A whole day tour! But ohh so good..

Klockan är mycket idag med. Så sängen kallar. Men här har ni ganska så sjukt mycket bilder jag lagt upp så ni kan få er en inblick i vad vi upplevt och sett idag.

Green lake (Seattle) mjölkkartongbåt/flottes race + lite så halv festival.

Musikmuseumet, (Jimi Henrix är från Seattle by the way!! Det visste jag inte innan, fu skam på mig!) Space Needlen där vi åt middag och restaurangen roterar så man ser heeela Seattle, Duck tour, Downtown till fots (Public Market, Första Starbucks och en snabb tur till Hard Rock Café)..

Ja det var väl dagen i kort! En riktigt heldag som började med frukost vid halv 9 och hemma igen halv 9..

Jag blev lite halvt utkastad från Hard Rock för jag inte var 21 år EFTER JAG KÖPT/BESTÄLLT MIN ALKOHOLFRIA DRINK! Surt eller vad? Så Mamma och Peter fick sitta kvar vid bordet i baren och jag fick lämna barområdet och stå halvt i restaurangen UTANFÖR baren, för om man är under 21 får man inte ens dricka vatten i baren! SÅ TRAMSIGT!!!

Men se och njut! Jag har fått lite färg idag, naaaajs.. Saknar min syster och min pappa!!!!

Imorgon blir det Seattle igen, ta färgan till västra Seattle till Alki Beach, kolla tuggummiväggen, gå en sväng på Public Market (var inga försäljare för vi var där för sent idag), äta på Hard Rock med Catrin innan det blir FOTBOLL, riktigt fotboll och ingen jävla amerikansk fotboll ;) hehehe.. GO FREDDE, GO SEATTLE SOUNDERS!! :)

GODNATT ALLA!


Min alkoholFRIA drink får avsluta!

Kommentarer
Postat av: pappa

Saknar dig också, Malin. Gizmo och jag lider här i den tropiska värmen. Vi funderar på att flytta till Färöarna. Tusen kramar! Pappa

2010-07-11 @ 11:46:05
Postat av: Anna

Ser ut som att ni har haft en kanon lördag! :) Din drink såg väldigt god ut:) men lite löjligt att man inte ens får dricka alkoholfritt på ställena!

i morse (kvart i sex!!) lämnade jag mamma o pappa på sturup, så nu är de borta i 2v.. Redan då var det 23grader! Så min söndag har jag spenderat i Björns trädgård, vi satte upp en ny pool där igår:) har varit uppemot 30grader både igår o idag!sjukt varmt!

Hoppas ni får en trevlig söndag! Hälsa! Ha det bra. Kram Anna l

2010-07-11 @ 16:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0