September 6th

När Camilla kört mig hem från Hyatt vid 2 tiden tog jag det bara lugnt. Jag gick ner till poolen och solade lite, men det har varit lite kallt här i ett par dagar så istället för att hoppa i poolen så valde jag den uppvärmda jacuzzin :) o solade ansiktet bara ..
sen gick jag upp och tog en härlig dusch, åt lite snacks, satt vid datorn och började se lite på Shrek 2, sen ringde Camilla vid 7.30pm (19.30) och sa att hon stod utanför. Så då hoppa jag i nya kläder och vi fixade oss lite sen hämtade Amanda (Camillas mycket sööta, snälla vän) oss och vi åkte till San Diego Downtown (city). Där åt vi hamburgare på en mkt trevlig restaurang och maten var god!
Jag hade en trevlig kväll med skratt och berättande om uppväxt och lite blandat :)
Pratade lite med Mamma och Petra på msn precis och även med Chumpa.. men ska snart hoppa i säng eftersom imorron ska Camilla, Amanda och Jag till Sea world, där ska vi spendera vår dag tills det stänger kl 18.00... sen blir det fortsatt myskväll..
Mina små godingar Millis och Mandis ! :)
nu ska jag sova kl är halv 1 på natten här.. ha det bäst alla.
KRAM PÅ ER FRÅN MIG ♥

Kommentarer
Postat av: Pappa

Andy gjorde nio mål när dom slog YIF igår. Ha det nu jättekul sista veckan. Kram!

2009-10-07 @ 11:49:06
Postat av: Pappa

Andy gjorde nio mål när dom slog YIF igår. Ha det nu så roligt sista veckan och var rädd om dig. Kram

2009-10-07 @ 12:07:43
Postat av: mamsen

Hmmm börjar bli riktigt orolig för dig...hmmmm september 6....hallå vad jag vet är det den 6 oktober hjärtat.....:-) :-) <3

2009-10-07 @ 13:03:22
Postat av: Malin

Pappa



ja jag pratade faktiskt med honom igår.. heheh o han sa de men han sa inte vem de mötte.. han sa att han var i bra form nu. så skitkul ju, kul för han det är han värd. jaa det ska jag ha, älskar dig pappa hoppas allt är bra där hemma!



Mamma

hehe du börjar det ja :D nej de behöver du nog inte vara.. hoppas och tror jag hahahh ! :D du kommer ju bombadera mig med mail o skype o allt så tror inte jag kommer glömma NÅGOT, that's for sure;)

2009-10-07 @ 17:47:53
URL: http://minusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0