Superbowl Sunday

Ja då var även denna helg över.. Usch vad tiden springer iväg. Jag har i alla fall haft en superhärlig helg. I fredags blev det ju bowling (tror redan jag nämnt det i de senaste 3 inläggen men ja skit samma haha). I går umgicks jag med bästa Yassibassibus, vi har alltid lika kul. Jag trivs med dig, vad skulle mitt år varit/blivit utan dig?! Det är frågan som jag vet svaret på:

-          Mitt aupair år skulle varit misslyckat!

Vi vaknade upp imorse vid lite över 9 tiden. Då ringde Ellinor, Fredrik och Kristina mig! Så kul att få prata med dem. Hoppas du blir bättra snart Ellinor, inte kul att vara sjukis..

Jag pratade sedan vidare med mamma, åt frukost och lekte lite med Yasses pojkar, sen pratade jag med mamma en sväng till och efter det med bästa Keith. Efter det fick vi ganska brottom eftersom tiden tickar så fort iväg när man har kul. Iväg for vi till DT Seattle där Yasse släppte av mig och så vandrade jag till min busshållplats. Väl framme i Everett hämtade Joel och Dexy upp mig.

Dexter mår inte bra, är förkyld, varm och hängig + har börjat få utslag i gumpen igen.. Stackars min lillegubbe..Nicholas mår inte så bra heller, hans kindtänder växer så det knakar och det är smärtsamt för honom.. Tycker så synd om mina små söta underbara pojkar! Get well soon! I don’t want you to suffer and not feeling great <3

Ikväll tog Katie mig in till grannen på en snabb visit så jag fick uppleva RIKTIG SUPERBOWL FEELING! Så sjukt fräckt! Det började med att innan för dörren ser jag att toalett dörren är öppen och de har installerat en tv provisoriskt för att man INTE ska missa en ända sekund av matchen. Så när man sitter på toa kan man se ett par tacklingar, avblåsningar och kast! Inne i köket står det mat på diskbänkarna, bordet och på köks ön. Alla har tagit med sig mat, kakor, sprit osv. De har även satsat på matchresultatet och lagt vars 5$..Riktigt kul att få uppleva detta, fick en speciell känsla. Och deras grannar är sjukt trevliga! Amerikaner är trevliga, i alla fall de flesta. Kanske är inte allas vänlighet eller trevlighet äkta men ändå.. De var mycket trevliga..

Ikväll åt vi Ben & Jerry’s glass och såg The Hangover (baksmällan)! Det var lätt en av de bästa filmerna jag sett i mitt liv, så sjukt rolig, underhållande och ja jag skrattade tills tårarna rann..

Sen gick Joel in och beställde kameran till mig, det står att de ska ta 7-10 dagar men vi hoppas på att det ska gå lite snabbare..Som de kanske till och med borde göra, vi får vänta och se.

Jag ska även fråga Joel om han kan hjälpa mig att ansöka om mitt bankkonto (bankkort) imorron, vi kan göra det online (och jag behöver bli lite guidad genom det för helt enkelt är det inte och jag vill inte göra fel).

Imorron börjar jag kl 9.30 och så får vi se hur dagen artar sig. Jag ska i alla fall läsa lite nu sen sova. Trött är vad jag är.. Och förresten så räddade mitt hjärta Cattis mig idag, jag var lite nere och så vips skrev hon till mig på msn och så fick jag pratat av mig. Sen kändes det bättre (Yassi din hjälp hjälpte väldigt med), vad skulle jag gjort utan dig soulmate Catrin Alexandra Lindkvist? <3

Här kommer två (ganska dåliga bilder, ursäkta kameran, som ni vet ny ÄR på väg)…

Spaceneedlen är det vita längst till vänster, till höger om de
oranga byggkranarna..


Här ser ni spaceneedlen mellan skyskraperna..

Och om  ni undrar varför jag inte har postat ett foto på några inköp så är det för att jag INTE GJORT NÅGRA DENNA HELGEN! Så stolt över mig själv, jag till och med lämnade tillbaka en jack och fick ca 30$ tillbaka! Det ni, det trodde ni nog aldrig...


Kommentarer
Postat av: Yasse

2 vecor e för lång tid.. Kommer sakna dig.. :(

2010-02-08 @ 07:01:39
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vet att det är tufft för dig, Katie o Joel när barnen inte mår bra, det tar hårt på en. Men det ända som gäller att ni försöker hjälpas åt o göra det bästa för dom så ska du se att det kommer att bli bättre o ljusare...:-) Skickar en bamsekram med vinden till dig från mamma....O vad jag längtar tills vi ska ses o va jag ska krama dig min goe tös...Skönt att det blev +30 dollar i kassan...Bra att dom hjälpte dig att lämna tbx den, när du nu kände så..:-) Natti natti vi hörs din morron mitt hjärta..Skönt att veta att du har Yasse o dom andra tjejerna over there...Kram....Love you<3<3<3

2010-02-08 @ 09:18:51
Postat av: Håkan

Första helgen som har gått plus.GRATTIS!!!!!!

Kramar från KLAGSTORP.

2010-02-08 @ 18:58:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0