Hit och dit ibland mår man skit

Idag har varit en upp och ner dag. Men allt är bra nu. Så inget så speciellt med det. När det är såhär är det bästa att ta tag i det, annars går det bara mer och mer utför.

Jag började jobba kl.10 och jobbade till lite över 14.00.
Pojkarna och jag lekte med en massa saker innan det var dags för lunch, en nap dags.
Katie kom hem och tvättade bilden, jag skypade med Mamma.
Tvättade även pojkarnas kläder då tvättkorgen var överFULL! Katie köpte nämligen en massa nya pyjamaser och kläder till dem så tänkte att jag kunde ju lika gärna tvätta idag..

När de vaknat upp lekte vi lite och jag gjorde dem färdiga inför en eftermiddag i parken med Katie och Mormor Marilyn.

Efter jag slutat tvättade, damtorkade och rensade jag bilden som Katie fixat utvändigt. Tror nog aldrig den varit så snygg och ren förut ;) heheh.. Eller kanske, men nu är den riktigt clean hehe. Skönt är det i alla fall att ha det gjort..  

Jag ringde Silje Victoria och pratade av mig lite när hennes pojkar sov middag, sen tog jag en dusch, klippte tånaglarna, filade fötterna, rakade benen! CHECK! Allt är avcheckat på listan hahah ..

Jag åt en god middag idag, pasta med kyckling och sås..
Nu efter maten har jag pratat lite med Catrin i telefon, håller på att fixa med bilder på Facebook och ja laddar upp videoklipp som jag ska lägga in här och visa er alla :)

Många väldigt värda att se och njuta av! Dessa videoklipp är från i lördags då vi var på en social klubb och sen såg Seafair paraden!
 
Hank körde ett par moves.

Seattle Police Showade litta

Musikkår. Fint, en sådan mysig känsla                                          Alla killars dröm! Eller? Huskies Cheerleaders + musiker                                                         Piraterna!

Nu ska jag ta tag i Facebook bilderna.. Ha det toppen så hörs vi!

Kommentarer
Postat av: Mammi

Härliga movies du delar med dig av....Kul att få vara med på sådan tillställningar...Är det din första parad eller...Ha det bäst o va rädd om dig...Love you....:-)

2010-08-03 @ 06:59:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0