Ducktour = Doctor? OR, same job?

Hej och hå, idag har vi gjort Seattle (eller i alla fall lite av Seattle)..

Som ni ser så har det även blivit lite shopping a la Urban O och HochM..

Klänningen i mitten ska bäras med ett skärp i midjan, sen två vardags tröjor bara :) Allt på rea nästan.. Inte den vita Paris t-shirten (och JA jag har besökt alla platser på tröjan)



Svarta shorts från H&M, behövde jag verkligen.. Kjolen är från Urban, den gör sig inte på bilden dock. Svår fottade minsann, den är mer utsvängd nere o kanten, inte alls figursydd som den ser ut till att vara här :)



Svarta tights med läder över knäna och ner en bit, bilden visar nästan något annat. Men jaja, de är inte så lätt att ta foton inte.. Halsbandet var ju bara så läckert eller? Det kommer piffa upp många outfitts, det vill jag lova..



Hrm, tillbaks till vad vi SKULLE göra då, det avsiktliga.. Vi tog en av många turer i Seattle. DUCKTOUR! Fy fan va kul! Den kan jag verkligen rekommendera. Den ska jag ta Mamma oh Peter på och även Anna och Maria :)

Vi tog en lunchis på Subbis innan, vårt favvis ställis :)

Sen bar det iväg, och ja just det. Jag såg alla som gick runt med näppvisselpipor och tänkte att de är fan klart vi också ska ha det! Så iväg sprang jag och fixade visselpipor som låter som parningsrop a la ANKA!



Och ja kan ni tänka er, helt plötsligt flög vi ner i vattnet med och sog en simtur :)
Här nedan är vår sjukt roliga och underhållande Kapten. JUSTIN CREDIBLE! hahha.. Han höll full låda hela vägen, en massa hattar hade han med fnatten..

Spacen har ni här med.. FIIINT..

UNDERBART! Kolla på bilderna, vi lever minsann i en fin stad.



Gasworks Park, ett gammalt gasverk.. Kolla på bilden bredvid gasverket, ser ni de monster stora berget eller? Mount Rainier! Syntes riktigt klart och tydligt idag!




Efter vår tur och all shopping hamnade vi på Cheesecake Factory och såg den snyggaste killen EVER! Herregud vilket ögongodis säger jag bara..
Vi beställde god mat, man vet ju aldrig vad man får men detta var en succé. Sen kände jag att Cattsan måste ju verkligen ha en Cheesecake när man äter på Cheesecakefactoryn. Så vi köpte med oss hem! De ska vi äta när vi bloggat klart, ja typ som en treat eller hur Cattsan, en jäkla massa treatments ;)

Vi hittade vår buss hem och skönt var det!  

Sen till rubriken!
Vår guide/kapten sa hela tiden att han hade kanske inte de finaste och mest betalda jobbet. Men ja hans Mamma (skämt och sido då) trodde han jobbade som Doctor, doc tor = Duck Tour.. Han bara: Ja med dålig mottagning så hörs det ju som man säger DOCTOR. Så ja han är doktor! Hjälper människor och får dem att blir glada.. haha.. Låter inte alls lika kul här som när han sa det först. Men nu fattar ni rubriken i alla fall.. 

Nu ska jag gå ner och ta lite kaka.. Hoppas på att Cattis kan bli färdig med bloggandet snart! :) 
<3 

Kommentarer
Postat av: Mammi

Hmmm, jag säger bara hmmm....vem ville åka en sådan tour när vi var over there....Jo Mammi men min två sköna prinsessor ville inte....Mamma kan allt vad det gäller sightseeing....hihihhi Verkar ha haft en trevlig dag o nya upplevelser....Köpte ni med hem den goa med hallon o choklad???? Den ska jag beställa nästa gång..har förresten varit inne o kollat Hard Rockcafé finns visst i Minneapolis med så dit ska vi också.... Tänkte se om jag kunde ringa upp dig nu min sköna böna....I em ska vi en sväng till mormor o morfar....Ha det bäst o bara njutttttt....O du Love you om 1 v syns vi...Vid denna tiden sover jag nog eller hur....<3<3<3

2010-06-27 @ 08:40:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0