Lördag

Förresten igår hade jag varit i Everett i 1 månad och hemmifrån i 5 veckor.. Sjukt.. Jag älskar USA och allt som hör därtill.. Jag har det perfekt här, jag har träffat många underbara människor, lär mig jättemycket och jag lever verkligen livet här! Dagarna och veckorna springer iväg i en väldans fart vilket skrämmer mig lite samtidigt som det känns helt okej. För då kommer ju mamma och systern min snart!

Idag körde Joel mig till bussen och så mötte Yasse upp mig i DT (downtown) Seattle så körde vi till Tacoma. För jag hade nämligen kollat på internet och ringde sen och pratade med en dam på Bestbuy om de hade min kamera i butiken. Så vi åkte in om och jag kollade, klämde och kände på min framtida kamera. Den är ju såklart tyngre, lite större och mkt bättre än min nuvarande.. Kommer ta lite tid att vänja sig vid det, men kanske ganska snabbt för mig när jag tänker efter eftersom jag tar minst 20 foto varje dag.. HAHAH, det är eb av mina börder, tur att det inte kostar i alla fall..

Sen gick jag och Yassi in på Tacoma Mall (ganska stort faktiskt) och vi köpte INGETING, ja ni hör rätt hahah, INGET.. utan vi åt bara vår Thaimat som vi "ALLTID" gör när vi är någonstans tillsammans! Vår mat tradition..


Vi körde inom Safeway och inhandlade lite råvaror för vår svenska middag vi skulle laga.. Panbiff, kokt potatis, brun sås och gurkor inlagda i ättika (smaka nästan exakt som hemma, allt då alltså) .. Sånna mästerkockar vi är!
och Steph, Yassis värdmamma gillade det..



Maten smakade ovanligt mycket svenskt! MUMS PÅ DET..

Nu ligger vi i "våran" säng i "vårt" rum och ser tv och har druckit milkshake.. Ska se film sen och efter det sova gott!

Imorgon ska Joel hjälpa mig att beställa min kamera på internet och jag + Yassi ska först äta en god frukost och mysa lite..
Tog några bilder medan jag väntade på Yassibassibus i Seattle..



Åhh by the way så har vi haft den finaste dagen på länge, jag har inte haft jacka på mig på hela dagen. Solen värmde med sina strålar och solglasögonen var på. Allt lös så fint, hus, byggnader och naturen.. <3

Kommentarer
Postat av: Maria

mycket avundsjuk på ert fina väder ;) här hemma försvinner ju inte den tråkiga snön... ´snygga brillor by the way ;)

Ha det underbart <3

2010-02-07 @ 08:42:57
Postat av: Mamma

Vilket underbart väder, det kan man inte säga att vi har här hemma...Snö, snö o åter snö... I don´t like snow...:-( Men nu hoppas jag att våren har kommit för att stanna over there tills vi kommer. Va kul att det gick bra för er med den svenska husmanskosten.....Kom på efter vårt skypande att jag kan ju förra över pengar till dig om du o Yasse vill köra hen om o köpa din kamra innan du tar bussen hem...:-) Säg isåfall bara till så fixar jag det på direkten...Ha det bäst o vi hörs...Hälsa Yassebassibussssss.....

2010-02-07 @ 12:41:48
Postat av: Johan Horvat

HAHA .! Visst var pannbiffen en succé ?? :D

Kul att hör att det gick bra.



KJAM

2010-02-08 @ 03:13:15
URL: http://johanhorvat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0