Vilken mys söndag! Me like a lot

Hej och hå, idag fick jag äntligen pratat med Mammsi längtade efter Pappa men han var inte inne idag :( Saknar Sissi med!! Hörde att hon varit sjuker, här sitter man på andra sidan och har inte den blekaste aning om något :( Men tänker på er ständigt i alla fall..

Så denna dag har jag bara tagit det lugnt hemma, sov ganska länge och gick runt sådär ni vet halväcklig och inte vi gjord alls.. Sen fick jag rappa på för Silje var på väg och jag hade sådär några minuter på mig bara..

Men iväg kom vi till La Palmera, en mexikansk restaurang i Mill Creek Town Center. Jag hade nämligen kuponger där som jag fick av Katie idag. Gott gott kyckling quasadillas (kanske felstavat , vem vet haha)..

Efter det så råkade vi åka till Alderwood Mall, där vi bokade tid för klippning och hårfärgning.. Så på torsdag är det dags och ja på onsdag är det massage tajm. Så mycket ego och ta hand om sig själv denna kommande vecka..
Detta är då Nic när jag kom hem, kära påg..

Helgens inköp..



När jag kom hem stod mina goa pågar vid fönstert och vinkade. Jag blev nästan tårögd, så kära.. 
Sitter och snackar med Cattis nu, snackat lite om hela helgens händelser.. Imorgon jobbar jag 7.15-lite över 8 och sen från 10 och 4 timmar framåt cirka ..

Sen ska jag ta de lugnt imorgon eftermiddag! Det blri morgondagen och ja på FREDAG KOMMER ANNA OCH MARIA! Så himla lycklig över det!!! :)

Kommentarer
Postat av: Mammi

Jasså lite shopping han du med min goa tös....ja du vad tiden har gått fort snart är dom hos dig o jag förstår att du längtar....de gör nog båda 2 Lundströms töserna...:-) Dom kommer att älska Nic o Dex våra charmtroll....O nu kommer det 2 blondiner till Joels försjusning...hhahha ha det bäst o natti natti love you

2010-08-30 @ 07:00:33
Postat av: Marina

Dina värdbarn är verkligen söta som socker :D

2010-08-30 @ 18:58:29
URL: http://notesbymarina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0