M .O. N. D. A.Y

Sista Maj är det idag. Dagen har på något vis varit fruktansvärt lång. Tyst, lugn och tom.

Jag vaknade av alarmet 08.15 imorse och det var dags för Catrin att fixa inför flytten till sin familj.

Jag har skypat med en massa idag, Camilla A, Keith, Ulla, Mamma, Pappa, Catrin faktiskt hehe.. Usch vad jag sakar er alla, idag har jag haft en sådan dag då jag velat krama om er och aldrig släppa taget!

Det har faktiskt varit jobbigt på något sätt att låta Catrin flytta härifrån mig..

Men de kommer bara hålla i sig ett par dagar, sen är allt tillbaka till det normala igen. Så är det alltid :) Men ändå, är lite jobbigt och jag ska snart iväg och säga hejdå till Marte. Vilket också kommer vara jobbigt.

Usch vi har kommit varandra så himla nära. Min favorit norska ska lämna mig, och vi kommer inte ses fören om 1 år.. Det är en lång tid! Isch, men jag kommer komma till Norge och hälsa på det ska bli riktigt kul!

Jag har fått fixa lite saker idag. Skickat lite mail till skolan jag går på i Edmonds, för jag måste ha certifikat för mina förra klass jag tog och den jag tar nu..

Sen har jag kontaktat Judy Mammas väninna i Minnesota som vi ska häla på i July. Jag fick även bokat biljetter till att gå och se Baseball, the Mariners när Mamma och Peter är här, Catrin ska också följa med.. KUL :)

Jag har bara några få sidor kvar, närmre bestämt 7 stycken tror jag. Spänd, men ja den är ju typ slut. Tårar har falligt, det gör ju inte saker bättre i allt de sorgliga och att "alla lämnar" mig hahah.. Att jag läser en jätte känslomässig bok..

Jag har även städat på mitt rum idag, damtorkat lite, slängt soporna. omorganiserat på mitt skrivbord och på min sänggavel + byrålådan..

Här är bilder på min nya anslagstavla, SORRY PAPPA, SKA SKRIVA UT ETT FOTO MED DIG MED PÅ, MEN HAR INTE SÅ MÅNGA FINA PÅ DIG OCH MIG :( DET MÅSTE VI FIXA NÄR JAG KOMMER HEM! FÖR DU SKA MER UPP SÅ DU VET..






Här är min bok..





Jag och Cattis när vi chillade igår :) hahahh



Nej nu måste jag köra. Hörs imorgon, älskar er. Ni betyder mest!♥
Tack för att ni finns, och tusen tack för era kommentarer de värmer så!

De hjälper mig igenom vissa dagar här, det ska ni veta.


Kommentarer
Postat av: mAmMi

Förstår att det känns tomt när din solstråle har lämnat dig men nu är ni ju endast 40 min från varandra o ingen tidsskilnad....kan det bli bättre...No no no....Fint det blev på ditt rum, är skönt att ibland få lite egen tid, man behöver detta.Förstår att det var tungt att säga Farväl till Marte men jag hoppas att ni kommer att hålla kontakten med varandra när ni hem kommer.... Nu är det bara 31 dagar sen får jag krama om dej igen...En härlig känsla o vad kul vi ska ha....Saknar skypet med pågarna....Vi hörs Love you i massor...<3<3<3

2010-06-01 @ 06:48:02
Postat av: Peter

Skönt att du fått fixat lite Men tråkigt att du känner att det är tomt. Men som sagt du kommer igen.

Sak bli skoj att besöka dig i din nya hemma miljö ser fram emot det =D Samt att få gå och se lite baseball. Så då får du lära mig och din mamma reglerna !



Ha det gott Och en bra dag

2010-06-01 @ 08:04:57
Postat av: Petra

Hjärtat mitt ! Catrin och du bor nära nu ju, skönt!! Sitter på Körskolan nu, ska köra med Peter nu klockan 10 . Känner mig nervös ! Sen kommer Linnea hit så ska vi vara här tilsammans, hoppas allt är bra med dig. Tråkigt med Marta men ni aes snart igen :) puss på dig & i miss you

2010-06-01 @ 09:43:15
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Klart att det känns tomt när någon flyttar ut. Det vet vi som finns kvar här hemma... Men ni har ju jättenära till varandra nu. 40 min, det kunde ni väl aldrig drömma om när ni åkte over there. Hörde att ni kanske tom skulle ses till helgen.



Hörs när vi hörs!

2010-06-01 @ 11:46:13
Postat av: Jonny

Malin, var i helvete finns jag på din anslagstavla? J

2010-06-01 @ 13:47:47
Postat av: Jonny

Malin, fy fan vad jag mår dåligt av alla dessa snyftkommentarer. Sitt inte där och tyck synd om dig själv utan gör ditt jobb hos familjen det är därför du får din enorma jättelön ditt pucko. J

2010-06-01 @ 13:52:32
Postat av: Mammi o arbetskamrat till Fat Jonnyboy

Om du hade haft ett kort på Jonnyboy hade det inte fått plats på din anslagstavla tyvärr inte ens om den hade täckt hela väggen...Hahhaah

2010-06-01 @ 14:38:01
Postat av: Miriiiiiiiis

Hej gumman min! :) såg några fina bilder på oss som du har på din anslagstavla. Auw kan du titta och minnas (L) Hoppas verkligen att du har det bra, du har Cattis nära dig, vilket är tur. Saknar dig i massor, men det vet du. Måste ta vårt snack på skype snart, har inte hört din röst på jätte länge. Saknar dig min ängel <3 älskar dig.

2010-06-01 @ 20:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0