Playdate

Idag hade jag min första playdate, Marte kom över med sina tvillingpojkar Martin och Henrik. Det var sjukt trevligt och tiden sprang iväg. Jag hade en jättetrevlig dag och det verkade som pojkarna hade det med. Till en början var allt lite nytt och små blygt men sen mjuknade alla upp. Sen sov Nic och Dex 2 timmar och det var så skönt. Jag pratade med mamma och pappa sen satte jag mig och läste lite. Så fridfullt och jag kände verkligen att jag behövde den extra halvtimmen de sov idag till att bara VARA! Jag var så mycket gladare när de vaknade mina gullepluttar!

Här är lite bilder sen idag..






Förresten igår fick jag en deja vu, jag såg en miniatyr av Fred Mercury, (sångaren i Queen när han städar i videon, I want to break free)... För jag hade musik på så Nic dansade fram med damsugaren, viftade med händerna och stampade fötterna..

Jag ska snart äta laxburgare! Mums.. Och efter det ska vi gå igenom min mapp jag fick med regler, schema och all information.

Tog två söta bilder på pojkarna idag med.. Nic till vänster och Dex till höger

 

Kommer lite filmer ikväll på bloggen efter jag ätit ska se till att fixa det då! Lovar..


Kommentarer
Postat av: Camilla

hahahhahhahahah!! I want to break free!! jag döööör!! såååå sööööt

2010-02-04 @ 09:42:05
Postat av: Mamsen

Instämmer med föregående talare....Hahahahah....Då är Nic vår nye Freddie...:-) Lite lika eller....Nä Nic är så söt <3<3<3<3

2010-02-04 @ 10:13:01
Postat av: Peter

Bra val av låt för städning. Och Nic den nye Freddie.Rock N Roll =D

QUEEN - I Want To Break Free nedan

http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg

2010-02-04 @ 12:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0