Mysig dag

Amanda sov här till idag och vi åkte ner till PB (Pacific Beach) och åt frukost! mycket god frukost och mycket maaat... pankakor, äggröra, stekt potatis och bacon muums. men mätta var vi.
sen körde vi Amanda hem (hon skulle jobba kl 14) och sen åkte Camilla och jag till DMV och hon KLARADE det skriftliga provet, äntligen och bara 1 fjuttigt fel..
efter det bar det av till Mexikanska gränsen till en stor outlet där jag änligen fick göra av med lite pengar !!! :) hittade mkt fint och converse skor för 140 kr !!!!!!! SJUKT SICKT ALLTSÅ GRYMT BRA !
Camilla körde oss sen till en av USAs mysigaste/finaste/populäraste stränder som ligger på ön Coronado. Husen är dyra och det är bara rikemän som bor där och Californias eller iaf San Diegos finaste/lyxigaste hotell ligger där och jag och Camilla lyxade till det ordentligt med en middag där på uteserveringen.
Haft ytterligare en underbar dag i paradiset.. (ps äntligen fick jag shoppa !!!)
KRAM ALLA♥

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Grattis Millis! Äntligen svarbälte o det har gått bra ser jag...Kul att följa dina inlägg...Vi sticker till Hbrg i dag o kommer hem på söndag..Kollar din blogg iallafall..Ha det bäst..Alla hälsar...Älskar dig...Kram<3

2009-10-09 @ 08:48:32
URL: http://minusa.blogg.se/
Postat av: Pappa

Här äts det minsann. Hej och hå tjolahopp! Kram!

2009-10-09 @ 13:40:37
Postat av: Malin

mamma-

ja visst låter de bra.. ja ha en trevlig helg..



pappa-

hehe japp får unna sig någon gång. du hade gilat de här med ! o seattle med ... KRAM

2009-10-09 @ 18:38:07
URL: http://minusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0