Ett bra avslut på helgen..

Söndag och jag har haft en underbar dag! När jag vaknade upp 7.30 imorse kände jag mig mycket bättre. Jag låg och drog mig till vid lite över 8, sen gick jag upp och ringde Ulla och Håkan. Det var mysigt, Ulla var lite trött på snön, men jag kan förstå att ni är det nu, fy för!

Jag gick ner och åt frukost, pratade lite med Grandma och Grandpa + övriga familjen.  Jag frågade om Grandpa Loren skulle vilja följa med mig till biltvätten. Eftersom jag skulle tvätta bilen så att Joel kunde fylla på färg i skraporna/skråmorna, avskavningarna på bilen.  

 

När vi kom hem igen gick jag upp på mitt rum och skypade lite med Pappi, sen med Mammi. Så mysigt jag fick skypat länge med Mamma idag. Det kändes som jag behövde det! Hela min söndag blev också räddad av Rydsgård och mina absoluta favoritkillar Kim, Timmy och Keith! Jag fick prata lite med alla och vi fick pratat ut om en massa. Saknar er väldigt mycket grabbar!

 

Så när jag pratar med mamma så visas helt plötsligt en BRUNETT som ser exakt ut som PETRA! SHIIIITTTT, det är Petra! Jag blev helt chockad, då hade hon och Johanna färgat håret brunt. Så fint på er båda två, ser fram emot att du snart ska komma systeryster så jag kan få se de i verkligheten. Du får ta en bild och skicka till mig, jag vill se det i bättre ljus och skärpa än i ett mörkt rum genom en webbkamera!

 

Jag gick in och tog en snabb dusch innan pojkarna skulle vila middag. Och jag har haft en fruktansvärd klåda i hårbotten i cirka 2 veckor nu. Jag vet inte vad som är fel, måste bara vara mjäll, så en torr, irriterad hårbotten. Så inför min dusch fick jag låna Head & Shoulder schampo av Joel. Får väl använda de ett par dagar nu och se om det bli bättre. Men det kliar så jag nästan dör och jag tappar hår som jag vet inte vad. Tur jag har tjockt hår så det inte synd, men mitt hår mår inte bra kan jag säga er. Och till råga på allt, DET MÅSTE FÄRGAS OCKSÅ. Jag är i stort behov av en toning. Får väl göra det snart..

 

Efter pojkarna hade vaknat åkte alla utom Katie till Mukilteo Beach som ligger 15 minuter här ifrån. SÅ FINTàvädret var underbart, vattnet kluckade mot stenarna, färgorna åkte mellan där vi var till andra sidan där det var land, fiskmåsarna snurrade runt oss, sjöstjärnor låg på stenarna (orangea som bruna) och solen stekte. Allt var perfekt! Det var jättemycket folk, de grillade, hade picknick, lekte, kastade boll, satt och njöt i värmen med en glass. DET VAR EN SÅDAN VACKER OCH PERFEKT VÅRDAG! I bakgrunden kunde man skymta de snötäckta bergen, men vinter, kyla och snö kändes långt bort.

 

Jag fick en sån konstig känsla som jag först inte kunde placera när vi kom till stranden. Efter ett tag kom jag på det, jag kände mig hemma. Lukterna var samma, de mjuka, varma vindarna, solen och stranden. Det kändes som hemma i Beddinge, Skate, Dala. Det är som alla andra stränder, det är samma upplevelse. Men det som var annorlunda var att sist jag var på en strand och kände dessa känslor var HEMMA, hemma i Sverige där jag är van att uppleva detta.   

 

Pojkarna älskade det, de kastade stenar i vattnet och stenar på stenar. Ja, vet ni vilket perfekt, högt och roligt klingande ljud det blir med sten mot sten.. hehe

 

När vi kom hem så kom mormor och morfar Marilyn och Carter över och så satt vi alla och var sociala och lekte med pojkarna. Jag smög upp en sväng och la över bilder till Loren och Zaidees USB-minne.

 

Sen åt vi mat, pratade lite till och nu sitter jag på mitt rum och ser de svenska damerna i curling mot USA. GO SWEDEN GO!

 

Imorgon börjar jag jobba kl. 8, Katie ska till sjukgymnasten strax efter det. Så vi får se hur min dag ser ut imorgon, om vädret tillåter kanske vi tar pojkarna tillsammans till Mukilteo Beach igen under dagen. Det har jag inget emot alls!  

 

Tidigt imorgon åker Grandma Zaidee och Grandpa Loren hem till Michigan igen. Resan kan bli värre och en massa ändringar kan förekomma. Det är nämligen snöstorm i Chicago och även i Detroit där de ska landa. Så jag hoppas allt går bra för dem och att de får en säker hemresa! Men det kan hända att de får övernatta på flygplatsen i Chicago. I cross my fingers for you, it has been a great time havin’ you here. Thanks for everything, hope to see see you soon again.

 

Här har ni ett litet klipp på Nicholas när han dansar och ja när han ramlar.

Från Movies

Här är Nic och Dex när de leker med tunneln, de är så charmiga. Mina små hjärtan!

 

Från Movies

Kommentarer
Postat av: Mamma

Självklart att vi ska dit där, jag vill se sjöstjärnorna live...häftigt..Härliga vår bilder...ni har ju haft tur med vädret nu när farmor o farfar har varit hos er....Trevligt att vi fick säga hej till dom...verkar helt underbart mysiga personer...Snällt att Farfar följde med dig o fixade bilen...Ni har ju verkligen hittat på saker denna helgen...synd ännu en gång att du inte var på huggat så att du kunde träffa tjejerna...men men det var bra att du lyssnade på din kropp...hoppas att det löser sig med håret....Du får hänga med Yates så att du vet vad du ska vissa oss när vi kommer till dig...bara 30 dagar kvar shit helt otroligt vad tiden har gått fort...ha det bäst o vi hörs...kul att du videofilmar grabbarna grus...roligt att följa dom live...Love you o håller tummarna för L o Z att de kommer hem lyckligt o utan några hinder...:-)

2010-02-22 @ 09:20:15
Postat av: Lisa

Ååh, så söta dom är! :) Ta med dom hem till Sverige sen, jag kan passa dom! <3

2010-02-22 @ 10:00:54
Postat av: Camilla

Hej! Härligt att se er vid vattnet, det är alltid en speciel känsla. Kul att få se sjöstjärnor, jag tror att jag hoppar ner i Petra o Helens resväska, det kanske blir lite svårt att få plats..... Det hade varit kul att hälsa på dig. Många kramar Camilla

2010-02-22 @ 11:43:05
URL: http://allimacdesign.blogspot.com/
Postat av: Tess

Jättefina bilder Malin! :)

2010-02-22 @ 14:14:21
Postat av: Keith

SOOOOL ! Lite avis haha :) Det närmsta man kommer solen här hemma är när man tänker på Miss Sunshine, och vet du vem det är ? Lilla Malin såklart :D hihi

2010-02-22 @ 15:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0