lugn dag

idag blev det PB, jag och Camilla åt mexikanskt, det blev kyckling tacos.. sen till efterrätt blev det yogurtland och muums på det..
väl hemma så har jag tagit det lugnt hela dagen och försöker bli lite mer frisk.. vädret i SD har inte varit bra alls idag.. knappt sol, varmt ändå, ca 20 grader men inte det bästa vädret så det bjöd inte in till solning iaf..
jag har sett på 2 filmer som visats på tv (älskar amerikansk tv för alla program och filmer de visar men HATAR det för de har DUBBELT så mycket pauser än vad vi har.. så svenskar, alla hemma KLAGA inte på sverige hahha) och eftersom inte bloggen har börjar funka fören nu så har jag inte kunnat uppdatera innan.. men här kommer det :)
jag känner mig bättre idag så hoppas på att vara nästan frisk imorron..
imorron är min sista hela dag här och Camilla är ledig.. så det blir mys hela dagen..
vi ska på en sightseeing båttur i San Diego, sen ner Downtown och till Wallmart så Peter kan få sin Live in Manilla av Journey.. (kostar bara 10 dollar med, jag har kollat på hemsidan). . . sen på kvällen få vi väl gå ut och äta middag och säga farväl för nu :( sadly ..
tyvärr kan jag inte ladda upp bilder pga att servern klyddar innu. så får vara glad om jag ens kan publicera detta inlägget..
nu ska jag i alla fall nanna kudden... KRAM TILL ER ALLA, älskar mamma, pappa, petra och gizmo mest i världen ska ni veta♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0