Lekdag hos Jenni med Snomoms, mys i en ny lekplats & avslut på Spotted Cow!

Hej hopp på er där. Här sitter jag nu och ska skriva dagens inlägg. Ska hämta Silje Victoria om 1 timme, för vi ska ralla till Mill Creek TownCenter och träffa en massa aupairer på Spotted Cow Icecream place.

Vid lite i 9 imorse körde jag och tankade bilen, sen körde jag till Mukilteo där de skulle vara playdate hos Jenni, en mamma från Katies tvillinggrupp.
Så vid 9.20 kom vi inklampandes och så kläcker hon av sig lite så försiktigt att det var kl 10-12 och inte 9-12.. Men det gjorde inget att vi smög oss in och lekte med hennes flickor så länge..

Alla droppade sakta men säkert in, och ja nr två i tur var ju Silje, vi trogna aupairer.. Tider är för oss hahah
När alla var där räknade jag och vi var minsann 8 mammor, 2 aupairer och ja minst 20 barn då som ni förstår.. + några extra syskon.. Så det var mkt barn minsann..





Efter detta roliga äventyr åkte vi hem, åt lunch och sen somnade pojkarna gott.. Jag skypade med Mamma och sen med Anna och Maria. Och det åskade, blixtrade och mullrade i Trelleborg, Anderslöv ja hela Söderslätt! Fy för hundan då..
Jag har ringt och bokat ett hotell åt oss i LA nu. Men kan avbokas tills dne dagen vi åker så det är lugnt.. Men bättre att ha något än inte..

Petra har fått halsfluss på Magaluf har jag fått höra.. Men ändå mäkta imponerad över att hon och Johanna har tagit sig till en doktor och fått antibiotika och de skulle dit imorgon igen.. Duktiga flickor minsann, en duktig syster jag har :) Hoppas hon blir bättre snart så hon kan njuta av sin semester! <3 

I eftermiddags har vi sen lekt lite i garaget, jag gjorde dem färdiga för en tur i dragkärran och iväg rullade vi till en lekplats. Detta var första gången jag gick dit, Katie och Joel tipsade mig om den. Iväg kom vi och en jädrans nerförsbacke var där och en sjuk uppförsbacke hem såklart.. BRA TRÄNING DOCK! Men sjukt jobbigt att dra en kärra och kunna stoppa, inga bromsar eller så. Den bara rullar med 30 kilo i bagaget! Men vi klarade det och pojkarna hade det kul..

Grabbarna hade Tommy Hilfiger shorts och t-shirts.. Är de inte söta.. Så charmiga, mina små modeller..

Nu har jag gjort mig i ordning, ätit kycklingsallad som Katie lagat. Ska snart köra och hämra Silje.. Boston och D.C är säkrat i alla fall.. Ska snacka med Sarah imorgon, så jag vet vilken flygplats som är bäst i D.C. arean.. Boston är bokat, nu är de bara boston-->d.c. och d.c.--> hem kvar!

Ska bli god glass och aupair snack ikväll! Ser ändå fram emot det..
Imorgon ska jag och Silje Victoria ut och äta sen se film eller något. Bara ha en slappe fredag.. Lördag ÖVERRASKNINGEN!!!!! Som ni kommer kunna läsa om på söndag.. Får se vad jag gör på söndag.. Vet inte än, Catrin och Greta ska på LCC möte, får se om vi hänger med på de eller inte..
Ha det bäst alla, nu ska jag sluta skriva! Punkt slut.

Kommentarer
Postat av: Mammi

Åhhhh...vad jag älskar dina bilder, vilka kanon bilder närde sitter i kärran....Längtar efter er alla 3....Ja du här var det blixtaro dunder minsann....vid 24 snåret så vaknade vi med ett dunder brak.....det måste ha slagit ner här i lilla Anderslöv....:-) Natti natti o du Love you.....

2010-08-13 @ 07:03:33
Postat av: Gunnel

Mamma talar om åska i lilla Anderslöv i något större Staffanstorp har har i dag haft ett frukansvärt åsk o regn väder med översvämningar och

inställda fotbollsmatch kräftfester och annat som skulle bliva en trevlig dag Robert befinner sig i Budapest för att bevittna sim EM njuter av det han tycker är kul o roligt o vi här hemma hoppas på bättre väder som förlänger sommaren Kram till Dig fr. mig Gunnel

2010-08-14 @ 20:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0