Heldag med Mira

Igår fixade jag först med ALLA löspapper som jag hade slängda i lådor, i vardagsrummet, i köket och på byrån. Kasstade dem jag inte behövde, sparade de som jag ska ha med mig till USA i ett kuvert (vilket var skitmkt och en massa böcker som CC skickat) sen sparade jag de sista papperna (lönespec, andra saker om CC som jag vill spara + lite andra viktiga uppgifter) de ska sättas in i min pärm. 

Jag hämtade också ut mitt pass inkl inklistrat visum :)



Tog sedan bussen till Mira och vi möttes i stan. Gick en sväng och jag pratade med Telenor killarna om min nuvarande mobil. Jag ska ha med den till USA bara för att folk ska kunna sms till den så är det billigare för er sen får jag svara er från min amerikanska mobil eller på internet:) Så jag vill ta bort alla extratjänster som jag har o bara betala telefonkostnaden och abonnemanget vilket resulterade i 149:- i månaden som de kommer dra från mitt kort.. surt.. får kanske skicka lite sms från den ändå så de inte brinner ut får ju ringa och sms:a för de 149 med ju... 

Vi lunchade sen med Petra på Harmony. :)

Sen shoppade Mira en jäkla massa heheh, plus vi köpte blomma till hennes farmor för hon fyllde år igår.. Hämtade kläder i Gylle till Linus. Åkte hem till Mira och fixade Skype till henne och snackade.. Kl halv 5 körde hon mig hem. 

Fick fixat lite här hemma igår kväll, skrev ett mail till min familj i USA, slog in lite saker till en viss person i USA som läser denna blogg så kan inte säga vad jag slog in;) Men hon kan vänta sig ett paket iaf.. 



GRATTIS CAMILLA MITT HJÄRTA MIN SYSTER MIN GULLEGULL PÅ FÖDELSEDAGEN!! Tänk PHOOSSITIVT (HAHAHAHAHA) IDAG.. Hoppas du får en super dag ♥

PUSS
Malin 

Kommentarer
Postat av: Malins Mamma Helen

Grattis over there....:-) Ha en bra dag. Kram

2009-12-09 @ 09:41:54
Postat av: Camilla

MALIN PERSSON!!! Du behöver verkligen inte skicka nåt till mig!! DU är galen!!!



Tack för gratulationerna =)=)



MISS YOU!

2009-12-10 @ 09:57:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0