Helg igen..

Sorry för att det inte blev en uppdatering igår. Jag var så trött och hela dagen var uppbokad. Loren, Zaidee och jag hade en jättetrevlig dag med pojkarna igår. Vid halv 9 packade vi in pojkarna i bilen, åkte och kollade flygplan på Boeing där i Everett (här bygger de planen och sen testflyger dem till Boeing i Seattle typ). Loren och Zaidee delar nämligen också flygplansintresset som Katie och Joel. Både Zaidee och Loren har flugit när de var yngre och har flygcertifikat osv. Efter vi varit där åkte vi till ACEHardware och Bartells Drugs, de behövde inhandla tandborstar, lås till ett skåp här hemma och Loren behövde en klocka.

När vi kom hem vid 10 åt pojkarna snacks, följt av lunch och sen la de sig för sin ”vila middag”. Då tog jag Joels bil och Zaidee följde med så åkte vi till Wendys och hämtade med oss hamburgare, pommes och läsk.  Det var första hamburgaren med pommes jag har ätit sen jag flyttade hit.

Sen skypade jag lite med mammsi och Dexter sprang runt och lekte clown, Nic sov fortfarande då. Efter Nic hade vaknat packade jag snack och blöjväskan. Så stack vi iväg till en park med lekställningar och allt möjligt utanför Everett. Men vi hann inte vara där så länge, max 15 minuter sen hände en liten olycka. Nic ramlade och slog sitt ögonbryn, så hela ögonbrynet svullnade upp till en pingisboll. Vi hade inget att kyla med så ja vi packade in oss i bilen igen och åkte hem.




Bulan finns nu inte mer bara ett litet blåmärke.. :)

Sen hade farmor och farfar med sig pyjamaser till pojkarna. Michigan, GO BLUE!


Resten av eftermiddagen lekte vi lite sen gick jag upp och duschade. Katie och jag skulle nämligen på Baby Showern för Danielle hos Julie kl.19.00.

Det var sjukt kul! Allt var så fint pyntat, genomtänkt och sött! En babyshower innehåller:

-  Alla medtager gåvor

-  Man äter lite mat eller snacks och kakor/godis

-  Har lekar som är relaterade till den kommande babyn eller som vi hade ”gissa hur många godisar i nappflaskan”.

-  Baby prat, alla ååå:ar sig över alla söta kläder, minismå strumpor och rosa fluff!   

Jag hade en supertrevlig kväll och jag fick träffa alla fruar (lite barn) i mitt område.





Idag då, Lördag!

Jag gick upp kl 06.35 och fräschade till mig lite. Lite över 7 åkte vi till en restaurang 20 minuter här ifrån för frukost. HERREGUD säger jag bara, så mycket mat (men de visste jag i och för sig redan), och så himla gott!

Cinnamon roll (kanelbulle) är vad denna restaurang är kända för. Sagolikt god. Vi delade en Cinnamon roll eftersom de är av XXL storlek. Sen beställde jag svenska pannkakor med björnbär och grädde! De var faktiskt ganska lika men inte riktigt. Jag orkade vara äta halva den ena pannkakan och tog med resten hem. Jag tänkte mumsa på dem imorgon.


Cinnamon roll, kanelbulle

Svenska pankakor, med björnbärsfyllning

Jag var så sjukt trött när vi kom hem från restaurangen så jag la mig i 1½ timme och fick lite sömn. När jag vaknade till liv igen bestämde jag mig för att gå ut en sväng och ta lite foto i det fina vädret. Vädret ska vända och bli lite sämre nu i veckan så får hur vädret kommer vara då.

Jag vet inte riktigt hur jag känner mig, känns som jag är på väg att bli sjuk. Det gör ont i mina lungor och näsan rinner.. Men ja jag ska åka en sväng till Yasse idag, sen ikväll ska vi ha en lite hejdå middag för Amy i Seattle som flyttar till sin nya värdfamilj imorgon i San Fransisco.

Sen sover jag hos Yasse och kör hem imorgon.

När jag sitter här och skriver min blogg så kommer Joel in och ger mig en bok som jag ska skriva ner när jag kör privat med bilen som vi kommit överens om. För det blir så svårt för mig att tank när jag inte kör så mycket. Så jag ska skriva ner de jag kör så betalar jag till dem sen.  Och så frågade han om jag kunde tvätta bilen till imorron så att han kan fylla i avskavningarna jag lyckats göra på bilen tidigare i veckan. Så det ska jag väl klara av hehe.

Innan han gick ut från mitt rum så gav han mig ett minneskort som han köpt till mig på 8GB till min kamera som var från honom och Katie för att jag ställer upp för dem. THANKS!! :You know I’m happy to help.

Vill även tacka Zaidee och Loren för all hjälp och sällskap. I really like you” Come back soon! Hope I can visit you in Michigan..          

   


Kommentarer
Postat av: Saraa

Åh, AMERIKANSKA CUPCAKES :O

2010-02-21 @ 00:20:21
Postat av: Joel

Lies. Don't let Malin deceive you. She did not wait for Sunday to eat the rest of her pancake. She came down and ate it for lunch... She is almost becoming as decadent as an American...

2010-02-21 @ 05:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0