En massa teknik och ihopknyt från 2 dagar + en liten tävling

BASKETBALL-first game ever

Igår kväll var jag med Ryan på en high school basketboll match. Det var en viktig match, laget som vann kom till att kvalificera sig till ligan med de 16 bästa high school lagen i hela staten Washington. Så det är stort, det finns cirka 300 high schools här och alla har ett basketlag, så ni förstår ju själv. Tyvärr förlorade det laget vi/jag höll på, men det var kul. Ni vet cheerleaders och allt. Jag tänkte bara på OTH, One Tree Hill serien. Fick så många minnen som flög förbi!

Här har vi lite bilder och filmer för er att njuta av såhär en lördag sista helgen i februari månad och allt.

 

Från Basketball
Från Basketball

Lite svar på kommentarer.

Anna Lundström

Heej malin. du verkar ha det helt underbart! roligt för dig! o dina pojkar är såå söta!måste fixa skype så vi kan få se o prata med dig lite! pratade lite med helen om september.. :D är det säkert att vi kan komma o hälsa på dig o så? länge sen man läste om dina shoppingrunder nu tycker jag?! ;) sparar du lite kanske? :) hoppas du får en mysig o bra dag!massa kramar från anna


Jadå det är toppen här, trivs som fisken i vattnet. Ja de är så gulliga och charmiga. Ja, det måste ni göra, ni måste fixa skype och kamera med mikrofon. Men du hade väl inbyggd kamera i din rosa mini laptop? Ni är välkomna hit, jag har pratat med Katie och Joel. Och mamma prata med dig om när det passade , i början av september som 3 typ? Om du går in på min Facebook och läser inlägget från Camilla Ahlberg så skriver och rekommenderar hon var ni ska bo och se i LA.  Ehm ja jag har sparat pengar, men imorgon gäller det. DÅ SKA DET SHOPPAS! VI ska på en sjukt stor outlet med allt från Adidas , Converse till Calvin Klein, DKNY och billigare affärer . Sen blir det nog Alderwood Mall och bio på kvällen ”Dear John”.  Jag har ju köpt min kamera så de är därför jag inte shoppat, jag har betalat av den till mina värdpäron J Men nu är det slut på sparandet, måste köpa, köpa mera! Ser framemot att ni ska komma! Ska bli så kul! KRAMAR   


Mammi

GILLAR...Vi bara älskar dina movies,,,bilder...you name it...:-) Nic vilken linslus han har blivit o Dex har du ju fått några kanon bilder på....Klart de älskar Pippi...hon är ju så härlig..Vilken var det du köpte..jag kan ju köpa med 2 st andra isåfall.. Hade hoppats på skype...det liksom hör till....säg till om du blir trött på lilla mammsi...O du Girrebus har sovit mer eller mindre hos mig hela natten o när jag nu gick upp så skyndade han sig upp o tog min säng....den busen...Natti natti min goa härliga hallonmums fyllda bakelse till dotter....<3


Anledningen för att jag spara denna kommentar och tänkte svara på den är för att jag fullkomligt ÄLSKAR den sista meningen! Mamma du är gör gó!


Fredag då ja och dagen har väl varit ganska bra. Lite oförutsägbar, barn med smärta, värk och växande tänder, trötta och då lite extra gnälliga. Jag har inte mått bra, gör ont i mina lungor när jag andas, näsan är inte bra och känner mig allmänt sjuk och infekterad. Blev dessvärre inget Vancouver denna helgen som var planerat. Men inte mycket jag kan göra åt det. Jag kommer helt enkelt inte få vara i ett land som är värdar för ett OS (inte detta året i alla fall). Istället kommer Yassibassibus till mig imorron så ska jag ta henne till Seattle Premium Outlets som ligger norr om Everett (20 min här ifrån). Där har de affärer som, adidas, converse, dkny, ralph lauren och vidare till det oändliga. Efter det blir det Alderwood mall, äta och shoppa sen se bio på AMC, en stor biograf bredvid köpcentret! Toppendag!

   
Pojkarna sov tidigt idag, de tog sin ”nap” (tupplur) redan klockan 10-11. Så dagen blev lite itu hackad, men vi har haft en okej dag. Jag ska försöka få ihop mer lek dejter, för pojkarna behöver umgås, leka och observera andra barn i samma åldrar. Så ska prata med Marte om vi kan träffas 1-2 dagar nästa vecka och sen med Melissa med.

Idag har jag två filmer att bjuda på, som faktiskt är filmade dagen till ära.


Nicholas och Dexter är supergulliga när de leker och busar med varandra. Så himla söta!

Från Movies

 
Här är det såpbubbel blåsning till MAX!

Från Movies

Hela kvällen har spenderats med Katie och Joel (även pojkarna tills de gick till sömns), vi har sett en film, snackat och nördat oss med våra datorer (Jag och Joel då).  Jag uppdaterade mitt Picasa (där jag redigerar bilder) för en nya version hade kommit ur med svensk text. Just nu sitter jag och pratar med alkis Yasse som druckit för mycket vin denna fredagskväll, ska snart skypa med mamma och min mage kurrar, är full med gaser och skummar/dummar sig.

 


Joel säger alltid att jag är en Queer fish! Så jag tänkte dela med mig av detta mycket roliga fenomen. Med en queer fish menas = annorlunda, konstig människa. Men jag skulle använda det i rätta sammanhang, eftersom queer också är ett ord för gay/homosexuell.


Råd kring det Engelska språket! Och JA vi har våra små engelsk lektioner, nästan varje dag. Men de är mycket lärorika, nyttiga, användbara och bra.


Så som Joel sa
: Sitter en kille och målar naglarna, säg då inte att han är en queer fish, eftersom det då tolkas som at jag tyckte han var gayig eller homosexuell. UUtan då ska man istället säga Silly Goose, eller Odd Duck. D sistnämnda fraserna används flitigt av mor och farföräldrar till sina barnbarn och med de fraserna kan det bara inte gå snett!


Jag fick även lära mig en ny fras- Play it by ear. Med det menas att man inte bestämmer något helt utan låter det vara öppet, flyter med strömmen och se hur det blir. Sjukt bra, det gillade jag så ska lägga det på minnet! Mycket användbara ord i en och samma mening!


Nej här kommer lite bilder med, känner mig snäll idag så bjuder på lite ögongodis inför helgen!

Idag klädde jag dem i matchande outfitts
 

JAG UTMANAR ER DÄR HEMMA, ALLA LÄSARE! Detta är en liten tävling! Gissa vem som är vem, vem är Nic och vem är Dex på de sista 4 bilderna! Ps. Ett tips är att kolla lite på videoklippen jag lagt in där jag kan avslöja lite och på så vis kan ni få lite hjälp. Lycka till!


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Petra o jag vet...gissade rätt på alla 4 korten...:-) Kram o vad vinner man om någon svarar rätt?????

2010-02-27 @ 11:39:13
Postat av: Cattis

Jag antar utmaningen ;)

1. Dex, Nic

2. Nic, Dex

3. Dex, Nic

4. Dex, Nic

Hoppas att du har en superhelg trots att det inte blev Vancover! LOVE U <3

2010-02-27 @ 12:26:41
Postat av: Camilla

Nic är han till höger på all bilder utom bild nummer 2... har jag rätt??? =)

2010-02-27 @ 12:26:43
Postat av: Tinde

Helt underbart att lite såpbubblor gör dem superlyckliga! Barn är såå härliga!



Ja det hoppas jag med på. Men har inga höga förhoppningar än sålänge för det är ju ett tag kvar tills jag ska åka (aug). Jag bor i Gbg!

2010-02-27 @ 13:00:40
URL: http://theadventuresoftinde.blogg.se/
Postat av: AlkisYasse

AlkisYasse, tack för den du ;) Mohaha :D

Ringer dig senare älskling, innan jag kommer.. :) Love u <3

2010-02-27 @ 18:13:52
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Peter

Hej Malin ! Tror att grabbarna har fått två nya tjejer som tycker dom är söta. Mia tror att Dexter är till Höger och Nicholas är till vänster. Ida håller med . Samt tack för det lilla samtalet igår

Dom hälsar så gott till både dig och pojkarna.



Ha det gott från Mia och Ida och Peter

2010-02-27 @ 19:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0