Everett is now my home

Ja då har jag äntligen tillgång till internet 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.. är det inte himmelriket så säg?! :)

Igår packade vi väskorna ytterligare en gång på en vecka, det blev ytterligare ett tråkigt hejdåtagande av nya underbara vänner.. Fantastic four är följande- Johan, Hannah, Cecilia och Jag..:) Ska inte glömma Sara eller Linda som joinade efter andra dagen, de var mycket trevliga med.. Då blev det dax för de 2 andra skåninganra + smålänningen att gå på buss nr.9 och jag på nr.4 :/ Var inte kul att säga hejdå, men det är sånt man måste göra.. Jag vet att vi kommer hålla kontakt och ses under vårt år.. Ni blir INTE av med mig kära vänner, jag kommer och våldgästar er! PINKIE PROMISE<3

Lite resume av New York City turen kommer även här..
Bilder har ni kunnat se innan på bloggen, en liten del i alla fall.. Nu finns alla NYC bilderna, bilderna sen aupariskolan även på Facebook!

Vi gick upp på morgonen hade någon lektion sen vid lunch var det iväg. Vi fick se Frihetsgudinnan, Ground Zero (där Twin Towers var innan), Empire State Building, Staten Island Ferry, 5th avenue, Broadway, Manhattan (var vi ju i för det mesta), Soho, Times Square, Plaza Hotel (med en käns fontän), olika fina skolor, universitet, teatrar, operor, fancy affärer och mycket mycket mer..Jag fick även köpt lite I♥NY t-tröjor, mössa, nyckelring och hoodtröja :)
Det var en oförglömlig dag som jag spenderade med mycket härliga människor! Saknades bara VISSA ni vet vem ni är<3

Kul att se att fler börjar läsa och kommentera bloggen med :) Nu är jag ju äntligen på mitt äventyr! Hoppas ni gillar det och får lite underhållning och svar. Har ni frågor så är det bara att kommentera så svarar jag så fort jag kan (dagen efter typ då hahah)... Ni är saknade där hemma, de ska ni veta.. Jag önskar att ni med fått vara med på ett sånt här äventryr som jag nu får uppleva. Det är inte att leka med ska jag säga er. Alla intryck, allt nytt, allt som är olikt, allt som är sämre och bättre..


8 Januari. Seattle, Everett, Washington --> THE YATES DAY!
Jag flög från JFK till Seattle Tacoma Airport med två andra tjejer. Thanh från tyskland (men hon är vietnames) och Angelika från Österrike. Thanh är sjukt ball och trevlig.. Henne hoppas jag kunna träffa lite.. Angelika var trevlig med, men kanske inte riktigt en som jag kommer umgås så mycket med..
Vi fick i alla falla försöka döda 6 timmar på JFK innan vårt flyg skulle gå..
kl 16.45 var vi i alla fall påväg.. Och klockan 20.00 landade jag hemma.

Thanh böev hämtad först, sen kom Angelikas värdmamma och det ena barnet och direkt efter kom Katie springandes och tittade åt alla håll. Stressad till 1000!!! Tror hon hade en puls på 180 lätt.. 
Katie:
- OOHHH, I'm so sorry I'm late!! Your flight was 1 hour delayed and it arrived 30 minutes early!! 
Malin:
- It's perfectly fine, it's OK.. :) hahah så sött.. mig gjorde det ju inget. 
Katie:
- Luckily you've met us before..:)  

Jag var hemma vid 21.00, vi pratade en kvart cirka sen gick de och la sig och jag packade upp allt, la mina kläder i byrån och i garderoben. Jag fick installerat mig mycket väl faktiskt.. :)
En stor säng har jag fått.. Så mysig och perfekt!

Vaknade och gick up vid 7.30.. Då var ju klockan 10.30 i NY, så då var det ju dax för mig att gå upp för längesedan. Jag gjorde mig iordning och gick ner och åt frukost med familjen. Blev våfflor med sylt:) Mums.. 

Jag ringde sen Mamma på skype och pratade även med Petra senare.. Catrin mitt hjärta fick jag med pratat lite snabbt med, kändes sköt att ha snackat med henne med, äntligen. By the way, när jag satt på datorn imorse när jag vaknade hade jag 34 olästa mail på hotmailen! Klart från FB med men ändå.. ändå folk som skrivit till mig hahha .. sjukt. har tagit tid att bena sig igenom det ska jag säga er..

Efter pojkarna ätit lite snack lastade vi the van och åkte till en stor affär i Everett (med namnet Castco) allt är i big pack, eller stora mängder, man köper inte en schampoflaska på 250 ml utan på 1 liter osv.. Dryckerna är stoora, kött förpackningarna är enorma så man får stå och dela upp det till mindre förpackningar när man kommer hem.. Jag fick köpt 1 fleece tröja, 1 hoodtröja med dragkedja, vindjacka, morgonrock och fleece mjukisbyxor--> allt detta för 700 kr.. Jag var lite så halvtvungen att handla de, ska ha de att mysa i och tröjorna och jackan när jag ska ta hand om och leka med barnen :)Inga finkläder precis;)

Nu ska jag inte babbla så mycket mer.. Jag skulle kunna skriva i all oändlighet känns det som..Katie ska vara hemma med mig Mån-Tor, vi ska sätta upp lite rutiner för pojkarna osv.. Vi ska även fixa Sociel Secutiry Nummer till mig, bankkonto och bankkort.. Ska passa pojkarna i 2 timmar på torsdagen och sen är de mina hela fredagen tror jag vi kom överens om..
Jag ska gå och duscha nu, sen ska vi äta middag och ikväll ska jag kanske se UP, den filmen med Katie och Joel..

Här kommer lite bilder sen idag, alla andra bilder hittar ni på FB...


Love Malin


Kommentarer
Postat av: yasse

Castco heter det gumman.. ;P haha.. Hoppas vi ses nästa helg? ;)

2010-01-10 @ 04:14:51
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Mamsen

Härligt att höra din röst o se dig live....hoppas att Joel blev glad för paketen den varju väl genomtänkt...hihihi ser fram emot att få smaka en go middag när jag kommer over there:-) Pojkarna är små godingar..Har kollat dina bilder på FB...en dag ska vi åka dit tillsammans NYC....<3<3<3 natti natti för hos oss är det gomorron, blåser halvorkan...Öresundsbron är stängd o färjan till Sassnitz är inställd..då förstår du nog hur det blåer här...I love you...Hugs

2010-01-10 @ 09:55:43
URL: http://minusa.blogg.se/
Postat av: Mormor & Morfar

Hej MALIN!

Vi har läst och sett att du har kommit lyckligt fram till Everett. Vi förstår att du var med om mycket i NY. Om du har tid och känner förm att skriva till oss blir vi glada. Vi kollar på bloggen

varje dag.



Mvh

STAVSTENSUDDE

2010-01-10 @ 11:25:36
URL: http://http:/minusa.blogg.se
Postat av: Cattis

Fårlåt att jag var stungen att springa iväg igår min fina men jag hoppas att vi hörs ikväll? Det var iallafall helt underbart att få prata med dig igen. JAG SAKNAR DIG MIN PRINSESSA, LOVE U <3

2010-01-10 @ 14:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0