Till Pappa

Kl är hos mig 22.30 och hemma 7.30.
Pappa jag vet att du ska upp och jobba, eller du är nog redan på jobb... Vi bestämde att vi skulle prata ikv och det blir ganska dyrt via telefon. Så nu ska jag ge dig instruktioner för att vi ska kunna prata om x-antal timmar. Du kan vara inloggad på MSN vid 18-19 tiden... Du loggar alltså inte in på hotmailen utan klickar på msn ikonen den som är en grön och blå gubbe och loggar in.
Sen kommer jag skicka en videoförfrågan till dig, det står nere i hörnet av det jag skickar acceptera.. så de ska du göra sen kan vi prata där och se varandra.. sen måte du ha satt på ljudet med haha.
hoppas du förstår annars skicka ett mail som jag läser direkt när jag vaknar..
Hörs om någon timme..
/Älskar dig

Mår sådär idag, näsan rinner och mina örongångar är nog lite svullna för känns som jag har lock för öronen hela tiden och det vill inte släppa. Mina öron rinner med och jag känner mig lite hängig.. så ska gå och lägga mig nu snart och försöka sova bort lite av detta dumma virus som envisas med mig..
Denna dagen har varit mysig och lite jobbig hahah.. Först pratade jag och Camilla med hennes mamma på skype imorse. Sen gick vi ner och chillade vid poolen, lagade makaroner med parmesanost till lunch och sen åkte Camilla till jobb. Då satte jag på mina splitter nya träningsskor och motionerade till affären, Ralph's. ÄLSKAR att gå och kolla i Amerikanska mat affärer!!!
När jag har kommit halv vägs hem skulle jag ta lite av nässprayen jag köp och inser då att den inte är där och jag fattas ett par saker till.. GAAAHHHHH jag hade alltså glömt en påse i affären.. (vilket inte gjorde något egentligen men jag hade köpt gräddfil!) så jag skyndade mig tillbaka och hittade min påse (puh, tur) sen gick jag hem med raska steg.. denna tur tog då nästan 2 timmar pga av det som skedde...
Hela kvällen har jag tillbringat i jacuzzin, framför TV:n och datorn..
nej nu kallar sängen, ha det bäst alla..
P.S jag kommer hem på TORSDAG 13.20 för de som undrar då jag sagt ONSDAG innan, men jag hade sett fel)
malin♥

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej Malin! Jag är inte hemma förrän 20.15,kan vi prata då?

2009-10-11 @ 14:35:43
Postat av: Malin

japp det blir bra.. det är kl 11.15 min tid.. väntar då.. :)

2009-10-11 @ 18:16:21
URL: http://minusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0