Hallihallå här var det onsdag, toppen dag med playdate och coffee med Silje

Idag hade jag och pojkarna en riktigt härlig morgon med mycket bokläsning, lek och mys. Sen kom Cattsan med sina pågar och vi körde en sväng till Animal Farmen och klappade djuren.

Sen hade vi en mysig eftermiddag i trädgården med busande barn :)

Vädret har varit toppen idag, 22-25 grader och sol!!

Gillas starkt!

Fick ingen bild på Hank, Emmet och Catrin dock, men ja de var med i alla fall :)




Nicholas säger Naaa och signalerar för sova (teckenspråk), så sött.. Så ja som ni förstår så sover Kalven alltså :) hahah



I kväll hämtade jag upp Silje som är den nya aupairen för Marte. En riktigt go och härlig tjej :) Mycket trevligt hade vi, vi satt på Cold Stone och tog en milkshake.
 


Väl hemma igen checkade jag in mig på planet inför morgondagens tur. Skönt att ha de fixat. Så behöver jag bara gå igenom säkerhetskontrollen :) Är färdigpackad nu, sitter och snackar med fjällan på skype och ska snart nanna..

Imorgon bär de av till Minneapolis, Minnesota. Ska träffa Mamma och Peter + Judy, Peter, Aron och Brittany. Ska bo hos de sistnämnda. De är vänner till Mamma sen många år tillbaks. Vi ska besöka Usas största köpcentrum om man går in i varje butik 5 minuter och ingen rast och inget slokande så tar de 8 timmar att gå igenom hela stället!
Vi ska på casino och jag ska njuta av de toppenfina THAILANDS vädret och värmen som är där nu. 30-35 grader minst, sol, värme och riktigt naaajs :)

Shortsen och linnet är packat!! Tar med datorn så hörs;)

Kommentarer
Postat av: Hässleberga

Hejsan!

Ha en härlig tur och köp fest ;-)

Hälsa Mamma & Peter



Kram

Felicia nu:65cm / 8,5kg

Kristin,Martin

2010-07-15 @ 12:48:25
Postat av: Mammi

Gomorron mitt hjarta, snart ses vi igen o det ska bli jatte mysigt....Vi langtar... <3 Har ar jatte mysigt o vi stormtrivs o nu saknar vi bara 3 quarter dollars i var samling,,,,Ha det bast o vi syns om exakt 10 timms Kramar

2010-07-15 @ 16:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0