Simklass i stora lass + Karl Alfreds spenat på god mat

Ja då är det dags igen..
Idag har det varit en riktigt bra dag..

Pojkarna har inte varit alltför jobbiga.. Stakars Dexter (stackars mig) har haft lite dålig mage idag så mycket bajs har behövt lämna kroppen hans..

Vi åkte till Barnmuseumet en sväng i förmiddags. OCH GUD VAD DE ÄLSKAR TÅGDELEN! Hehhe.. Det är helt klart favoritfordonet och ja favoriten över allt, TÅG i stora tuffetag!

Och det är så kul för jag ser en stor skillnad på pojkarna när vi är på museumet från när jag var där de första gångerna (för längesedan om jag tänker efter flera månader sedan).. 

Pojkarna sov väl bra till lunch, hann prata med Camilla i San Diego, hon flyger hem imorgon.. Usch, tråkigt. Det är inte lätt att lämna ett älskat ställe, hem och vänkrets efter 1 år.. Men ja kommer bli samma för mig så ja det är ju bara att ta tag i det. Allt löser sig.. :) 

I eftermiddags tog jag pojkarna på en sväng i vagnen till Safeway, fick inhandlat lite smått. Avokado, Creme Fraiche, Yoghurt till pojkarna, Bananer, Tortillabröd och Ost. Sen glömmer smarthuvudet Malin att ta kvittot, men ja värdpäronen får helt enkelt lite på mig.. 

Påväg hem så träffar jag en kvinna, helt så från ingenstans. Hon plockade två kvistar från en buske. När jag skulle passera började hon konversera med mig.. Hon berätta om blommorna på kvistarna, de luktade så gott sen tryckte hon upp blomman i näsan på mig, och ja visst. Den luktade ljuvligt, hon brukar sätta dem i sitt fönster. Det luktar så fräsht, sommrigt och ja allt vad hon nu beskrev. Sen började hon prata om hur jobbigt det var att ta buss alltid, men hon pallade ju inte köra inne i DOWNTOWN EVERETT, hahah och då fick jag hålla mig för skratt.. Det är ju inte så att det är himla mycket trafik men det är klart parkering är ju inte alltid lätt.. HAHHA, men ändå..

Sen sa hon något om tvillingarna och sen var hon utanför sitt hus och sa "Have a good one" . Ni vet ett uttryck som alla använder, en hejdå-fras. Inte ha en good day, evening eller så utan have a good one, ha en bra en!

Sen började jag fixa mat, det blev mexikanskt, Kyckling Quasadias.. Tortilla bröd med kyckling, ost och krydda. Ett tortilla bröd under, ett över och med ingredienserna i motten, steks i en stekpanna och gott är det + enkelt :)

Blev en god grönsallad till det + avokado. Och pojkarna älskade min mat igen:) WHHIIIOO. GO MALIN, GO AUPAIR GO MALIN..

Ja se här, idag var även jag med i vattnet.. Det blev simklass efter mat och slit..   



Ganska kallt i vattnet om jag ska vara ärlig. Man var verkligen tvungen att röra på sig. Riktigt bra, jag fick lite träning där, vattengympa på 30 min ;)

Men usch vad min hud inte tål klor, som det kliar, svider och TORRT blir det överallt. Fick ta mig en rejäll dusch när jag kom hem och dränka mig i lotion! Men kul var det, och jag fick sånna minnen sen Badhuset i Trellehulla.. Tänk så mycket tid man spenderat där ändå, mys på det..

Här är två videos som Joel filma idag..









Dessa bilder är från idag. Kolla på spenat/salladsbladen!!! Karl Alfred!!
Sen var bara Dex så söt idag så han fick komma med på ett par bilder här i dagens inlägg..


Jag ska snart nanna, men först snacka lite med Mamms och Catts. Jag gick ner innan tog en banan och faktiskt för ovanlighetens skull ett glas chokladmjölk. Mumms, det satt fint. Precis vad jag behövde..

När jag kom upp sen gick jag igenom ALLA min övningar jag fått av sjukgymnasten. Jag känner att de hjälper, att de är bra. Så ja kan ju vara ganska vettigt att göra dem med, så tur att jag tagit mig i kragen nu. Nu ska det bli varje dag och om jag missar en dag dör jag väl inte. Men försöka skadar ju aldrig, mål ska man ha..

Nej godnatt på er och godmorgon till er som är före oss eller kanske efter oss på Pacific Time♥

Kommentarer
Postat av: Mammi

Kul att få följa med er i bassängen, kan känna vattnet stänka upp på en...hihhii Vad roligt att du gör succe md din alla malla mat...Den nya internationella kvinnliga swedish kock...hihiih Ja du mitt hjärt nu är det inte många dagar kvar o i kväll ska det gå i tvättnets tecken med din systeyster o nu hörde jag hur hon bjöd in Sofia på en tvättdag...hahahah DOmär för roliga. Petra ska iväg inatt o hämta hem Sebbe...hon har nog längtat efter honom...Hon blir såglad när där kommer ett sms fr honom....Ha det bäst o du love you <3<3<3

2010-07-01 @ 07:00:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0