Sista dagen innan allvaret börjar!

Hej alla hemm i Sverige, ni ligger så gott i era sängar just som jag skrivet detta.. Själv är jag trött som ett helt ålderdomshem! Får kämpa mig igenom dagarna, är trött från 17.00 och framåt..

Idag skulle Marte hämta upp mig kl 12.00 då vi skulle på LCC (LCC= Local Cildcare Cordinator) möte. Men hon ringde och frågade om vi kunde ändra tiden till 11.30 istället.. Vilket inte gjorde mig något.
Så vi körde och skulle hämta upp ytterligare en tjej Noemi men fick aldrig fatt i henne så vi fick ge upp och körde till Melissa istället där Jasmin, Bianca, Ginnielynne väntade.. Vi körde till Leanne och hämtade henne sen körde vi till brandstationen i Bothell som ligger en bit från Everett.. Vi fick se brandbilar!! WHHIIOO hhahah.. sen gick vi till polisstationen och fick lite föreläsning, allt var klart efter 30 minuter dock. Så det var ju skönt..

Vi körde då allihopa till Alderwood Mall och tog oss till the foodcourt (det är där alla restaurangerna är på ett köpcentrum så kan alla välja). Det blev Rudy's (en av mina favoriter sen sist)..

Jag frågade också om någon av tjejerna kunde släppa av mig snabbt vid ett supermarket, jag behövde nämligen handla tandkräm, bodylotion och lite annat smått.. (by the way, Marte behövde sticka så hon stack innan vi åt. Så nu tog alla de andra tjejerna hand om mig).
Bianca, Jasmin, Noemi, jag och Ginnielynne åkte till Safeway (supermarket) och sen skulle de köra mig hem och ingen hittade riktigt hem till mig!!!! Jag höll på att dö men tillsist klarade vi det.. och jag kände i alla fall igen mig på den sista biten så då hade jag kunnat hitta själv;D Jag var hemma vid 17.30 och då kändes det skönt att vara hemma! Som vi letade runt först hahah..

Väl hemma har jag lekt med barnen lite, sen satt jag dem sällskap medan de åt jag hade redan ätit ute så jag var inte hungrig. Sen bajsade Nic ner sig, så det hade runnit utanför blöjan och ner på benet. Så det blev köksvasken för honom. Efter Nic blev det Dex tur.. Men hans var inte lika dåligt, de var bara på väg att rinna utanför! TUR VAR VÄL DET...

Katie, Joel och Jag såg klart filmen UP precis och sen fick jag nycklar till huset och bilen. Vi gick igenom lite hur veckan ska se ut + att jag fick en blå mapp med massa telefonnummer, information, regler osv.. 

Schema
Måndag: Börjar 8.00, kl 9.00 ska Dex till PT (Physical Training, han ska träna upp lite muskler i ryggen så han inte får ryggproblem när han blir äldre) och jag ska då ta hand om Nic cirka 1 timme själv.. Sen är Katie med resten av dagen och vi ska kanske fixa ett Social Security Number.
Tisdag: Katie ska till doktorn kl 9.00 så jag ska ta hand om pojkarna i 2 timmar och mata dem själv.. Eftersom hennes tid är över deras snacktime..
Onsdag: Inget speciellt tror jag, inte mer än att jag börjar kl 6.30 som jag kommer göra sen med!
Torsdag:Tror Katie skulle på något igen eller så.. Så passar dem kanske mer denna dagen..
Fredag: Jag kommer själv ta hand om pojkarna en hel dag.

Nu ska jag läsa igenom den blåa mappen med all info. Ska egentligen skypa med mamma om 1 timme men vet inte om jag orkar. Är dödens trött:/ Jetlagen dödar mig...

Här kommer lite foton sen idag



Är de små krabaterna inte charmiga så säg!

LOVE
Malin

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Vilka godingar, riktiga charmtroll..:-) Jag är glad att vi han prata med varandra innan du somnade...Hoppas att snart du kommer in i deras tid..Ha det bäst...Hörs.<3 Kramis i massor

2010-01-11 @ 09:44:35
Postat av: pappa

Jo, de är charmiga. Ser lite pillemariska ut. Undrar vad pillemariska heter på engelska? Många stora kramar! Pappa

2010-01-11 @ 23:43:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0