte :) För hur konstigt det än låter så känns det som man skriver för sig själv mycket och ja kanske Mamma, Pappa och Syster typ.. Men det finns ju ett antal andra som läser lite då och då med :)

Ha det så bra, saknarälskarochlängtar♥

Kommentarer
Postat av: elisabeth

Hej sötis! Jag har läst din blogg hela tiden, många goa skratt har du bjudit på, saknar dig här hemma men ser att du har det bra och kul i USA och det är det viktigaste. För du ska ha roligt i livet och följa din magkänsla och ångra inte det du har gjort utan det du inte gör så kommer du att få ett härligt och roligt liv. Många många kramar från mig till dig. Elisabeth(camillas mamma)

2010-06-16 @ 06:50:13
Postat av: Au pair mamma

Hej, jag har följt din blogg sedan du begav dig over there o jag älskar den som jag har skrivit innan är det mn morrontidning o den går faktiskt förre gamla hederliga TA...hiihih kul att få skoja till det lite...Oh vad jag längtar att få krama om dej min goe tös o snart är jag hos dig o det ska bli så mysigt...åh vad jag ska njuta av dom dagar vi ska vara tillsammans...ha det bäst o du Love you..

2010-06-16 @ 07:12:53
Postat av: Inez

Hallå Malin :)

Jag brukar kika in på typ alla Seattle-tjejernas bloggar bara för att se vad som försigår liksom!



Dina killar verkar hur goa som helst :) Lycka till med ditt år! /Inez

2010-06-16 @ 07:25:49
URL: http://yekado.blogg.se/
Postat av: Camilla

Camuschka läser vaje dag innan läggdags :)

2010-06-16 @ 07:26:08
Postat av: Mammi

Glömde kommenterar din bild, jag längtar med o hoppas att jag ska vinna pengar så vi kan dra allihopa igen tillsammans med Görts army.....

2010-06-16 @ 10:48:06
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Alltid välkommet med en extraslant i kassa...katjiiing, men de lär inte bli långvariga där. Du har kanske redan shoppat loss.

Hoppas att du och Catrin får några trevliga dagar tillsammans nu när hon e ledig.



Ha det bäst! Kram!

2010-06-16 @ 11:26:13
Postat av: Petra

Usch känner mig icke bättre, men riiiiiktigt fint väder,gizmo ligger där ute och solar och sofia & dem frågade om jag ville till stranden, men sjuk ju!

Hoppas du har de bra& lika fint väder, och vi skrier uppdateringarna i VM ;) följer allt nu när man ligger hemma.

Jaaag saknar dg & önskar att jag skulle med till dig . Världens finaste <3

2010-06-16 @ 11:31:50
Postat av: jonas

december 2011 drar vi allihopa thats it o det kommer bli bästa resan ever:)))

2010-06-16 @ 21:44:37
Postat av: Ninni <3

Hej Loppan,



Som du vet, så följer jag också dig ofta som så många andra. Dina pågar är så himla charmiga och du gör så mycket mysigt med de. Du är säkert en av deras bästa aupairer. Var rädd om dig och " Carpe Diem"



Kram Ninni

2010-06-16 @ 22:12:01
Postat av: Marina

Tjena, Marina heter jag ^^ like your blog a lot! Ska själv åka till Usa till hösten, därför är det så kul och läsa om au pairers liv där just nu. Får se vart just jag hamnar ;)

2010-06-16 @ 23:29:32
URL: http://emkay.devote.se
Postat av: Saraa

Är bilden från Thailand? Tycker mig känna igen den lilla ön i bakgrunden ;)

2010-06-17 @ 05:41:31
Postat av: sven & lena

Hej Malin - hoppas allt väl och förstår att Du längtar till mamma & Peter dyker upp. Har fått instruktioner att spela in bröllopet så mycket det går(ca. 6 timmar max på en skiva).I Metro nämns att CNN kommer att direktsända delar av evenemanget som börjar ca 14.45 - 18.00. Kolla deras programtablå. Även i "connect the world" kommer olika program att visas om kungahuset. Sköt om Dig. Hälsn Sven & Lena

2010-06-17 @ 13:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0