Helt LOST!

Idag började jag kl 8.00.. Men jag hann skypa med mammsi lite innan och även pappa snabbt.. Så en mycket bra start på dagen..
Kl. 8.45 åkte Katie och Dexy till PT:n.. Jag skulle då passa Nicy i lite mer än 1 timme.. Vi ritade, åt snack och jag bytadevärldens bajsigaste blöja!! TOOO BAD, så bajsar de som in i.. De är rena bajsungarna, usch och fy.. det är inte lite varje gång heller utan hela fulla blöjor. Idag har Dex bajsat 6 ggr, hahah sjukt.. Så ni kan ju lista ut vad jag kommer att göra under dagarna... Sen kl 15.00 kommer Katie på att vi skulle kanske ringa eller försöka fixa mitt SSN (social security number). Så hon ringde och kollade upp det, de stängde kl.16.00. Hon bara:
-Vill du köra ditt själv och så får du en vägbeskrivning av mig eller vill du att jag ska köra och så får vi ta med oss pojkarna? Ja vad ska man säga. Jag fick bita ihopa, tänka bort min oro och osäkerhet och säga. JAG KÖR SJÄLV, DET ÄR LUGNT! Men guuuud vad nervös jag var.. De kan jag lova er.. Jag har ju ingen mobil heller, sen har vi inte hunnit köra runt något så jag vet egentligen ABSOLUT INGET, NADA, NICHTS!
Men ut kör jag och ja faktiskt hittar jag till SSN kontoret bara efter att ha stannat och frågat en tant utanför en affär så säger hon att det är över gatan bara.. Så jag var rätt och såg det bredvid mig.. Behövde bara korsa gatan.
Där gick allt bra och jag var färdig kl.16.10 kanske..
Nu kommer det hela hemska med dagen.. Normalt tar det 15 min att köra hem men det tog mig 1½ timme!!! Jag var ute på Freeways tooo many times, jag körde förbi too many Malls (shoppingcenter) och kom på en massa fel exits och olika souths, easts, wests and norths.. Jag var på I-5 (en motorväg, freeway) och 527, 526.. Och det sjuka var att när jag väl kom till freewayn I-5 så visste ag att exit 189 var min exit (nämde Marte igår). Men ändå så blev det så mycket fel.. Tillsist är jag i Everett, downt town/ city center.. Då ringde jag hem till Katie från en blomsteraffär där jag lånade telefonen.. Hon sa exakt samma vägbeskrivning som jag redan visste.. Och tillsist hittade jag minsan hem, kort och gott.. Men jag har också lärt mig en hel del om vägarna här runt omkring med.. Men det är inte lika kul att vara lost själv och tillsist var jag ganska trött på det! Mörkt, regningt och mitt i rusningstrafiken på en 5 filig väd är inte kul! Speciellt inte om man inte vet VART man ska, i vilka filer och då är det även 4 filigt eller 5 filigt INNE där jag ska vrida av mot mitt område.. Hur kul är det?! Att kasta sig runt i alla filerna och inte veta var man ska eller riktigt hur långt.. :D Vilken avslutning på dagen säger jag bara!

I alla fall så gick det toppen med SSN, så jag kan hämta mitt nummer om 2-3 dagar, sen kommer jag få hemskickat mitt SSN-kort inom 14 dagar.. Så om 2-3 dagar kan jag öppna ett bankkonto och få ett debitkart (kontokort)...

Ska skypa med mamma snabbt innan jag ska lägga mig ikväll.. är trött som en gris.. Ska lägga mig senast 21.00.. Imorgon är ddet vanlig arbetsdag (förutom att Katie är hemma) så jag börjar 6.30..Då ska jag ficka frukost till pojkarna...Jag skulle nog få lite time off på eftermiddagen med då Katie ska på volleyboll träning på kvällen.. Så jag ska jobba lite på kvällen med, ge pojkarna middag och så får jag och Joel fixa något till oss med..

Nu ska jag försöka skriva ner lite rutiner för pojkarna och mig om dagarna eller om jag väntar med det till i helgen.. får se..

Vad händer där hemma vänner? :) Missar jag något?
Saknar er dä hemma, eller det är tomt utan er!

Är nästan 100 säker på att det är en sånhär bil jag kör, eller kommer mest köra.. Sen även en Van då jag kör en eller båda pojkarna..Inte röd dock utan mörk grön..





Kärlek från The US

Kommentarer
Postat av: mamma

O my Good.....tur att jag sov hemma när du var ute o körde hjärtat mitt...Förstår att det är tufft men du kommer att fixa allt...tro mig jag vet..Det är du som ställer för stora krav på dig själva.Ta det nu lugnt, för du klara det, du kommer att komma in i rutiner mm....Mysigt att vi han skypa imorse..Sov gott, älskar dig...:-)

2010-01-12 @ 08:29:09
Postat av: Yasse

Haha, det är inte lätt första gångerna.. :) Gör som jag gjorde i början, håll dig i de innersta filerna, så missar du inte exiterna, och känner dig tryggare i de filerna. :) Men du klarade det, =D Första gången jag körde vilse var mitt i natten, i seattle någonstans. Höll på o börja gråta, o ville inte ringa hem 2 på natten ;P hahahah..

Vi ses i helgen <3

2010-01-12 @ 09:07:36
URL: http://yasseiusa.blogg.se/
Postat av: Peter

hahaha Du har gjort en riktig rundtur i Seattle Nästa gång ta med mobilen ;)



Drive Careful



We miss you



Peter



2010-01-12 @ 10:23:08
Postat av: Anna

Hej malin! skönt att du hitta hem till slut iaf! :)hade de varit jag hade de nog tagit mycke längre tid o hitta, noll lokal sinne :)sköt om dig! kram anna <3

2010-01-12 @ 11:54:15
Postat av: pappa

Gör de inget annat än skiter? Kram pappa

2010-01-12 @ 13:09:44
Postat av: Anonym

vad jobbar du med nere i usa :)?

2010-01-12 @ 16:47:00
Postat av: Lena L

Va du är modig som ger dig ut och kör direkt. Hade jag ALDRIG vågat. Sköt om dig. KRAM

2010-01-12 @ 19:16:04
Postat av: Sabrina

stackare! vad duktig du är som klarar dig ur såna saker själv :D



men du, du behvöer inte ssn för att öppna bankkonto, bara för att ta körkort :) jag skaffade bankkonto igår, har inget ssn :)

2010-01-13 @ 00:34:24
URL: http://sabbi.webblogg.se/
Postat av: marianne

Hej Malin!

Nu har Helén förklarat hur jag skall blogga med dig fattade det inte först men nu hoppas jag att detta går fram.

Det är mitt i natten o jag skall snart gå o lägga mig ville bara höra hur du har det och säga "hej" till dig, hoppas att du har kul och att du mår bra.

Saknar dig!

Kram

2010-01-14 @ 00:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0