Tisdag går i studerandets tecken

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt.. Eller jo jag skulle kunna skriva ett megalångt inlägg men jag vet att de är vissa läsare som inte orkar läsa så mycket (därav att jag lägger upp bilder med).. Så detta blir ett inlägg för er som inte orkar läsa mina noveller..

Det var kämpigt att gå upp imorse men det gick, bara att bita i det sura äpplet och palla sig upp och på med kläderna.
Vi har haft ytterligare en fin dag idag med.. Solen har värmt mig men temperaturen har varit lite lägre än de senaste dagarna.. Så ja en 6-8 grader.. :)

Dexter hade redan en rinnig näsa igår och var sådär frisk och idag när pojkarna vaknade upp visade det sig att Dexter hade så snäll som han är delat med sig lite till sin bror med.. Nicholas näsa har runnit KONSTANT hela dagen.. Stackars pojk, där har jag varit stup i kvarten och torkat..

Det var ju dags för skolan idag med, Tisdagen går ju i studerandets tecken 4 veckor fram till i alla fall! Inget som är poppis hos mig för tillfället.. Jag är trött på att plugga ;) men men jag tar mig igenom det, tur jag har Jasmin där!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och se om jag kan få sova lite tidigare en kväll för en gångs skull.. Här kommer lite bilder sen idag när vi lekte med lera..

OCH JAAAA, CILLA RING MIG I VECKAN! Jag tänker så på dig..
Johan vi ska äta pannbiffarna imorron.. Vi åt hos Yasmines familj i lördags men de älskade dem i alla fall..








Kommentarer
Postat av: Pappa

Jag tycker i alla fall om att läsa mycket. Ha en bra dag och se upp för aggresiva tvättbjörnar! Många onsdagskramar!

2010-02-10 @ 09:29:42
Postat av: Pappa

Ska förresten vara två s i aggressiva. Rätt ska vara rätt.

2010-02-10 @ 14:01:22
Postat av: Håkan

hej malin! hoppas att du fortsätter att skriva mycket och länge.lika roligt att läsa det varje kväll.fast det händer inte så mycket längre.

kramar från kif.

2010-02-10 @ 18:43:20
Postat av: Peter

Tycker inte att dina inlägg är för långa. Alltid lika roligt och intressant att läsa vad som händer i ditt liv nu borta i USA.



Peter

2010-02-11 @ 11:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0