Thanksgiving

Ja om 1 år så firar jag Thanksgiving i USA och äter kalkon.. Längtar.. Jag är så förväntansfull ocn nyfiken på deras kultur! Tänk så mycket jag kommer lära mig på mitt år, kultur, språk, människor och om livet!
I USA firar man många mysiga och roliga traditioner och familjen är viktig.


(Dog nästan av skratt när jag såg denna bilden, så var tvungen att visa er den med. Kanske får jag sätta tänderna i en likadan nästa år, det återstår att se)

Bara tänk hur vardagen kommer att skilja sig från min vardag hemma.. Deras spis/ugn är olik, husens konstruktion, heltäckningsmattorna (överallt i huset), höra engelska hela dagen (var jag än är), morgontidningen, läsa innehållsförteckningen på matvarorna, köra en automatare, köra i miles per hour, mäta sträckor i miles, mäta längd i feet, mäta vikt i pound and ounces osv osv.. allt kommer vara så nytt, annorlunda och ett ÄVENTYR.. 

P.S Ikväll åkte jag och mamma ner till Klagstorp och fixade all dekoration och dukning, och tog dit mat osv.. kändes skönt! Innan idag har jag umgåts med Mira, hon kom och hälsade på mig i Anderslöv:) Vi har myst, pratat, lekt med Gizzie och fixat med låtar till lördag..

Nu ska jag sova, morgondagen är också fullspäckad.. Det blir handla inför festen (viss sorts råvaror), ta hand om Gizzie, bränna ut musik, städa och sen se bio med Rydsgårdsgrabbarna (Luftslottet som sprängdes).

KRAM
M♥ 

Kommentarer
Postat av: Emilia blivande aupair i Los altos

sexigt foto haha!

2009-11-27 @ 21:19:45
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0