Fredag men lördag för er när ni läser!

Fredag och ja helg igen. Idag har det varit en toppen dag. Pojkarna och jag har haft det superkul. Inte någon speciell anledning utan bara extra kul. Det har varit Ryans födelsedag idag, den 12 feb. Så vi har firat den på Alfy’s Pizza, sen hemma hos oss.

Nu hoppar vi tillbaka till tidigare under dagen. Det har regnat från och till hela dagen, lite tråkigt men jag kände att pojkarna behövde komma ut.  Precis när vi gick ut hade det slutat regna, som tur var. Gick en runda på 20 minuter och tog min killer hill idag med. Bra för benmusklerna! Men luften var kylig att andas in, gör ont i mina lungor och luftrör :/ Men dum som man är trotsar jag ju.. Dex och Nic har även gjort ett alla hjärtans dag kort till sin mormor och morfar (med lite assistans av mig). De sov 1 timme och jag fick pratar ut med mamma och cattis, vilket var givande som vanligt! Ni betyder så mycket tillsammans med pappi och pette med!




På eftermiddagen fast det regnade så tyckte jag synd om pojkarna att få vara inne mer så jag klädde på dem varmt, tröja, jacka och regnställ + vantar och luvan på! Så påproxade med kläder, de såg ut som två små kycklingar/ michelingubbar vankandes omkring i regnet. Efter att vi varit ute på basketplanen så gick vi in i trädgården och gungade lite. Sen började det regna ännu mer och då stod jag under trädet i trädgården och frågade dem om vi skulle gå in. Det fullkomligt öste ner hahah, de bara log och tittade upp mot himlen och tyckte det var spännande och exotiskt med en massa blöta droppar som föll ner i deras ansikte. Ganska dum kände jag mig där jag skulade under tallen och de sprang runt och levde livet. Fick tillsist in dem i alla fall och lockade med lite bananmuffins som jag bakat på förmiddagen.

Klockan 4pm (16.00) kom Grandma Marilyn och Grandpa Carter och skulle passa barnen tills Katie och Joel kom hem från sina möten. Jag får ju bara jobba tills 4.30pm. Men när Marilyn kom sa hon att jag kunde gå upp och duscha och göra mig i ordning för kvällen och att de var lugnt, de tog hand om pojkarna själv så behövde inte vara där till halv 5. Skönt då behövde jag inte stressa innan vi skulle iväg sen till pizza stället. Så iväg for vi och god pizza åt bi. Sjukt god var den, vi beställde in två stor XL pizzor som de slicade  upp till oss. Den ena var Hawaiipizza och den andra salami/stark korv med något till.. Det var minsann bra sting i båda pizzorna, ja jävlar i hoppen men gott var det! Helt perfekta pizzor! Dit ska jag ta Mamma och Petra när de kommer på besök, bara 5 minuter med bil från mig.  

Sen fick jag äran att köra hem, Katie ville kolla mina driving skills hehe.. Tror jag klarade det i alla fall, inget illa hände, jag menar bilen är hel, alla lever som var passagerare och garaget är oskrapat och allt är som vanligt!

Väl hemma så var det dags för Ryan att öppna sina paketer, äta den utomordentligt, fantastiskt goda chockladtårtan som Grandma Marilyn bakat och cookie and cream glass (alltså OREG kakor). Allt var supergott och ja Marilyn den tårtan kommer du får göra fler gånger, eller Katie det går super bra om du vill göra den med! :)



Ryan och Katie (Ryan = Katies lillebror)

Här har vi nya Pizza Buddyn, Nicholas!
Han älskade pizza!



Längst bak på vänstra sidan:Nicholas, Katie, Ryan, Uncle Dick
På kanten: Marilyn 
Längst bak på högra sidan: Joel, Dex, (Jag), Carter



Det som ser ut som grädde på tårtan är en kräm. 
Vaniljkräm som smakar som den är gjord på philadelphia ost.
Mamma och Janet, som den krämen Janet har på sin morotskaka! 
Lite syrlig/vanlij... 

Mamma du kan vänta dig den på din födelsedag (45 år ung), eftersom då är du här och Katie sa direkt att hon ska då göra den och att de är en utomordentligt bra anledning till att få göra denna magiskatårta! Och Håkan (min kökslärare), nu har jag minsann ätit tårta och en sjukt god så som du nog förstår, den slår alla pajer jag smakat här sen innan. Du hade ÄLSKAT denna tårta!



Jag har haft en mycket härlig fredag dag som kväll! Efter tårtan satt vi och pratade om allt möjligt. Jag lyssnade mest och inflikade medan de andra berättade massa roliga historier och händelser med bilar som de krockat, hur de krockat och vad som hänt när de rest med Katie och Ryan när de var småbarn osv osv.. Jag skratta så mina kinder krampade, eller i alla fall ömmade ganska bra. Carter och Marilyn har precis varit på en kryssning och så visade han sin nya klocka/armbandsur han införskaffat. Värsta framtids klockan med en massa effekter som longituder, latituder, temperaturer, stoppur och mycket mer. Så säger jag helt spontant, men väl genomtänkt:

-  Where is the time? Och alla brister ut i skratt, fy fan ibland kan jag!

Så säger Joel, fy för Malin den var riktigt bra!

För det var nämligen så att när han ändrade till de olika extra materialen så hoppade visarna runt så det såg inte ut som det var en klocka, men sen när han tryckte i mitten på glaset så hoppade visarna tillrätta och visade då den exakta tiden!

Resten av kvällen har Jag, Katie och Joel och suttit och kollat Vinter OS invigningen i Vancouver.  Jag ser allt LIVE, bara så ni vet och allt är i samma tid HAHAH. Mest bara så ni hänger med på det. Och jag måste säga fy för vilken invigning, så pampigt, så välgjort, så magiskt på något vis. Det är nog den bästa och mest underhållande invigningen jag sett! Det är inte långtråkigt och har faktiskt varit mycket kul att se, eller är för jag gör det innu.. Det är inte slut än.



Peter Forsberg


Ska snart posta detta inlägg och lägga till bilder. Sen ska jag skypa med Mamma och Petra. Det är ju min systers stora dag idag, 18 år, myndig och STOR! <3

Jag börjar bli sjuk med förresten:/ mitt huvud känns tungt, jag är trött och jag känner en förkylning krypa sig på..Hrmmm inget jag uppskattar dock.. Imorgon blir det till att ta det lugnt och vila, skulle egentligen med Angelica och 2 andra svenska aupairer till Ikea och äta köttbullar och bara umgås. Men känner att jag måste vare hemma och kurera mig. Imorgon kväll ska jag se hockey (kom till att tänka på det häromdagen, att detta kommer bli min första hockey match jag ser live i mitt liv) Jag har inte sett någon i Sverige så jag får min premiär i USA. Det är två lad, Everett Silvertips mot Moose Jaw Warriors (Canada, Vancouver). WHL- Washington Hockey League, så ja alltså en liga för hela Washington inkl. Vancouver Canada som har några lag. Så ser fram emot det, Katie ska följa med mig, det är med alla andra aupairer här omkring och deras värdfamiljer. Ska bli kul, hoppas jag mår bättre då.  Sen ska jag nog ut och äta och säga hej då till Bianca en tysk tjej som åker hem på torsdag, så får se om jag händer med och äter med dem på kvällen eller till lunch. Ska prata med dem om det imorron.

Förresten så känns det konstigt att prata svenska! SHIT SÅ SKUMT.. Jag kan inte prata svenska med mer än svenskar, alla där hemma och Marte min norska vän här. Jag kan definitivt INTE prata det med pojkarna eller försöka ens, jag vet inte vad jag pratar för något. Det är inte SKÅNSKA i alla fall och ja jag vet inte vad jag ska säga.. Nej nu får jag sluta skriva för idag, måste ju komma i säng någon gång..Ha en trevlig helg alla, i Sverige som i USA eller var ni är i världen..

PS.Sen till sommaren ska vi ha grillpartaj här, god mat en fin sommarkväll. Sommrarna är superfina här. Kan knappt vänta tills det är sommar här.. Och vi har alla förutsättningar för en bra, lyckad grillning se själv..

  


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Vilken härlig dag, hmmm smaskig pizza och vilken härlig go tårta....:-)Ha de bra o Love you..:-

2010-02-13 @ 09:06:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0