Knack knack... Malin?! JA! Kommer du ner eller? VAAA, WHAT,WAS?

Ja herregud folket. Imorse vaknade jag av att det knackar på dörren och Joel säger: Kommer du ner eller? 
Jag är helt förvånad och hinner bara tänka, vaddå ska jag börja tidigare idag eller?!

Nej klockan är 5 över halv 7 och jag börjar halv 7! HERREGUD, jag svarar snabbt, ja men jag kommer ner NU.
Så på med kläder sen stod jag nere 2 min senare. Snopen och i chocktillstånd. Men jag vet anledningen i alla fall. Alltid något..

Jag skulle ändra tiden med 2 minuter på min mobil igår, mobilen används också då som alarm. Och utan att jag ser det råkar jag komma till och ändra timmarna också. Så jag råkar såklart ändra med 1 timme och 2 minuter! Så ja min klocka skulle ringt 1 timme efter jag SKULLE varit uppe.. KUL ju, kul start på dagen.. SKÄMDES gjorde jag..

Annars har dagen varit riktigt bra, fint väder och varmt. Vi lekte ute hela förmiddagen och eftermiddagen. Vi ritade med kritor på trottoaren, busade mest i trädgården dock.. 

Jag fixade mat idag för det var redan stressigt då det var första gången på lek och sim. Iväg kom vi och jag bestämde mig för att vara fotograf denna gång. Men på onsdag ska jag minsann bada med ena pågen! Så det så.. 

Vi svängde in om Donken efter så pågarna fick sig en belöning, pommes! Det gillades starkt.. 

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta mig en macka, eller något annat gott att äta. Är nämligen lite hungrig faktiskt.. 

Kritor på trottoaren


Simmningen..
  

För er som inte vet så har jag bestämt mig för att vara här mitt år och inte förlänga min vistelse i USAlandet. Det är mycket blandade känslor och det har varit riktigt svårt att ta det slutliga beskedet. Men igår pratade jag med Katie och Joel om det, eller ja mest Katie och lite med Joel sen idag..
De tog det hela bra, vilket gjorde att jag kände mig bättre. Så jag är nöjd med mitt beslut och nu ska jag ta vara på allt och njuta mitt halvår som jag har framför mig. 

Nu på söndag har jag varit hemifrån 6 månader! Så bara ett halvår till då för er som saknar mig;) haah hoppas att ni är ett par stycken i alla fall..  

Strö tänk:
Flytta  till Norge för jobb i 3 månader mars-maj..
Hem till studenten
Sommarjobba eller jobba i Norge eller Sverige..
Plugga?!

Ja det var nog det hela :)

Hörs imorgon, haft en härlig kväll med värdpäronen. Tog förresten en macka när jag gick ner .. Kyckling med sallad och ost ;)

Kommentarer
Postat av: Mammi

Vilken bild på Nic, rent förtvivlad...Härliga plaskbilder...det var länge sedan ni var så små o gick på badhuset man blir nostalgisk...Ja du snäckan bara 3 dagar kvar o sen bär det av...Ska bli kul att fira 4 juli hos dig o Fam Yates...:-) Sen att få uppleva Seattle den kvällen är väl inte helt fel....Natti natti eller gomorron min sköna böna ha det bäst o du Love you <3<3<3

2010-06-29 @ 06:56:28
Postat av: Lena L

Ja, det var väl skönt att få det sagt. Så behöver du inte tänka på det mer utan njuta av det halvår som är kvar med en hel del besök!!!

Tack för kortet, det kom igår.

KRAM

2010-06-29 @ 07:29:23
Postat av: Petra

Det kommer bli hur bra som helst sis. Skönt att få hem dig hihi , saknar dig!

Men kommer sakna dex & nic otroligt mycket.

Varit på stranden idag med, grymt väder här!

Ikävll ska jag till frida t och se spanien - portugal spela.

Jag älskar & saknar dig Malin <3

2010-06-29 @ 16:52:49
Postat av: Camilla

Ohhh vad skönt att du har bestämt dig! Nu kan du ju äntligen slappna av och njuta av din tid =)



Nu njuter jag av mina sista dagar... eller ja, jag håller ju på o packa o sälja alla mina grejor så det är ju jättejobbigt! MEN det är sorgligt att behöva lämna soliga San Diego, men sen ska det också bli jätteskönt o komma hem =) Det kommer bli en bra sommar!

Kommer sakna dig dock =)



Love you Maliiiinski!

2010-06-29 @ 21:22:20
Postat av: Jonas

Tänk inte s¨å mkt va ddu ksa göra när du kommer hem, ta vara på det du gör nu o sen när du kommer hem så ta det som det kommer o gör det som känns bra just då, du har hela livet på dej o bli något så dra till något annat land!!:))

2010-06-29 @ 21:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0