Söndag och jag måste göra er lite besvikna

Idag lovade jag er en överaskning, något som jag inte kunde hålla dock. Kommer senare lovar, bara inte idag. Ni får hålla er lite till..

Jag la mig inte fören 3 igår, eller ja idag. Sen gick Jag och Catrin upp vid 11. Åt frukost/lunch, satte igång med att färga mitt hår. La slingor i utväxten, tog 2 timmar att dra igenom håret ut slingmössan, sen tvätta håret är värsta. Där låg jag på knä och böjde mig under kranen i badkaret med gumpen i vädret. Catrin tvättade håret och shamponerade. Ganska najs faktiskt hahah ..

Sen fick man ett serum som jag RÅKADE dränka håret i. Det dröp nästan fett från håret, jag fick alltså gå in och fightas med duschen själv igen. Stå och böja mig in och klydda hahah. Men det gick, det blev tvättat IGEN, fönat igen och nu är det torrt och normalt hehe..Färgen blev bra, typ exakt den jag hade sen innan. Så lite slingat i utväxten, men inte så mycket som jag velat kanske. Men det är mitt hårs fel och inget annat. Färgen fäster alltid lika dåligt, men jaja.. Bra mycket bättre än innan iaf..

Så när vi var färdiga blev det dags för matlagning. Stekte kycklingfilé, kokte ris och soya + guacamole sås :) Mumms på de ja ..

Sen tog vi oss en liten fruktskål med vindruvor, blåbär och hallon.

Vi satte på The Sweetest Thing (i Sverige heter den Snygg, Sexig, Singel) rolig film minsann.

Tog och surfade lite på internettet ;) Drack lite chokladmjölk och nu bloggas det.

Klockan är 21 och vi ska kanske se en film, Mamma Mia. Men vi kanske hoppar det och lägger oss.. Jag ska sova hos Cattis inatt och hålla henne sällskap imorgon, för jag börjar inte fören 16.30 imorgon. Ska jobba på kvällen så Katie och Joel kan gå ut på en bit mat :) 

Så ha det bäst alla, här är allt toppen...  

Denna bild är från igår, bara gillar den haha
Så step up 3 såg vi igår och där var denna killen med. Jag tog detta fotot på han i Ballard, Seattle. På Evo, en klubb, där var breakdance battles. Så helt från ingenstans när vi såg på dansfilmen på bio igår så är denna lillkille med. Så tänkte tillägna honom en bild på min blogg och ett videoklipp från tävlingen i Seattle..



Kommentarer
Postat av: Mammi

Hej vännen min, fina öronhänge o givetvis sjalen pricken över i:et....hihih ikväll beger vi oss till kusinvitamin....tjejerna vill leka lite med Filip... Vad kul att du har sett den duktiga killen live...vilken rytm han har...Love you hörs när vi hörs...:-) Hälsa Cattis...

2010-08-09 @ 16:09:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0