Exakt 5 månader hos min amerikanska familj. Tiden springer och klockor ringer haha

Hej och hå gott folk. Nu är klockan 19.10 när jag börjar mig på detta inlägg...

Igår hade jag en toppen dag. Jag jobbade 5 timmar, pojkarna och jag hade en trevlig dag. Katie och Jag tog pojkarna till deras 2 års besök till doktorn. Nic är 85,6cm och Dex 85,09cm lång.. Nic väger 12,5kg och Dex 11,5kg. Så ja de är ganska jämna i alla fall.. De tog en massa tid, vi åkte vid kvart i halv 8 och var hemma närmre halv 10.. 

Till lunch kom Mormorn och tog över.. Då passa jag på att skypa med Camilla Levin (föredetta Fridholm hehe) + hennes lilla mirakel Felicia.. Som hon växer det lilla grynet.. 

Sen fick jag snackat med Mamma, Catrin, Pappa och Petra med.. 

Helt plötsligt började jag bli stressad då jag var tvungen att hinna åka till postkontoret + köpa lite läsk till Joel som var sjuk ju så de önskade han. Väl hemma hade jag 1 timme på mig att duscha och äta + gå till en skola som ligger ganska nära mig där Tonja skulle hämta mig för vår klass... 

Men ja jag hann i alla fall, sen fråga Katie mig om jag kunde börja tidigare imorse. För Joel var fortfarande sjuk och hon hade en tidig doktorstid.. Så ja sent hemma igår, men det var bara till att pilla sig upp och börja vagga Dexter som redan var vaken 05.20.. Men de var okej och de har gått hur bra som helst idag. Faktiskt inte varit trött heller konstigt nog. 

Och Gunilla, jag är minsann med van till att gå upp i ottan, hehe. Tro det eller ej :) .. När jag jobbade morrgon på Radisson så ringde min klocka 04.25.. Och då hade jag ganska ofta jobbat till 22.30 dagen innan så fick sova 3 timmar i alla fall :) Alltid något ju, hehe. Knappt lönt att gå och lägga sig ens. 

Idag har vädret varit riktigt fin och det har varit varmt. Lite för molnigt fram mot eftermiddagen och sen resten av dagen.. Men fortfarande kvavt och ganska för klibbigt. 

Utan att jag visste de så skulle jag få sluta en timme tidigare idag eftersom jag började 1 timme tidigare. . Så ja vid halv 4 blev jag avlöst av Joel som mådde lite bättre.. Skönt för han ju :)

Så jag hoppade i mina träningskor och traskade ut i de kvava vädret :) Fick en ganska bra runda på 45 minuter med lite småjoggning här och var, men syretillgången var dålig haha :) Speciellt i detta vädret.. 

Skönt var det i alla fall, njöt av utsikten utöver bergen idag. Det var klart och mycket fint, gick runt Hilton Lake och kollade lite på fåglarna, det stilla vattnet och pojkarna som fiskade.. Och musiken bara dånade på ut mina hörlurar och in i huvudet och körde runt en massa tankar.. Skönt hjärn psykologi och rensning..

Väl hemma blev det en dusch, snacka sen lite med Angelica och efter det med Catrin. Gick ner och åt och ja nu sitter jag här igen.. 

Här är lite bilder från dagen..    









Ikväll ska jag börja skriva ett mail till Mammsi där jag ska få ner vad jag vill att hon ska medtaga till mig :) Hon och Peter kommer ju om lite mer än 3 veckor.. Ska bli mycket skoj.

Jag ska även försöka skriva ner lite ideér till mina 4 bilder jag har kvar till mitt foto projekt. Jag ska ta alla bilder med Cattis assistans på lördag. Och ja vi har ju inte hela dagen så jag vill försöka planera så mycket jag kan..

Nej nu ska jag sluta skriva. Ha en toppen Onsdag folk! Och till alla er som tar studenten, ta väl vara på de som är kvar! Maria, de tar hårt på mig varje gång jag tänker på dig och när jag ser taggade bilder. Jag vill vara där på din dag, allt kommer gå bra. Håller tummarna för fint väder på fredag!!!♥

Och ja nu är klockan 19.37 när jag avslutar detta inlägg, hoppas det gav er lite nöje i alla fall.. :)

Kommentarer
Postat av: Mammi

Hej vännen min, såg att du hade bytat bilder på headern igen....Här gårdet undan...Vad kul att vi han skypa lite iallafall....Gud vad pojkarna har vuxit, sen Petra o jag var hos dig...riktiga stora grabbar..:-) Ska bli så kul att få krama om dej o dom två små liven...:-) Fina bilder som vanligt... Skönt om vp börjar krya på sig, inte kul att vara sjuk. Idag är det Ullas brors födelsedag o snart brakar studenten loss här hemma, hörde att det var en trevlig parad igår, såg lite bilder i TA nu imors. Några var Pingvinger, Änglar, Bröderna Fluff,

mm....Ha det bäst o kramar i massor längtar efter dej min sköna böna..<3<3<3

2010-06-09 @ 07:25:37
Postat av: Gunilla (Cattis mamma)

Alltid trevligt att läsa era bloggar. O pågarna växer så det knakar. De har ändrat sig jättemycket sedan de första bilderna...

Kommer Helen att ha ngn plats för egna saker när du e klar med listan?

Vädret här hemma är en repris från er studentvecka. Men... det kan bara inte bli lika dåligt väder på fredag som ni hade på er studentdag, det finns inte på kartan! Hoppas dock att årets studentföräldrar förbereder sig för det värsta. Bättre att förekomma än att förekommas!

Kram!

2010-06-09 @ 10:37:50
Postat av: camilla

Hej svej goding!

Kul att skypa igen, lite lättare nu när jag har ny dator med ljud.... Lilla Felicia växer så det knakar. Du får skriva en låååång lista till Mammi med saker som du behöver... typ massor med godis! Ha det bra, tänker på dig. Kram Camilla

2010-06-09 @ 23:08:08
URL: http://allimacdesign.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0