Oj oj vilken dålig uppdatering!

Så dålig jag varit på att uppdatera.. Men kanske ändå ingen som haft tid att läsa endå.. Det har varit fullt upp med julfirande och sjukdom.. Idag känner jag mig lite bättre (äntligen, det var på tiden), idag har jag bara lite ont i halsen och känner mig trött i huvudet + lite småförkyld. Så det är helt okej!

Julen firades som sagt hos Mammas sambos syster i Klagshamn, vi fick våra paketer, åt gott och sällskapet var bra. Dagen efter segade jag hela dagen framför TV:n och snöt mig så näsan lös röd! :S Men tillsist pallade jag mig upp och fick duschat. Vi var nämligen bortbjudna till Ingrid och Bengt för att fira lite jul dagen efter med. Det var jättetrevligt och god mat fick vi (snäppet bättre än julafton faktiskt).

Jag och Petra på Juldagen...


Jag och Petra körde till Trelleborg på kvällen. Petra och Gizmo stanna hemma hos pappa men jag gick en snabb tur till Christoffer där Cattis, Alex, Martin, Filip, Erik och Max med flera höll till... De skulle ut sen och egentligen skulle jag följt med men mådde som sagt fortfarande piss!

Jag fick alltså gå hem igen och lägga mig! Dumma förkylning, hals och hela mig!

Igår hade jag en mysdag med Pappa, Gizmo och Petra.. Vi åt, snackade, såg film och bara umgicks..  
Tog sen bilen till Smyge för att umgås med Cattis och Linn.. :) Vi satt på Westlifeskivan, mös i sängen, åt lite godis och blev helt sentimentala... Pratade om allt och inget.. Jag körde hem kl 01.00 och kasstade mig i sängen och har sovit bättre än på länge! MYS på det♥

Idag har jag tagit det lungt, var inne och hämtade Petra hos Filleflodhäst. Ska in och tvätta av mig och hitta fram några kläder för vi ska snart köra till Kristina och Ingvar i Gislöv Strandmark och umgås lite.. Blir tacos, efterrätt och lite avsked med dem nu innan jag ska flytta.
Mamma ska lämna av mig hos Catrin efteråt, ska med henne, Gunilla och Martin till Ystad imorgon..

Nej ha det bra och shoppa inte FÖR MYCKET på rean :) akta er, spara presentkorten vet jag och handla när det kommer in något nytt fint!

PUSS♥

Kommentarer
Postat av: Emilia, blivande au pair i los altos, CA

Jag ska nog med in till Ystad imorn, vi stöter kanske på varandra ;).

2009-12-27 @ 19:20:12
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0