1 månad i USA

Ja som rubriken redan säger så är det minsann helt sant. Jag har varit hemifrån Sverige, Anderslöv, Trelleborg, min älskade familj och vänner i exakt 1 månad idag!  
Jag kan inte riktigt förstå detta. Tiden går faktiskt lika snabbt här som den gjorde hemma. Jag vet inte var tiden tar vägen. Herregud säger jag bara.. Mitt år här kommer försvinna som vinden och utan att att ni vet om det kommer jag sitta med på släktkalas, fester, brottningsmtacher och hemma hos Catrin igen som vanligt, som allt var innan! Så det är bara för mig att njuta av varje dag och varje helg. Sen även att fylla mitt år med händelserika och minnesvärda stunder!

Idag började jag jobba 8.30 och jobbade till 12.00. Snackade lite med Mamma och sen Yasse. Efter det gick jag och la mig eftersom jag inte känner mig helt frisk. Lite ont i lugnorna/luftrören, känner mig hängig/trött i huvudet och innan idag lite illamående. Jag är även tjock i halsen och har torrhosta + slem och skit i halsen. Så ska försöka lägga mig i tid ikväll. Lever också på Tylenol och halstabletter!

Ska börja jobba nu igen om 30 min, jag ska följa med Katie till doktorn, Nics öron är inte bra än:( stackars liten och så ska de kolla Dexs öron när vi ändå är där så det är helt bra.. Sen ska jag börja köra Dex till sina Physical Training appointments, han gå på träning som hos en sjukgymnast och tränar upp muskler i ryggen och magen.. Så på torsdag nästa vecka ska jag köra han dit och så ska mormorn komma hit och passa Nic så länge.. Så vi ska hitta tid nu i veckan så de kan köra mig dit eller åka med mig så vi kör till PT:n så jag hittar dit utan problem sen.

Nu på onsdag ska Marta eventuellt komma över med sina tvillingpågar Martin och Henrik så ska vi ha lite playdate.. Ska bli sjukt kul.. Sen kommer vi försöka ha det i alla fall 1 ggr i veckan!


Svar på kommentarer
Jonas du måste ju låta mig veta vad jag ska köpa osv osv.. din dummer och ja jag mobba din husvagn lite.. är klistermärket uppe än förresten?

Ja Millis och Peter blir nog denna kameran som sagt.. Får de när jag beställer den bara..
Ja älskar att få paket och där var mycket fint i . Hoppas Elisabeth skickar ett till dig nu snart med..
mm jag vet är lite shopaholic hehe ;)

Pappa, ja jag hoppas jag är värd att ha er alla! Ni är mycket värda för mig i alla fall. Detta svaret är även till dig Mammi.. :)



Kommentarer
Postat av: Jonas

ja klart mend et fixar vi när det närmar sig, så för jag över pengar till dej:))

2010-02-02 @ 07:51:24
Postat av: Mamsen

Ja du sjukt fort tiden går...helt otroligt snart står du o väntar på flygplatsen för here we come.... :-) Ska bli jätte kul. Du får börja fundera vad du vill att vi ska ta med över till dig, t.ex kryddor, såser,godis mm...Lite skvallertidningar..hihihi...Hörs puss o kram o haj pu daj

2010-02-02 @ 11:56:04
Postat av: Sabbi

Är det inte en månad den 4? haha :D alla verkar räknar veckovis utom jag..

2010-02-02 @ 23:48:28
URL: http://sabbi.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0