ÄNTLIGEN EN SKRIFTLIG VERSION AV HELGEN!

Förra helgen då! Se upp här kommer äntligen en uppdatering med ord och inte bilder eller videoklipp!


På fredag kväll skjutsade Joel mig till Angelica och vi åt St:Patricks day mat med hennes familj och en annan
familj. Sen packade Angelica, vi åkte och handlade lite matsäck, snackade lite och ja kom inte i säng fören 02.30!!!


Alarmet ringde kl 6.30 så alltså4 timmar senare! Ja det var inte mycket att göra åt det. Bara till att palla sig upp och starta denna lördag!


Millie, Angelicas värdmamma var så snäll och körde oss till Tågstationen. Klockan 8.10 steg vi på tåget och intog våra platser!


Angelica och jag underhållne oss väl på tåget, vi skrattade, läste, lyssnade på musik, sjöng, hade Minute Maid Lemonade provning och tog foton. Efter ganska så exakt 3 timmar var vi framme i Vancouver B.C. Canada! På bussen fick vi även fylla i en form för att komma in i landet!


Vi blev kollade av tullen och sen tog vi en taxi till hotellet. Där lämnade vi våra väskor och stack nu ut till fots mot OS Elden! Det var magiskt! OS stämningen var fortfarande ganska stor och påtaglig. På alla hus- och byggnaders väggar fanns banderoller, planscher, även på lyktstolparna och på torgen. Jag såg folk överallt som jobbade för OS och även bussar och andra transportmedel för de Para Olympic tävlarna.


Innan vi nådde fram till elden tog vi bilder på Canada Place, det ser ut som opra huset i Sydney typ.. Det är en Ikon för/av Canada. Väl framme vid elden tog vi en massa bilder, trängdes i folkmassorna och njöt av ett sådant stort ögonblick i våra liv!


Sen strosade vi runt i stan, affärer och torgen.


Vi drog oss tillbaks till Hostellet där vi satt och tramsade, flamsade och dansade! Alltså levde livet med mycket skratt! Sen duschade vi, fixade oss och drog ner till “lobbyn” (om man nu kan kalla det så på ett Hostel) där träffade vi två svenska tjejer och sen 3 amerikanska killar. Killarna pluggar i Sankta Barbara, California. Men de kommer från North Carolina, Texas och San Fransisco.. Riktigt roliga, trevliga och underhållande alla tre på sina sätt..


Vi träffade även Yasse, Denise, Betty och Josefin (också aupairer) på kvällen så vi drog till ett uteställe/dansställe.. Medan de andra stannade där hela kvällen sprang vi fram och tillbaka mellan klubben och vårt Hostel där våra nyfunna vänner fanns. Så vi hade en toppenkväll!


Klockan 04.00 bestämde vi oss för att klippa Anthonys hår (killen från North Carolina). Så vi lånade en kökssax i receptionen, gick till damtoaletten på vår våning och startade detta projekt! Angelica klippte Anthony lite sådär a la pottfrilla.. Men hahha det blev hur snyggt som helst! Bättre än innan i alla fall..


Vid 04.30 hittade vi till våra sängar (då hade vi varit uppe i 22 timmar).. Klockan ringde igen 10.00! Dags att gör oss i ordning, trycka, kämpa och svära ner de fortfarande supersvullna fötterna i sina stövlar och bita ihop, checka ut rummet och ställa in våra väskor!


Vi bestämde med Anthony och Ian att vi skulle träffas vid 15.00 och äta lunch/middag då..


Så denna söndag kämpade vi oss halvhaltandes fram på Vancouvers gator.. Handlade lite, åt och njöt av att bara umgås!


Vi mötte upp killarna och fick i oss en bit mat och drog sen till hostellet och hämtade våra väskor. Haffade en taxi som körde oss till stationen. Nu var vi på väg hem och det var i alla fall bra för fötterna om inget annat hahah.


Vi var nog lite sådär ÖVERTRÖTTA, för vi skrattade nästan NON STOP på våra 3 ½ timmar hem! Vi har så mycket interna skämt, roliga fraser och påhitt bara efter en helg tillsammans. DET ÄR SJUKT! Ellerhur, hur kan liksom pung vara så laddat med skratt Angelica?? HAHAHHA och Meeen Kalle, men lilla Kalle var är du, hallå Kalle! HAHAHAH :)

Ja jag säger bara att ni skulle varit med för så sjukt kul hade vi det!


När vi var på amerikansk mark ringde jag Katie och Joel. Frågade hur deras helg varit och när Katie ville jag skulle börja jobba igår (måndags). Hon behövde mig från 12-17.. Så då passade jag på att stanna över hos Angelica. Angelicas värdpappa var så snäll och hämtade oss vid 21.30 tiden när vi var framme i Edmonds där hon bor. Vilket var härligt, för det hade vairit en liten bit att gå hehe.. Vi fick sedan snackat ut, skrattat och analyserat våra upplevelser denna kväll. Vi skriver även en lista med saker vi ska bocka av och göra innan vi åker hem!


Sen körde Angelica mig hem så jag hann packa upp mina saker snabbt och sen tvätta av mig lite innan jag började jobba..


Så åter igen, ytterligare en gång… STORT TACK ALLA OCH SPECIELLT ANGELICA FÖR FÖRRA HELGEN! Nya som gamla vänner! <3

 

Denna film har mest Angelica knåpat ihopa men jag har varit ganska delaktig jag med! Så se och njut, går det för fort så får ni stoppa, eller se den två gånger! Men jag ber er kolla extra på detaljer, skrifter och hur musiken flyter ihop med bilder osv.. 

 




Idag har jag inte så mycket att skriva! Inte mer än att jag är superladdad, så exalterad för att Mamma och Petra snart kommer stå här med mig på amerikansk mark. Sitta med mig i mitt rum, vara 24 timmar om dygnet med mig! Det är sjukt att man kan vara så beroende av ett fåtal människor i ditt liv. Ni är min drog, utan er är jag ingenting, det är med er jag vill leva, uppleva och merleva!


Jag kan inte vänta med att få visa er allt häromkring. Det finns så mycket!! ÅHH… SNART SÅ, SNART SÅ..

Jag ska se till att bädda extra rummet till Mamma och Petra imorron, kanske lite ikväll… Får se vad som hinns med..


Pojkarna har uppfört sig bra idag och vi har haft en trevlig dag med mycket skratt.. Jag har tvättat 4-5 maskiner, städerskan har varit här och i förmiddags tog jag boysen i vagnen på en jättetur!



Jag var ute och gick i 45-50 minuter, pinnade på satan ska ni veta hahah .. Här byggs det lårmuskler/ benmuskler och kanske håller kroppen i lite trim när man äter lite onyttigt här då och då..


Jag ska snacka med Angelica ikväll.. Eller ganska snart.. Hon slutar vid 20.00 och det är vad klockan är nu.. Så ska skypa lite med henne och sen ska jag försöka lägga mig vid 21.00 idag.. Ta mig en liten anti muskelinflammatorisk pilla för min axel/skuldra/nack skit!


Imorgon ska talpedagogen komma 8.30-9.30, sen packar jag in pojkarna i bilen och kör till Marte för 2-2½ timmars playdate..


Ha en toppen onsdag och så hörs vi imorron!

PUSS PÅ ER♥


Kommentarer
Postat av: Mamsen

Vilken underbart härlig helg ni två har haft o givetvis de andra tjejerna med..:-) Det ska bli så mysigt att göra Washington med dig o Pet.....Älskar att uppleva saker med er 2 rena äventyret, men nu denna gången är du reseguiden o annars brukar det vara mammi...hihhi ska bli kul o se ditt upplägg o varje dygn,dag,tim,min,sek,hundradelssekund blir mys o bara mys med dig.... Kan inte fatta att vi snart ses på din blogg står det nu 0 dagar men jag kommer ihåg när det stod 73 dagar det har liksom etsat sig fast i mitt huvud 73,73,73 o nu OOOOOOOOO...Yippie!!!!!! Natti natti vi hörs din lunch min kväll eller din kväll 17.30-18 vår natt 02.30-03.00 då är vi väl nervösa din systeryster o reseledaren med den blåaryggan...hahahaha Love you <3

2010-03-24 @ 06:05:00
Postat av: Cattis

Är så glad för din skull hjärtat, ni verkar verkligen ha haft en superhelg! Du anar inte hur avis jag är på mammin och systran din!!! JAG VILL OCKSÅ! Vi hörs om en halvtimme och ses när vi ses . . LOVE U <3

2010-03-24 @ 13:34:08
URL: http://catriniusa.blogg.se/
Postat av: Mammi

Jag står upp o applåderar till dig Angelika....vilken fint bildspel med musik o allt..sjukt häftigt...Kram på dig...

2010-03-24 @ 17:21:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0