Twin Falls, Lake Sammamish + mycket SVETT

Hej alla glada måndags människor!
Idag har jag haft ytterligare en toppen dag.
Svetten har runnit, solen har bränt och i skogen har vi rännt!
Det var vandring i skogen so mstod på schemat för oss aupairer. Så vi tog oss till North Bend och Twin Falls.. Vandrade i skogen, upp för kullar och berg och ner igen. 35 grader i skuggan, tropisk värme, regnskog kändes det som och ja sjukt vandringsväder om jag får säga det själv!
Men till bron kom vi och sen klättrade vi vidare ner för berget till "fallets ände" och chillade, tog bilder! Riktigt fint, helt magiskt.. Och JA KLÄTTRINGEN var farligare än skydivingen igår hahah.. Sjukt men ha vi klarade oss i alla fall.. Tur ni inte vet vad som händer oss här haha. Inte fören efteråt liksom! ;) Se och njut av vackra biler och vackra människor!








Nu var det Lake Sammamish som gällde, som vi längtar efter ett dopp! Lite räligt och grummligt vatten och sunk botten dock men det gick..


Som sagt denna helg var nog den sista riktigt fina helgen vi fick att avnjuta i Seattle Washington. Nu lovas de inte lika fint väder, eller inte lika varmt i alla fall..Men i helgen har vet varit olidligt, inte rimligt hahah..

Så nej nu ska jag ta och läsa lite och fixa innan jag ska nanna.. Ska eventuellt jobba lite imorgon, men inte säkert, får se.. Annars blir det filmmys och ta hand om Mig själv dag!

Tack alla för era fina kommentarer och att jag är en tuffing haah :) Men kul var det, en riktigt upplevelse det där med fallskärmshoppningen! :)

Svar på en fråga från Lizette.
Som aupair får man 195,75$ i veckan, så cirka 1500kr..
Sen står värdfamiljen för mat och "boende", logi..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0