Underbar torsdag, haft det riktigt härligt!

Jag kan inget mer än att ÄLSKA mina små pojkar, mina USA vänner! Livet är ganska så najs, allt är bara upp till mig själv. Vill du ha en bra dag Malin, eller en dålig dag? Det är frågan jag måste ställa och svara på. Tack Pappa  ♥!

Idag åkte vi till Silje Victoria på playdate, efter det åkte vi allihopa till Thornton Park där det var barnkonsert. Och mina pojkar är så duktiga, de är så väluppfostrade och de börjar bli så mycket mer framåt, utåtgående och sociala! Gillas! De växer till sig..

Vi kom hem, de åt lunch och la sig för sin nap. Jag pratade lite snabbt med Mamma och Pappa. Önskade Petra en trevlig resa som ska till Magaluf med 3 väninnor, de åker om någon timme bara.. Hon får ta hand om sig och vara försiktig. Jag sitter liksom här på andra sidan och kan inget göra om det skulle hända något ju ;) Lillsyrran där, tänk 18 år och ja studenten nästa + resa med kompisarna. Ja fy för hundan hehe :)

När jag pratat med Sverige så läste jag lite i min bok om Victoria Kronprinesssan. Faktiskt en mycket bra bok. Får en helt annan skildring av kungafamiljen. Intressant.

När pojkarna vaknade efter lite mer än 1 timme blev det lek på baksidan. Varmt varmt varmt är vad det är idag! 25 grader i skuggan kl 17 på kvällen! Kvalmigt och klibbigt ;) Mys..

Så pojkarna fick bada i babypoolen. De hade super kul, hoppade, sprang och plaska. Och ja från egna erfarenheter (mera bestämt det har hänt 2 ggr) så har jag nu även i trädgården badblöja på! Vill inte ha mer bajskorvs jakt på the Yates mark!





Jag har förberett mat så jag skriver och fixar min blogg för dagen här och nu. Sen ska jag ner och steka på kycklingen och så blir de kyckling wok med ris. Väldans gottigt ska jag säga er. 

Efter maten ska jag traska ner till Safeway och ta ut pengar som jag är skyldig Katie och Joel, hem och göra alla mina övningar för nacke, skuldror och korsryggen. TA EN DUSCH! 

Läsa i min Victoria bok, lyssna på musik, njuta! Prata lite med mina älskade här i Usa kanske. Sen är det nanna kudden dags minsann! 
Vilken dag må jag säga. 

Så här vackert var det 6.11 imorse när jag steg upp..

Kommentarer
Postat av: Mammi

Älskar dina movies....pågarna är hel sköna...Känns som man är bredvid dom ....Åh vad jag längta efter er alla 3.....Love you

2010-08-06 @ 04:43:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0