28/10-09

Goddagens Readers

Usch vilket höstrusk det har varit idag, små regnande och ruggigt! Det gillas inte av mig, visst har jag gärna vantar och en tjock halsduk virad runt halsen. Visst får man en mysig höstkänsla, fast jag egentligen inte är en höstmänniska. Hösten hör ju till den med, men usch blir ändå lite småfrusen och längtar in i värmen med tända värmeljus, myskläder och musik!

Idag har varit en riktigt mysig dag och det kan jag tack Elisabeth för :) Elisabeth är en av de starkaste, finaste & mest underbara människorna jag träffat! Tack för att du finns och att jag får vara din och din underbara dotter Camillas (även Christophers) vän! Ni är en helt oslagbar familj, jag värdesätter The Ahlbergs a lot, remember that.. Oj, glömde nästan det nyaste tillskottet i Ahlbergs familjen, jo Lilla Sessan Tessan:) Hon är ju något av det söötaste jag någonsin sett! Tess charmar alla och jag tänkte allvarlig talat sno henne med mig hem men jag misslyckades hehe .

Igår var också en mycket lyckad dag då Jag, Sandra och Eva var i ULLARED, ULLARED FOREVER !
Jag fick handlat lite inför min kommande flytt till USA, strumpor, trosor, leggins och en massa annat. Handlade även till min avsked/20års fest som kommer inom en ganska snar framtid faktiskt.. Planering sker ännu på den punkten..

P.S Jag köpte även Mysteriet på Greveholm och Pelle Svanslös julkalendrarna ! Wihhooo på DVD så nu ska det minsann kollas på RIKTIGA julkalendrar!

Sen efter Ullared åkte jag hem om sen körde jag till Sandra igen och färgade hennes hår och såg TV innan jag hämtade Petra hos Filip och vi körde hem.

Nu ska jag snart gå upp och tappa upp ett varmt bad med badsalt jag köpte igår + sätta på musik och bara njuta.. Kanske tänder ett eller annat ljus med för stämningens skull. . .

KRAM

M♥


Kommentarer
Postat av: Camilla

the ahlbergs love you too!!

Så söt du är!

<3

2009-11-03 @ 07:26:20
Postat av: Malin

åhhhh jaaa! du är dulligare;)<3

2009-11-03 @ 08:44:01
URL: http://minusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0