Hejdå SVERIGE - Hello USA

Ja nu så blir det sista gången jag bloggar i Sverige på ett tag.. Mer exakt 1 år (minst i alla fall).. Igår hade jag släkt och lite vänner här hemma på mat och avskedskalajs.. Det blev en mycket lyckad kväll med mycket skratt och ja även lite tårar.. Fast jag vet att 1 år inte är så himla lång tid och att det kommer gå snabbt.. För mig kommer det i alla fall gå fort tror jag .. Det är lite värre för de andra här hemma eftersom allt kommer att vara likadant här.. Alla här hemma, släkt och vänner kommer leva som alla de närmsta åren medan mitt kommer bli olikt alla andra år jag levt!

Jag ser fram emot detta något så otroligt och jag vet att jag kommer ha ett underbart, händelserikt år och lära mig väldigt mycket. Ni får akta er när jag kommer hem, då kan ni ju bara drömma om att utmana mig i flytande Engelska :)

Här har varit lite folk hemma om under dagen.. Det har varit drop in hos Persson/Holm.. :)

Nu är Världensbästaunderbaraste Catrin här.. ÅHHHH gud vad jag kommer att sakna denna tjej.. FYY vill inte ens tänka på det. Jag kommer dööö, YOU ARE ONE IN MY FAMILY, or always in my heart and mind <3

Jag kommer uppdatera så fort jag anländer till aupair skolan i NY och så fort jag får tid och kan.. Vilket kommer bli ofta ändå.. 1 gång om dagen är bra för alla nära och kära hemma i Sverige.. Ni kommer ju vara oroliga och nyfikna på vad som händer i min värld. 

Ni som läser bloggen eller kommer starta att läsa den snart.. Glöm inte att kommentera och uppdatera mig med allt som händer här hemma.

Lite bilder sen igår!






ÄLSKAR er alla här hemma och glöm ALDRIG det , utan er är jag inget!
Fast jag kommer vara upptagen i USA, leva livet där, hitta nya vänner och då de kommer verka som jag inte har tid med er här hemma så TROR NI HELT FEL. De tankarna kan ni bara GLÖMMA, för ni kommer vara med mig varje dag, alla här hemma på ett eller annat sätt! Ni är guld värda, det finns ingen som er!

You're irreplaceable...

Love Malin


Kommentarer
Postat av: Yasse

Ha en bra resa idag gumman. :) Jag väntar på o höra ifrån dig + jag väntar på dig här borta ;D You are not alone. Love <3

2010-01-04 @ 06:50:22
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Mamsen Helen

Yasse....De känns tryckt..ta väl hand om henne...Håll hårt i era money,money...hihihi Ni kommer att få svartbälte i shopping o resor...Ha det nu bra tjejer o ta hand om varandra..vi ses i mars...Bamsekramar

2010-01-04 @ 07:57:13
URL: http://minusa.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hejsan pinglan!

Önskar dig all lycka med din nya utmaning som au-pair i Seattle! Är alldelse säker på att du kommer klara jobbet som en dans. Vi alla på Radisson kommer att sakna vår lilla Malin från Anderslöv. Puss & Kram från Malmö!

2010-01-04 @ 23:08:23
Postat av: Rahim

HA DET SÅ KUL DRAGAN HÄLSAR HAHAHA!!

2010-01-04 @ 23:13:13
Postat av: Sara

Lycka till! :D

2010-01-04 @ 23:48:29
URL: http://trenollsju.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0