Badat i pool + en underbar, magisk solnedgång i Edmonds hamn

Hej på er! Klockan är alldeles för mycket. Snart 23.00, jag måste sova.. Imorgon är det ytterligare en lång dag..Konsert med pojkarna i en park på förmiddagen, bada i poolen på eftermiddagen, kvällen innehåller baseball, Mariners med Mamma, Peter och Catrin.

Idag har vi lekt på förmiddagen, tog en trip till Toys r us, Michaels och Top. Lite små affärer och fick fixat lite ärenden..
Efter pojkarnas "vila middag" blev det BADANDE i poolen i trädgården som jag satt upp medans de sov. Kul var bara förnamnet! :)

Har såå himla mycket bilder på de, men måste censurera dem, vill inte visa deras små pillemannar. Så de får bli dessa, ni får helt enkelt nöja er med dem :)





Vi tog en tur efter Mammas goda mat till Everett Mall, vidare till Alderwood Mall. Efter lite (och läs verkligen lite, för det stämmer) shopping till Edmonds, köpte glass och tog oss till Edmonds hamn. Se så underbart och fint :) Här mötte vi sen upp Angelica, Gabi och Sly för en trevlig pratstund i det riktigt varma vädret. THAILANDS värme i eftermiddags och ikväll minsann..  



Nej nu ska jag sova! Får se hur det ska gå, är inte det minsta trött haha :) Hörs imorgon gott folk!

OCH JA FÖRRESTEN!!!
GOOOOODA NYHETER..På söndag ska Mamma, Peter, Cattsis och Jag gå och se Sounders FC och hälsa på Fredde Ljungberg på Qwest Field! GRATTIS, TUSEN TACK CATTIS VÄRDPAPPA, JOE! YOU ROCK.. Ska bli riktigt kul, åhh såå taggad. Äntligen ska jag få se lite RIKTIGT fotboll! :)

Kommentarer
Postat av: Mammi

Ja vilken härlig dag o vilken magisk avslutning.... Tänk vad roagivande det kan vara. Som ni läser händer det saker hela tiden o vi tar verkligen hand om varje minut...o bara njuter over here....Det är så mysigt att vara här o få rå om Malin o pågarna...Det är kul att se att pojkarna går till Peter o vill ha hjälp o de är inte blyga för honom heller....Det blev många skratt vid poolen idag de är så söta....Kul att få träffa solstrålen Angie innan hon beger sig hem för 1 v semester i Svealand. Samtidigt fick vi träffa Gabbi o Sly med alltid lika kul att få träffa Malins vänner o få ett ansikte av dem....Ja ikväll gäller det Mariners mot NY Jankees det ska bli en häftig match o upplevelse...Ha det bäst o vi hörs när vi hörs...Kramar...

2010-07-08 @ 15:55:23
URL: http://minusa.blogg,se
Postat av: Marte

Så store gutane har blitt!

Det er bra at de får litt fint veir i Seattle. Det hjelper på! Supert at du har besøk:)

Du er flink til å ta bilder, Malin:)

Love

2010-07-08 @ 20:27:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0