Lilllördag och Onsdag var dagens veckodag

Dagen har gått sjukt fort idag. Vet inte varför, jag och pojkarna har haft en härlig dag.. Jag fick prata med Catrin i över 1 timme! Vilket vi verkligen behövde. Hjärtat saknar dig så himla mycket om vi inte hörs på 2-3 dagar.. Känns som en evighet här då.. Nu har du ju fått familj och allt så nu ska du minsann också komma hit till mitt underbara land! Det är här möjligheterna finns! Då kommer vi i alla fall bara vara 5-6 timmar ifrån varandra med flyg! Och bara ha 2-3 timmars tidsskillnad..Längtar tills du kommer!

Jag tog foto på pojkarna idag när de borstar tänderna. Det gör jag med dem varje morgon och Katie och Joel på kvällen innan läggdags. Jag säger bara: Kom nu ska vi borsta tänderna. Så kommer de inspringande i köket och sätter sig på golvet i väntan på borstarna. De vill mest tugga på dem så jag får assistera så alla tänderna/ bissingarna blir borstade.

 

Jag tänkte vara lite kreativ med vad det gällde lekande idag så jag tog två plastpåsar som vi hade sjukt kul med i minst 30 minuter.. Vi stoppa leksaker i påsen, tömde den igen. Kastade påsen i luften, satt den på huvudet, skaka och stampa! KUL var alltså det vi hade..







Jag har stått för maten idag. Panbiff med stekt lök, brun sås och kokt potatis. Det blev gott men saknade lite mer smak i biffarna, men de gjorde vi ju i lördags så kunde inte göra så mycket åt det. Sen var såsen lite smaklös eftersom jag använde påsbrunsås, inte hade någon buljongtärning hemma men redde av den lite extra + la till salt & peppar så det blev OK.

Jag fick mitt körkort idag, JA DET I PLAST, DET RIKTIGA! Whiiooo äntligen, NU NU NU, bankkonto och bankkort here I come hahahha…Nu kan de ju inte bara neka mig fler gånger… 

   

Idag har vädret varit sådär, lite små regnigt och kyligt. Det har skiftat mellan 5-8 grader så okej men inte vår precis.. Jag tog pojkarna på den tur i vagnen i morse, Och shit vilken tur jag tog… Här ska de byggas benmuskler minsann… Skämt och sido men herregud som jag fick trampa på uppför den minst 100 meter långa backen.. Mina ben värkte, ja alla muskler arbetade och jag kände hur mjölksyran kom smygande.. Jag grå alltså upp för en backe som redan är jobbig om man går själv (det vill säga att du är smått - mycket andfådd, beror på konditionen du ligger inne med) och nu puttar jag 25 kilo framför mig. Det känns vill jag lova, och egentligen behöver jag bara ta 1/3-1/2 av backen men jag gick ner för hela och upp för hela bara föra att få träningen. Så det är min nya rutt nu! Ibland äter man ju inte så nyttigt här så det behövs ett par dagar i veckan.

Känns så konstigt att missa en massa födelsedagar hemma. Familj, släkt och vänner.. Man känner sig helt utanför på något vis, så himla långt borta. I ett land där allt är annorlunda men ändå så likt. Min syster fyller 18 på lördag och jag kan inte vara med henne och fira det! De känns lite extra i hjärtat faktiskt. Nu när jag sitter och plinkar ner detta, är tangenterna helt suddiga och jag känner hur ögonen vattnar sig. PETRA, du vet inte hur mycket jag skulle vilja vara hemma hos dig, det gör så ont, fruktansvärt... Du får din paket när du kommer hit i alla fall.. Och mamma din födelsedag får jag ju fira här i USA, eftersom då är du här med mig! Pappa dig hann jag ju fira innan som tur var! Catrin din kanske vi kan fira här tillsammans!!!

Hur går det med körkortet Petra?? Keep me updated please..



Joel, Katie och Jag diskuterade innan om amerikanskt medborgarskap, att studera, gifta sig, att umgås med amerikanska personer (under mitt år här, inte bara aupairer), Vermont (staten dit Cattis ska) och mycket mer..  Jag ska efter jag publicerat detta inlägg gå ner och snacka vidare med dem och se lite tv..

Imorgon är det en ny dag, torsdag och jag tänkte försöka komma i säng kl 9pm ikväll.. Måste få sova ordentligt..

Snart helg igen, tiden bara rusar iväg. På lördag ska jag kanske träffa några vänner till Katie och Joel, Stephanie och Dave är deras namn. De har 5 barn, Dave 3 sedan innan som är omkring min ålder och något äldre, sen har de 2 flickor tillsammans.. Så på lördag ska jag kanske umgås med någon av de tre äldre barnen på dagen (hockey på kvällen med alla aupairer + värdföräldrar/värdbarna och Katie) så får se hur det blir med det.. Nu ska jag minsann hitta amerikanske vänner och göra amerikanska saker och UPPLEVA Amerika medan jag har möjligheten och viljna till det!    

God natt Malin och alla jag känner i min tidszon och snart god morgon mitt hemland!


Kommentarer
Postat av: Yasse

Men tur du bytar ut mig mot amerikanska vänner.. vavavavava.. :(

2010-02-11 @ 04:50:28
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: emelie

åh vad söta de är!

2010-02-11 @ 05:23:51
URL: http://emeets.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Jasså du ska det börjas....hmmmm lära pojkarna shoppa...du tränar dom på att lägga i o ta ur en plastkasse...vad blir nästa drag pengar eller kreditkort....haahhah...Hade hoppas på en pratstund med dig nu på morgon/din kvällskvist men tyvärr var du inte inloggad på skype...Saknar dig o snart är vi hos dig men tiden kommer att gå fort så vi får planera våra dagar tillsammans...Natti natti o du Petra saknar dig sjukt mycketgår inte en dag utan att hon säger det till mig....Ha det äst o vi hörs när vi hörs....Lover you...<3

2010-02-11 @ 06:10:04
Postat av: Pappa

Vad tyckte de om pannbiff med lök? Tycker ditt inlägg är lite långt denna gången. Ha nu en bra amerikansk thursday!

2010-02-11 @ 08:18:40
Postat av: Ninni

Seger! Nu ligger världen öppen för dig...eller iallfall...banken måste öppna sinnet och även konto och kort nu när du har ett RIKTIGT körkort. Snygg bild och lycka till!

2010-02-11 @ 11:22:53
Postat av: Peter

Alltid lika roligt att läsa din blogg oavsett kort eller lång. Som sagt din lilla syster saknar dig och jag smyger fortfarande ned för trapporna ibland.



Bättre lycka nu med att skaffa nytt bankkonto =D



Ha nu en underbar Torsdag dag med grabbarna bus..



We miss you !!

Peter

2010-02-11 @ 11:28:30
Postat av: Cattis

Ja, tänk att vi ska fylla 20 i USA!!! Hade bara varit så himla kul om vi kunde göra det tillsammans . . Blir dock lite svårt då det skiljer 11 dagar. Vi får ta och fira antingen på din eller på min eller kanske mitt emellan ;P SHIT vad jag saknar dig, du anar inte. Skönt att prata med dig igår, vi får prata mer och längre när inte Maxen ligger förtvivlad och väntar på att vi ska prata klart ;) haha! Nu ska jag kolla genom alla papper och se vad jag kan fixa denna dag. Vi hörs om lite mindre än tre timmar hoppas jag! ÄLSKAR DIG MIN SESSA <3

2010-02-11 @ 12:18:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0