Lite videoklipp på mina älskade pågar!

PS FINNS ETT INLÄGG TILL UNDER DETTA! MEST SÅ NI INTE MISSAR DET MENAR JAG..

 




Till den anonyma som skrev en fråga häromdagen..Frågan löd, vilken förmedling jag åker med, om jag trivs med den och att personen som skrev frågan ska själv åka som aupair nästa år.

Svar:
Jag åker med Cultural Care Aupair. Aupair är verkligen en upplevelse för livet. En man sen eller ja aldrig kommer att glömma. Allt man lär sig, man växer och får ganska många extra lager skin på näsan. Du lär dig att uppskatta så mycket av ditt liv, din familj, ditt hemland och allt som hör där till. Det är definitivt ingen dans på rosor, det är inte till att åka hit och leka lite med barn, få pengar, uppleva ett land och leva livet. Inget är gratis, inget är lätt. Det är verkligen ett steg framåt och två bak. Visserligen gäller detta inte alla, jag står för egna erfarenheter och andra aupairer jag känner.
Jag skulle kunna fortsätta skriva och ja nästan aldrig sluta. Det finns så mycket att säga och nämna. 
Men mitt råd är ÅK! Men var stark, lite på dig själv, ha inte för stora förväntningar och stå på dig! 

När det gäller förmedling så är det väldigt svårt. CC är bra, men jag tycker de tagit på sig för mycket. De har alldeles för mycket aupairer och de har dålig koll på värdfamiljerna. Dåligt med uppdatering med familjer osv osv. Det är mycket som inte håller måttet. 
Har du en bra familj, trivs och inga problem. Så är CC hur bra som helst, inga problem. Och mycket av de som arbetar är bra. Men det är svårt när de gäller de som jobbar för agenturerna här för de står alltid lite mer på värdfamiljens sida. De är ju trots allt de som betalar, de som betalar för varje ny aupair de får. 
Jag känner många aupairer som åker med Aupair in America, Aupair Care och även Cultural Care. Det är ett svårt val, många av förmedlingarna är som sagt samma. Detta är vad man får, men skulle jag råda tror att jag skulle råda dig till de två förstnämnda på övre raden. De är billigare, mindre och de känns som de har med koll på sina aupairer. 
Ska inte kasta för mycket skit på CC, för jag har inte haft problem så. Men jag vet många som har, vi aupairer behandlar inte riktigt som vi ska om man säger så.. Vi har med känslor och vi har lika värde som familjerna! 

Hoppas att detta hjälpte dig, Mr. eller Ms. Anonym :) Hör gärna av er om ni har frågor. Så svarar jag på..    

Kommentarer
Postat av: Sanna

var de svårt att se skillnaden på barnen :p?

2010-08-06 @ 11:57:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0