Härlig dag!

Idag fick jag sovmorgon, Catrin och Emmett kom och väckte mig halv 9 och frågade om jag tänkte gå upp eller sova vidare. Svår fråga minsann, för trött som ett helt ålderdomshem var jag. Men nej upp hoppade jag. Frukost åt vi.

Sen åkte vi till ett ställe, typ en gympasal där det var en massa leksaker för toddlers.

Såhär såg det ut, där sitter Hanky i den röda bilen. Min lillkille..

Efter här tog vi oss tll McDonken, där fanns ett stort lekställe. Där Hank stortrivdes, vi fick ätit, blev två cheeseburgers och en milkshake. Gott gott i gott gott!

När vi kom hem så mös vi lite med Emmett, satt och snackade. Bara var Jag och min älskde bästis Catrin.

Vid lite i 3 bar det av hemåt för mig. Sjukt är det också, hur kan det vara SÅÅÅ MYCKET bilar på vägarna vid denna tid. JOOO, för du är i WASHINGTON STATE, NÄRA SEATTLE AREAN! Palla hahah, så sjukt mycket bilar i alla filer. Känner sig som en i mängden som bara flyter i trafiken.. 

Väl hemma fick jag packat upp, tog mig ett litet snack med familjen. Sa hej till pågarna, saknat dem lite faktiskt. Mina hjärtegryn..Sjukt egentligen, men ändå inte. Jag och Catrin disskuterade det med, våra värdbarn är som ens egna barn, de känns verkligen så men samtidigt ändå inte. 
Så mycket som man älskar dem, så goa de är. Att få vara här och se de utvecklas och växa upp. Mycket motgångar men åhh så mycket medgångar/framgångar med.
Kommer bli oerhört svårt att lämna dem, lämna USA, ja allt.. Känns som det närmar sig, kryper på, liksom ligger runt hörnet.

Alla helger i augusti och september är i princip helt fullbokade, oktober är det halloween, jag ska till östkusten, kanske hälsa på Emilia i San Fransisco, en helg är det aupair möte och så var däe en helg kvar där ja..

November, Las Vegas?, Thanksgiving och ja lite helger där ja..December SISTA MÅNADEN :( Jul och några helger.. Men herregud!

Hur ska vi hinna med Vancouver Canada, Späckhuggar båttur, Mt. Rainier Park, Victoria Canada osv osv..
Ja vi får helt enkelt fixa det!

Så tillbaka till kvällen då, jag laga mat till pojkarna. Vi mös och lekte. Dexter bajsar, jag bytar, Nic bajsar jag hinner ta av blöjan och torka en gång. DEXTER SKRIKER HYSTERISKT OCH HAR SLÅTT MUNNEN I BORDET!!
Dexter kommer springandes då jag kallar på honom, det blöder ganska mycket, han skriker och tårarna rinner. Nic ligger på skötbordet full med bajs och lägger foten i bajspappret jag lagt på bordet så strumpan blir äcklig.

Jag snackar med Nic och säger att han får ligga fint på bordet och inte röra sig. Knäpper ett bälte snabbt runt honom, så han inte ska ramla, men får ju inte kravla sig ur det. Springer med Dec ut till köket, tar en gummisak för tänderna som ligger i kylen, låter Dex kyla läppen (då konstaterat att det var där skadan var, blålila stort blåmärke på inreunderläppen + ett lite halvt köttsår), torkar blod och ja nu står jag hos Nic igen. 

Sätter ner Dex lite på golvet bredvid mig. Fixar snabbt Nic. Tar och lugnar ner Dex lite och ja u är allt över :) Dålig tajming eller vad?? UUUHHH.. 

Sen precis innan jag ska gå upp med dem på ovanvåningen så hör jag ett konstigt ljud, inser sen att de var deras leksaks häst som "skadat" vänster bakben. Dex var lite så förtvivlad och ville gärna fixa det direkt, men ja jag sa att jag skulle operera honom när de sov ;) Men ja Joel får minsann fixa det imorgon.. 

Och ja det var allt för kvällen! Eller ja 3-4 timmar i alla fall.. 

Skypat med Catrin och ätit lite mörk hederlig svensk choklad! Det ni, det är grejor det! 
Jobbar 11-21 imorgon. Så ska sätta på en filmis nu och mysa i min säng med Gizmo Jr. Hörs imorgon alla glada! 

Ska även på playdate hos Silje Victoria imorgon eftermiddag :)  

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja du ibland hade man önskat att man hade 4 armar,så man kan räcka till för alla...men det löste du galant som vanligt. Du är en redig tjej gumman min....Hörs som det kommer att bli en härlig höst för dig med så många nya äventyr...Ha det bäst o natti natti eller gomorron mitt hjärte gryn o du Love you....

2010-08-10 @ 07:12:46
Postat av: emilia, Au pair i Los Altos, California

Frun är välkommen ;) <3

2010-08-10 @ 07:15:21
URL: http://emilia1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0