Physical therapy och punkterade tuggummi bubblor

Hallojsan igen!

Idag har det varit en alldeles underbar dag. Jag har varit lite trött faktiskt, men ja det var nog det ända..

Pojkarna och jag har haft ytterligare en bra dag, ätit bra och lekt + busat mycket..

Jag fick skypat med Anna idag, mycket välbehövligt! Sa även bara snabbt hej till Papps och Mamms.. Frågade även Petra snabbt hur spexet varit där hemma. De hade väl varit okej, några hade varit duktigare än andra dock.. Men ja det är ju som vanligt..

När jag pratade med Anna och ja även Lena var med på ett hörn, så sov Maria gott. Förväntansfull inför den stora dagen. Och ja nu när jag sitter här och skriver så ska hon faktiskt vakna om 1½ timme cirka..

Hoppas denna tösabit får en underbar studentdag och att det inte regnar allt för mycket. Alla behöver ju inte vårt hemska studentväder i repris..

Hörde även att Peter skulle köra Siriffo och Maria på motorcykeln sin något varv i Anderslöv Stad.. :)

Idag har jag ringt, fixat och klyddat med Physical Therapy (sjukgymnast) och min vårdcentral/klinik här..

Men resultatet blev mycket lovande. Jag har 10 besök hos en sjukgymnast som är betalda av mitt försäkringsbolag. Så det var en mycket positiv överraskning. För jag  tänkte bara gå 1 gång och få en utvärdering. Men ja nu ska jag såklart utnyttja detta till fullo och gå 10 gånger, få bukt på detta.

Jim (sjukgumnasten då) var riktigt trevlig, riktigt bra och väldigt kunnig. Inte som alla andra folk som tror de kan, se nonchalanta ut och bara ger lite övningar och utvärderingar. 

Jag har haft problem med min axel/nackmuskel ett par år, sen sjundeklass om jag inte mins fel.. Från och till har det besvärat mig mer eller mindre. För cirka 2 månader sedan blev muskeln inflammerad och jag kunde inte sova ordentligt på nätterna heller. Jag visste ju att det låg mer bakom det hela än bara en inflammerad muskel. Historien finns ju och jag ville få bukt på den.. 

Så nu kommer vi då till de som blev konstaterat!

Jag fattas en ryggkota i mitten av ryggraden, eller ja den är missbildad typ. Så den är väldigt liten, det hade även Jim. Så ja vi är buddies nu! Han tyckte jag skulle röntga den, han frågade om jag gjort det någon gång, men det har jag ju inte. Men han sa, har du inte besvär med det (vilket jag inte har, tror jag i alla fall) så skulle jag vänta till när jag är tillbaka i Sverige. Det var även min första tanke med, jag tänker inte gå och röntga den här och betala en förmögenhet.. :) 

Det andra är då att jag är sjukt stel lite överallt och att de egentligen inte har något sammanhang. Skuldror, nacke, axel muskler är som sten.. Han kunde knappt mjuka upp det ens. 

Och min nacke/halsmuskler är konstiga! Så därav all spänning, allt som är stelt och tight där det är, är nacke- och halsmucklernas fel.. Det är där svaret ligger.. 

Jag är ju även lite så framåtkutad med axlarna, man går ju som en säck potatis! Så ja måste finslipa på hållningen (vilket jag redan visste sen innan haha). Jag fick även 4 övningar som ska förbättra min hållning, dra tillbaka mina skuldror. Sen fick jag en övning för nacken och en för främre halsmusklerna.. 

Ja det var väl allt då :) HAHAH. Shit.. 

Efter jag var klar så åkte jag in om och köpte några vykort som jag ska skicka. Tror ni inte när jag kommer hem att jag då konstaterar att de glömt att lägga i frimärkes häftet!! Typiskt, men ja. Jag ringde och jag kunde svänga in om imorgon och hämta upp dem.. 

Sen blev jag så sugen på Subway så jag tog en liten tur in om där och köpte med mig en liten baguett hem..

Nu sitter jag här och ska kanske skriva på mina kort, snart skypa med Cattsan. Och IDAG SKA JAG LÄGGA MIG TIDIGT! Det är ett måste för denna tjej! 

Och ja han Jim, sjukgymnasten fick mig på så sjukt mycket bättre humör. Eller ja förstärkte mitt "braiga" humör idag. Riktigt trevlig man, genuint trevlig och snäll. Och ja det är ju inte precis något amerikanerna är kända för precis, att vara GENUINT trevliga :) hahah 

Nej här har ni ett klipp på dagens tuggummi punkteringen! 
  

Det hade vi ganska kul till haha. Eller ja jag i alla fall.. Nic skrattar så jävla mycket, så sött!!
Nej hörs imorgon. ÄLSKAR ER ALLA!! Och ja imorgon är det FREDAG!!♥

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja då var det Fredag i blodet igen....ännu en orörd dag...Solen lyser med sin frånvaro...verkar som den har tagit sommarlov....hmmmmm....o regnet hänger i luften...men det kan inte bli värre än din student eller......Tuggummi leken...var kommr allt i från..söteNic o Dex som inte ens orkar gå av tåget...hahahah sötisar...Vi får hinna prata på skype din lunch love you..:_)

2010-06-11 @ 07:25:43
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Jag har undrat många ggr var du får allt ifrån... glömmer aldrig när du skulle fixa stoppet i toaletten. Vem... mer än Malin Persson skulle komma på att filma det hela? Det är väldigt underhållande att läsa om dina bravader over there.Du är säkert mkt uppskattad av familjen Yates.

Hoppas att du och Cattis får en superhelg tillsammans! Kraaaaaaaam!

2010-06-11 @ 11:21:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0