Måndag och 7 veckor i USA

Svar på lite kommentarer..

 

Tess

Jättefina bilder Malin! :)

Tack Tess, kul att du följer min blogg. Tur du tar hand om mina (våra) pågar i Rydsgård medan jag är borta och inte kan. De ÄR UNDERBARA! Vad skulle vi gjort utan dem? Jag kollar din blogg med då och då.. Ha det bäst. / Kram

Keith

SOOOOL ! Lite avis haha :) Det närmsta man kommer solen här hemma är när man tänker på Miss Sunshine, och vet du vem det är ? Lilla Malin såklart :D hihi

 

Hehe, jag är faktisk lite avis på er snö med. Jag hade gärna varit hemma och lekt med Gizmo i snön. Det är något av det bästa jag vet, se han springa runt och skutta av glädje.  ÅHH hjärtat, du är min lila glädjepunkt i veckan. Du får mig glad och när vi pratar rinner tiden iväg. Du vet att jag saknar dig himla mycket. Alla våra kvällar, våra events och pratstunder. Du får mig att må bra och känna mig älskad och omtyckt! Keith du är bäst.

 

Lisa

Ååh, så söta dom är! :) Ta med dom hem till Sverige sen, jag kan passa dom!


Heej min Lisa, hur är det med dig. Hade du det trevligt när du åkte skidor. Saknar dig och våra moments. Hur går det med skolan? Och JAAA jag kommer aldrig vilja lämna dessa underbara pojkar. Jag kommer smuggla med dem hem till Sverige. Så du kommer få leka med dem!

Saknar dig..

 


Idag vaknade jag vid halv 8, pratade lite med Mammsen innan jag skulle börja jobba kl 8. Jag jobbade mellan 8-10.30. Pojkarna ritade i 1 timme och jag ser hur trött Nic är. Så jag tar upp honom vid lite över 9 och la han. Han sov i 45 minuter och sen kom Katie hem. Jag tyckte han kändes varm så vi tog tempen då hade han 100.1 grader (38 grader celsius).

 

Då slutade jag och skulle börja jobba lite igen vid 15.00. Så jag skypade med Ulla och Håkan, Pappa lite snabbt, Petra/Sofia/Johanna, snackade med Jonas på msn och skypade tillslut med mamma innan hon skulle sova.  Då gick jag med och la mig för jag kände mig trött. ¨

Så jag fick vilat i 1½ timme innan det var dags att vakna till liv igen.

 

När jag kom ner så ser jag att Nics läppar är helt blåa och hans ena hand/arm se blå ut och de är kalla. Skumt, så Katie och jag kollar tempen och han har fortfarande feber. Vi ta på en extra kofta och sen åkte Katie till frisören. Under den 1½ timmen som Katie var borta var Nic hos mig hela tiden, jag bar, gosade med honom hela tiden. Han bara satt och orkade inte göra något. Tillsist blev han kokande varm så jag tog av den tjocka tröjan och blötte en handduk och la mot hans panna.

Så vi får se hur de blir med honom, hoppas han mår bättre senare eller imorgon.

 

Jag sitter här och se på konståkning, älskar det. Vet inte varför, men det måste vara spänningen inför varje hopp de gör. Jag vill se dem lyckas och jag vet hur svårt det är att åka skridskor som de gör hehe.

 

Jag har också skickat email till min spansklärare idag och begärt certifikat som bevisar att jag har varit där och läst mina 20 timmar och att skolan är en credit skola (en godkänd skola för mig att plugga på). Så får se hur det går, min lärare är nämligen lite flummig hehe.

 

HATAR ATT SE OS I USA! Jag blir arg, ni hemma i Sverige kan se mycket mer och här är de REKLAM stup i kvarten. Jag ser mer reklam på mina OS kanaler än vad jag se OS! Damp, dampar det är vad jag gör. Men ja lite får jag se i alla fall. Går väl helt OK för Sverige tycker jag, de har skött sig bra.

 

Imorgon ska jag följa med Katie på hennes Volleyboll turnering. Hon spelar i en liten liga, typ som korpen fotboll. De spelar ett par tisdagar i rad och de är bara 2-3 stycken kvar. Så imorgon ska jag följa med.

 

Glömde förresten nämna detta, när Katie kom hem från frisören fick jag email adressen till hennes frisörs son som är i min ålder. Nu ska jag minsann hitta amerikanska vänner (men såklart behålla mina aupair vänner, så bli inte ledsna haha)

Jag kollade precis hur han ser ut på facebook, han verkar vara trevlig. Får se, inte en super snygging kanske men helt okej..

Nicholas säger: (Mamma), Pappa, Mum-Mum (riskakor här i USA), slänger kyssar och lite till. Dexter fyller i med Mum-Mum (som han alltid gör, såå söt lite småskrikade hehe)
tar lite tid innan de börjar prata dock

Från Movies

 

Idag var mitt mål att försöka få en fin ansiktsbild på min pojkvän Dexter. 
 


Kommentarer
Postat av: Mamma

Oh, vadjag älskar att läsa din blogg, blir så glad när jag ser att du har uppdaterat... Det första jag gör när jag vaknat efter toabesöket är att starta datorn p kolla din blogg...Yippie ny teckt o nya bilder...I like it...Fina bilder på Dex...så söta dom är på videon...All done, Mum, Papa .... Riktiga godisbitar...V kul att du fick brev fr Millis..alltid lika kul med överraskningar...:-) a en bra natt o ny dag...Love you <3<3<3

2010-02-23 @ 06:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0