WHAT A WONDERFUL DAY!

Tisdag var dagens dag då ja.. Jag var trött som en åsna imorse när klockan ringde. Men man piggnar till snabbt, tur är väl de..

Pojkarna var så söta i sina svenska pyjamaser imorse när de vaknade.. Och de älskar mitt gosehund Gizmo Jr, Nic skulle gärna haft honom och Dexter med.. Kanske får köpa en till dem var? Men är lite dyra så känner att de kanske inte blir nu..



Jag pysslade fram en liten blå körbana åt dem som de lekte med och som vi sedan gick balansgång på..


Vid lite i 10 var vi framme i Willis Tucker Park där pojkarna lekte och observerade alla äldre barn.. De behöver dem, lära sig lite..
De badade även i det lilla vattenlandet som finna i parken, en massa vattenspridare och så..


Väl i bilen på vägen hem så ja tyckte Nicholas att han skulle minsann vara en stor gosse och sitta i ett riktigt säte. Jag såg hur han knäppte sig så sött med en del av bältet och frågade om han kunde göra det igen så jag kunde få det på bild..


Och så då tillsist BADTAJM! Det blev rosa vatten med bubblor..En massa skratt och bus.. Kära pågar små..


Jag har slutat nu, ska sätta mig ner och fylla i en almanacka. Så jag kan få lite styr på helgerna.. Och allt som händer..

Till Josefin!
Ja typ, jag har sett baseball 2 gånger, fotboll 1 gång, amerikansk fotboll har inte startat än, men jag har kollat på deras träning + kollat lite lacross och basket :)
Jag har inte gått på ett universitet, de är svindyrt. Jag har gått på Community Colleges..De finns lite över allt i städerna och kommunerna. De är billigare , har billigare kurser alltså, men det är ändå inte billigt haha..

Och ja herregud vilka översvämmningar det har varit hemma idag. Helt sjukt ju.. allt från 30cm-1,5 meter vatten i källarna och vägarna har varit gömda under mängder med högt vatten..

Nej gott folk, nu ska jag fixa met datumarna, äta och sen kommer Silje så ska vi ut och gå! Det är ju trots allt bara 28 grader och solen skiner kl.17.05! Kommer vara en svettpöl hahhaa

Kommentarer
Postat av: Mammi

Rosabad vatten coolt....de är så söta mina goe pågar. Usch vad jag saknar er alla 3..<3<3<3 Här hemma får man ha stövlar o sudvästen på sig, usch vilka översvämningar det var i ANderslöv med omnejd igår...stackars dom som har blivit drabbade...inte kul...Klagstorp o Beddinge blev nog värst drabbade...hörde 1,5 m vatten i källarna i Klagstorp...shit....ha det bäst vi hörs love you

2010-08-18 @ 11:03:18
Postat av: Pappa

Söta små smurfar! Grundligt omskötta av min egen smurfdotter.

2010-08-18 @ 11:40:52
Postat av: emilia, Au pair i Los Altos, California

Älskar din nya visningsbild :D

2010-08-18 @ 16:45:18
URL: http://emilia1.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hur fick du rosa vatten :)? Btw Din blogg är sjukt bra och rolig att läsa !! :)

2010-08-18 @ 17:24:01
Postat av: rebecka

Hej jag undrar bara lite över au pair livet. Vilket "bolag" åkte du med? svara gärna på min mejladress om du har tid och ork :)

2010-08-18 @ 23:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0