En halvdags uppdatering, nästan heldag

Idag började jag dagen med att skypa med mamma och även snabbt med pappa innan jag började. . Klockan ringde 06.00 och jag började 6.30.. Då var det frukost dax och 8.15 åkte Katie (mamman) till doktorn så jag var hemma med pojkarna till 10 själv. Vi lekte, sjöng och jag läste för dem. Kl 9.00 var det snacks dax, det blev yoghurt, banan, små kex med fikonkräm i och en halv morotsmuffins som de delade på..
Dawn (tror det stavas så), det är Katies väninna ringde och frågade om hon fick komma förbi och säga hej till pojkarna och såklart gick det bra.. Jag har nämligen träffat henne tidigare så visste att det var okej att släppa in henne.. Dawn kom vid 9 och stannade till 10.30. Då körde jag och Katie + pojkarna till Mormor och Morfar och var där 1½ timme. (Vi har nämligen en städerska Kyla som kommer varannan tisdag och städar hela huset så det är bra om man kan hålla sig ute eller vara borta lite de dagarna). Vi rymde därför till morföräldrarna..

Väl hemma sommnade pojkarna 12.30.. Jag lagade lite pasta med tomatsås och Katie tog en macka, sen kollade vi på Desperate Housewives.. Jag skypade snabbt med Pappa + la in en maskin tvätt för mig själv och även pojkarnas kläder och haklappar + torklappar har jag tvättat idag.. JAG KLARADE DET! WHHIIOOO jag som var så rädd för att något skulle bli fel med tvätten :) Lite lättnad är nu borta från mina axlar..

Jag har varit ledig sen 12.30 till kl 17.00.. Så börjar om 1 timme.. ska ge ungarna mat då och jag och Joel ska med äta.. Så jobbar jag till 19.30 cirka.. ska va med och lägga pojkarna med..

Sen by the way så vill de att jag ska lära dem lite svenska, både pojkarna och även dem själv.. Några ord varje vecka får det bli :)

Svar:
Till dig som kommenterade och frågade vad jag jobbar med i USA..
Jag jobbar som aupair, vilket menas att jag bor i en familj och tar hand om deras barn + allt som hör barnen därtill.. Tvättar barnens kläder, sänglakan, ger dem mat, lär dem saker, tar dem till olika aktiviteter osv.. Hoppas det var svaret på din fråga annars får du fråga igen:)

OCH till alla er där hemma!
Jag gillar att ni kommenterar och att ni är ett 30 tal som är inne och läser nästan dagligen :) Keep on going.. Det är kul saknar er där hemma.. Allt är så nytt än så länge.. så mycket rutiner, nya intryck, utmaningar och känslor!

Har nästan precis kypat med mitt älskade hjärta CATRIN.. Som förhoppningsvis snart kommer hit och joinar mig i USA.. Inte i WA men i CA (California, outside San Fransisco) WHHIIOO då är vi lite närmre varandra! så mysigt att få prata med dig, få lite lugnande ord och tips, tack du är guldvärd<3 

Här kommer lite bilder på hur jag bor och så.. 

Dagen då jag kom, så inga väskor nu och inte den stora stolen som syns heller.. den har jag kastat ut.. har en pall bara



Mitt badrum
Nej nu ska jag ner och ta upp min tvätt sen börjar jag jobba om 45 min!

Kommentarer
Postat av: Sabrina

tjoho :):)

Ahaa okej :D



njaa.. sådär faktiskt. antingen har jag bara hemlängtan eller så vill jag byta område och ålder på barn tror ajg.. vet inte än, ska vänta nån månad och se liksom. själv? :)

2010-01-13 @ 01:52:25
URL: http://sabbi.webblogg.se/
Postat av: Sabrina

jag vet inte riktigt? haha :) Tror jag hade velat ha ngn i 5-6 års åldern istället liksom. Förstår inte riktigt henne när hon pratar (3 åringen) och så, men har bara jobbat 1 dag så det kommer säääkert va mkt bättre sen!

2010-01-13 @ 05:19:26
URL: http://sabbi.webblogg.se/
Postat av: Mamsen

Tack för rundvisningen av ditt rum o toa....Kul att se hur du bor...Gonatt mitt hjärta...sov gott..ny äventyr väntar dig morron...:-)Skönt att höra att det känns lite bättre idag...du ser att allt ordnar sig till det bästa...DU ÄR BÄST.:-) Skönt att vi han skypa innan du somnade...Hörs imorron...ILY.:-)

2010-01-13 @ 06:49:14
Postat av: WERONICA

hej malin! jag ser att du har kommit till rätta.jag förstår att det är mycket rutiner du ska ta in. jag vet hur du känner dig..men det fixar du!!får se om jag kan fixa skype så kan vi pratas vid! många kramar från weronica ;D familjen hälsar!!

2010-01-13 @ 08:41:38
Postat av: Peter

Väntar med spänning av ny Episod av Malins Adventures in Seattle =D Samt roligt med lite bilder på hur du bor.





2010-01-13 @ 08:44:56
Postat av: Cattis

Sjukt så skönt det var att få en lång pratstund med dig innan jag gick till kojs igår . . Trodde inte jag skulle kunna prata med dig på evigheter men jag gillar din lediga tid mitt på dagen, passar perfekt ;) Så jag hoppas att vi hörs idag igen. Nu ska jag svara på mail och sådär. Hoppas att du får en bra dag hjärtat mitt! Saknar dig massvis här hemma, LOVE U <3

2010-01-13 @ 12:51:51
Postat av: malin

Hellooo! jag heter också malin och ska åka som au pair, men jag ha hört dom ha super svårt att uttala malin och säger det på nåt annat sätt istället? sant eller? :O:P

2010-01-13 @ 16:47:27
URL: http://wakoo.blogg.se/
Postat av: ulla

hej malin.vi är inne och läser din blogg varje dag.det är roligt att titta på dina bilder.du verkar ha kommit till en trevlig familj.vi hoppas du har det bra.(ta taxi nästa gång du ska på tur)

MÅNGA KRAMAR FRÅN KLAGSTORP!

2010-01-13 @ 17:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0