Friday night (out, or well no) at home..

Jag tänkte svara på två kommentarer idag..Tänkte att jag kommer göra det lite då och då. Eftersom jag inte kan kontakta alla via bloggar och mail utan gör det här!

Camilla Ahlberg: haha malin! du är för rolig!
Men tänk inte på hur mkt otur du har, utan tänk på allt du lär dig... o tänk så bra du har det! du är i usa, shoppnig heaven not too far away, har två gulliga pojkar som förgyller varje moment! tänk på det istället, så ska du se att motgångarna inte känns så jobbiga ;)
du kan alltid ringa om du behöver prata av dig!
love you!

Åhh Millis där, det är så sant. Jag lär mig jättemycket och för varje händelse som inträffar och som passerar känner jag det med. Och jaaaa jag är i shopping heaven! Det är så himla sant. Ja mina pojkar är så söta, jag är så lycklig. Du är bäst big sis! Och japp jag vet att du alltid finns här…LOVE YOU TOO

Ninni  Johans mamma: Jag tycker du är fantastisk som tar hand om tvillingar. Det är inte lätt ens om man är mamma och pappa. Vad kul att ni har kontakt, du och Johan. Det blir lättare att följa honom, nu när han har sin dator. Din blogg är jättefin och rolig att läsa. Hoppas att du har det bra och ta väl hand om dig! Kram

Heeejsan Ninni, så kul att du gillar min blogg och att du läser den lite då och då. Det är faktiskt sant, det kan vara jobbigt i vissa stunder. Jag är ju bara en mot två, visserligen två miniatyr människor men det är inte lätt när det springer åt vars ett håll.. Ja det blir mycket lättare, åhh är så glad för honom att han trivs så bra och allt flyter på. Jag ska åka över till dem och hälsa på nu i slutet av våren/början av sommaren tror jag :D Vi var ett härligt gäng som var på skolan och som flög från Sverige. Hoppas allt är bra med dig med hemma i kalla snöiga Sverige. Du får ta hand om det till mig. Ha det bäst! KRAM


Idag är det fredag och min otur har fortsatt.. Eller ni kunde kanske GISSA DET SJÄLV? Oturen känns inte som en nyhet mer som ett bestående men (meen)! Morgonen gick bra och sen sitter jag och pratar med min älskade Cattis och äter en wrap med ost och skinka. Då kommer Joel ut och frågar om jag vill köra till DOL (som det heter här har jag insett nu och inte DMV, Department of Licensing) så kunde han passa ungarna så länge. Då hade jag ju chans att kanske få en uppkörning redan på måndag, jag skulle ju bara bevisa för dem att jag bor på den adressen jag gör. Så jag tar bilen och hittar minsann dit direkt ;) ojoj börjar fatta lite nu hahah. Inte helt efterbliven trots allt.. Fick sitta och vänta sjukt länge, så sega! När jag väl kommer fram säger damen till mig att det inte räcker som bevis.. Då började jag känna mig ganska trött, ledsen, irriterad och sjukt frustrerad! Jag hade mitt J-1 Visum värdepapper som är utfärdat av USAs ambassad eller nått sånt, deras government typ. På pappret står det:

-          Detta papper bevisar att MALIN PERSSON bor, jobbar och pluggar hos The Yates Familjen i minst 1 år och hur mycket de betalar för mig osv osv.. Det är mitt kontrakt med USAs government och min garanti.

Men det räckte tydligen inte.. När jag började berätta för henne att detta skulle räcka så började hon bli snutig och ville inte ha med mig att göra mer. Hon bara: LÅT MIG PRATA FÄRDIG, LÅTE MIG PRATA TILL PUNKT. Och jag avbröt inte ens henne.. :O Så gick hon till sin manager och kom tillbaka. Då säger hon: Ja du behöver inte säga mer till mig utan de är såhär det ligger till de du bor hos måste komma in och bevisa att de bor på den adressen du vill uppge (så min adress måste stå på deras körkort).  Om du har något annat att säga så gå till min chef! VILKEN BITCH.. Hon sa även att när hon pratade med sin chef att han sagt att han pratat med de jag bor hos (Katie eller Joel då) och att jag borde veta att de skulle komma in här + att de skulle veta det. Jag bara: Nej, de har han verkligen inte började jag.. Då avbröt damen mig igen och sa bu behöver inte säga mer till mig och säg inte emot min chef osv osv.. Jag var alltså bölfärdig vid detta laget men bet ihop och tog fram min försvarsställning inför mötet med chefen. Han var så SJUKT arrogant, ointresserad av att hjälpa mig och oartig! Han tittade inte mig i ögonen bara satt i sin stol bakom disken och pratade på om allt jag behövde göra och att det inte räckte osv osv.. Som han predikade! Så sa jag, ja men du har absolut inte kontaktat de jag bor hos och pratat med dem i telefon de är lögn.. Då säger han nej kanske inte det men såhär låg det till i alla fall.. Sånt ashole ärligt talat.. Jag kände mig så liten, irriterat till 1000 och ville bara sätta mig i bilen och gråta! Men fick köra hem och försöka fokusera på min hemkörning, jag ville inte komma helt för mycket vilse för jag behövde komma hem till pojkarna. Lite fel kom jag men jag var hemma vid halv 1 så det var lugnt J Men gud så arg jag var och de följande 2 timmarna kändes som helt förstörda jag försökte gör allt för att glömma vad som hänt. Men jag blev jätteglad över Joels reaktion, han blev irriterad och arg för att de behandlat mig som de gjort och han frågade om jag visste deras namn eller iaf damens namn men de visste jag inte. För hade jag det skulle han ringt och skällt ut henne! Katie sa likadant! Thanks for your support, it comforts! Så nu ska vi åka till ett annat DOL imorron jag och Katie kl 8.00.. Så ska vi visa dem och ja som Joel själv sa: Katie hade inte velat ha med mig dit ändå (om vi nu skulle ha åkt till samma ställe som innan, men de ska vi inte ju) för jag hade bara skrikit och skällt ut dem! Och då hade ni skämts heheh.

Så nu ska vi fixa det imorgon så det ska bli skönt, och så ska jag boka min uppkörning hos dem med för tillbaka till det skitstället ska jag aldrig mer! Ska kanske träffa Yasse imorron också om hon är körduglig och pallar köra 1 timme och 20 min för att träffa mig J Jag har levt på Tylenol och halstabletter + mkt vatten idag.. Jag hoppas på att jag ska bli lite bättre, känns okej nu så det är på rätt väg..

När jag slutade idag tog jag bilen till Safeway, jag kände att jag behövde åka till en stor mat + allt i alloaffär själv. Jag har inte besökt någon affär så ordentlig förutom klädesaffärer då ju hehe.. Så det var sjukt skönt, körde dit i min sjukt härliga bil med musik på hög volym och glassade! Åhh vad jag älskar att köra bil och köra bil ensam… Så avkopplande och man har tid att tänka (i alla fall om man vet var man ska köra, om man känner till vägen haha).

Här kommer lite bilder sen idag.. + pankakorna gjorde jag igår..


       
Ja såhär ser alla hyllor ut, fullproppade och de har verkligen allt att erbjuda! 
Bara de ni ser här är bakverk och dekorationer till tårtor och bakelser osv osv.. 
Strössel, färger, spritskräm/gelé, glitterströssel, 30 olika ljus och grädde, färgad smaksatt grädde..
ALLT you name it!

Såå himla söta colaflaskor!


La Resultat!
Jag vet att jag ska hålla mig ifrån allt som har med affärer att göra.
Även om det inte är klädes/sko/acessoar affärer så ska jag hålla mig BORTA!
Det blir för dyrt, alldeles för dyrt.

Förresten så har jag kollat på kameror på Walmart.com ikväll.. Sen även kollat lite på ipods och lite annat smått och gott.. Suttit och jämfört med priser i Sverige på DVD spelare, Ipods, kameror osv. Jag vill ha en systemkamera, SLF eller vad det heter.. Där finns sjukt många att välja mellan, jag tänkte faktiskt be Joel om råd i denna frågan.. Ska se om han hade velat kolla runt lite och se om han kan hitta en bra till mig :)

Nej nu ska jag borsta tänderna, proppa i mig piller och ta halstabletter och nässpray och alla medikament jag har!
Min ögon är så trötta och de stängs när som.. Så jag får skynda mig nu..

Godnatt och Godmorgon på er där hemma.. Ni är saknade! Vissa stunder mer än andra och idag saknade jag er lite... Det är inte lätt i motgång men jag klarar det :) Alltid, I'm not a quiter. No, not me..

PUSS 


Kommentarer
Postat av: Lena

Du ska se att det ordnar sig med uppkörningen till slut. Krya på dig. KRAM

2010-01-30 @ 11:18:50
Postat av: Cattis

Hoppas att det löser sig idag mitt hjärta, jag håller tummarna så hörs vi senare idag! ps. jag gillar din nya header ;) haha! VI HÖRS SEN, ÄLSKAR DIG OCH SAKNAR DIG MASSVIS <3

2010-01-30 @ 12:10:59
Postat av: Mamsen

Skickar en styrkekram med vinden fr kalla Anderslöv till dig over there...hoppas att den känns varm o go för det behöver du nu....Du ska se att allt löser sig det verkar inte lätt att komma in i det amerikanska systemet...<<<shit va petiga dom är där...Krya på dig mitt hjärta..Vi kan ju se om vi kan prata på msn senare ikväll..:Lycka till med bokingen av uppkörningen....Älskar idg..

2010-01-30 @ 13:24:33
Postat av: Peter

Det Amerikanska Systemet är mer krångligare än det svenska verkar det som. Kan förstå att du känner dig frustrerad men ta det lugnt Allt ordnar upp sig.. Skickar en kram till dig från ett kallt och soligt Märsta -16 grader är det idag burr...



Tjo och hej paprika pastej



Peter

2010-01-30 @ 13:35:32
Postat av: Peter

Glömde om du skulle köpa en DVD spelare så måste du se till att få den fri från regionskodningen. Bara ett tips. Och jag kan hjälpa dig med det. ;)



Ha det gott igen..



Peter



2010-01-30 @ 13:38:01
Postat av: Jonas

ja jag tycker du kan kolla priser på ipod till mej med så kan du kanske skicka it en till mej???? :)) det borde ju trots allt va billigare än här:)

2010-01-30 @ 14:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0