Äventyrs Lördag om något..

Idag ska jag svara på två kommentarer, första från Camilla i San Diego och andra från Christina Cammerö.
 
 
Ohh de är så söta de små liven!
Du måste kolla på denna bloggen. Hon tar skitcoola familje o barn bilder! Kolla under kategory Family eller Kids
http://ashleeraubachphotography.blogspot.com/

Ps du borde hälsa Petra att Victoria Secrets swim suit wear har kommit ut, o att hon borde beställa dem online till din address o ta med sig hem till sweden.. bara en idé! =)

När ska vi skypa??? or more importantly, när kommer du till SD?
Miss you my dear!!
LOVE!

 

Ja de är charmtroll! Ja jag har varit inne och kollat runt, shit så fina bilder. Jag vill med kunna göra det hehe.. Hur har du hittat hennes blogg?

 

Ja du kan gå in och läsa mammas kommentar till dig så har du svaret där min kära :D Så söt du är som tänkt på det vännen :D

JAAAA jag vet.. Ingen aning när passar det dig? Och jag har ju typ INGA semesterdagar :( Så för mig är det bäst att komma fredag (jag kan ta mig ledig en fredag och komma tidigare så jag inte kommer på kvällen men de kan vi se) och vara hos över helgen och att jag tar mig hem på måndagen (jag kan även ta mig ledig på måndagen och åka hem senare på måndag eftermiddag)...Det är när det skulle passa dig? :)

 

Miss you sooo much, vi har så mycket att prata om och to catch up with!

LOVE!

 


Nästa här då..

Hej Malin! Du har ingen aning om vem jag är, men din mamma och jag gick gymnasiet tillsammans och nu håller vi kontakten på facebook.. Vi pratade om cupcakes en dag och då sa hon att du hade bilder på din blogg från en babyshower.. Jag kollade på dem och sen var jag fast.. Läser din blogg varje dag och det är lika roligt varje gång att höra vad du har för dig.. Jag har själv tvillingar så det är extra kul. Visserligen är mina 20 år idag, men de har ju varit små de med... ;) (Malin och Sofie heter dem)Du är jätteduktig med barn måste jag bara säga...Hoppas du och mamma och syster får en jättehärlig påsk tillsammans. kram

 

Lite roligt tycker jag detta är Christina hihi. För jag vet visserligen inte hur du ser ut och jag kan inte säga att jag vet vem du är. Men jag vet mycket väl vem dina tviling flickor är. Malin klippte mitt hår innan jag flyttade hit till USA och vi har många gemensamma vänner :) Så världen är ganska liten faktiskt. Mamma har faktiskt berättat för mig att ni gick på gymnasiet tillsammans, det är också lite kul. Vad kul att du hittat hit och vad roligt att du tycker det är kul att läsa det jag skriver.

Jag försöker göra det så kul som möjligt att läsa och följa mig som jag kan :)

 

Tack, ja jag älskar barn. Det är klart det kan vara jobbigt och ibland önskar jag att jag hade ett par armar till. Men man klarar det, det är en utmaning. Det är kul att uppfostra barn faktiskt (dock inte alltid hehe).

 

Hoppas du ska fortsätta följa mig det hade varit kul Du får hälsa till Malin från mig. Hon borde veta vem jag är.. Kram!


Så till dagens dag då, LÖRDAG!

Jag kom inte i säng fören sent igår.. La mig 01.00 tror jag eller kankse halv 2 kommer inte ihåg. Men jag hann prata med mamma och jag skulle egentligen lägga mig när jag kom hem kl 00.00 men jag var ju tvungen att blogga för er där hemma.


Jag vaknade kl 6.32 av att pojkarna skriker och jag visste exakt vad tiden var utan att ens kolla men ja gjorde det såklart ändå..


Låg kvar, vilade och halvslummrade till lite. Gick upp vid lite över 8, pratade lite snabbt med mammi innan hon skulle till Åsa och se Melodifestivalen finalen. Anna Bergendahl vann by the way, hennes låt är väl okej. Där har ju inte varit någon annan bra låt precis hehe, palla Melodifestivalen, det är helt utdött och tråkigt faktiskt.



Sen var Åsa så snäll, ÅSA DU ÄR BÄST! Jag tycker om dig JÄTTEMYCKET, och såklart inte för att du gav mig (även Mamma och Petra) en liten peng nu till de ska komma över till mig. Utan du är en helt underbar person, snäll, omtänksam, rolig och stark. Starkare än du tror!! :)

Mamma ska vara glad att hon har en vänn som dig!

 


Så tillbaks till Lördagens äventyr igen..

Jag fixade mig och körde till Mill Creek Towncenter där jag skulle möta upp Sarah. Jag frös lite så gick in på Starbucks och köpte mig en varm choklad + en cookie med chokladbitar (JA klockan förbannat för tidigt för en kaka, typ sådär kl 9.50 på morgonen men ibland så blri det så helt enkelt).

 

När Sarah äntligen kom (lite ganska mycket försenad sådär 25 minuter för att vara exakt kanske HAHAH. (Men det gjorde inget, jag satt ju bara där och frös gumpalallan av mig utomhus för jag visste ju inte när exakt hon skulle komma). Vi åkte och tankade, hämtade Krystal (sjukt ball tjej hon med, så rolig och lika glad, social och trevlig som Sarah) och körde in till Downtown Seattle. De hittade inte heller helt som de skulle haha, men det är inte lätt att köra runt i Seattle, för det är en massa enkelriktat typ sådär ÖVERALLT! 

 

Men till Urban Outfitters hittade vi och såklart hade de inte mina älskade skor:( Och fråga mig inte varför för de borde ha haft dem men NEJ. Så jag köpte ett par andra istället för jag behövde ju ett par svarta skor (lägg starkt märket till BEHÖVER JU, HAHAH).



Sen gick vi in på H&M och där fick jag köpt en riktigt fin, söt vårjacka + två lite längre t-shirts. Vidare gick vi sen till American Eagle Outfitters där jag köpte de två übersöta sommarlinnena.



Sen körde vi runt runt och åter runt för att hitta till Dick's. Det är en känd hamburgarkedja med 4 stycken snabbmatställen i Seattle. Från början gick man in och köpte sin mat och sen fanns där inga sittplatser utan man ska äta det i bilen. Men nu på 1 eller 2 av restaurangerna kan man sitta och äta. Det var riktigt gott, hamburgarna var supergoda, pommesen med och MILKSHAKEN var gudomlig!

 

Sarah och Krystal är helt överlyckliga för att jag ska vara här så länge. De har så mycket de vill och ska visa mig och så mycket vi ska görao och uppleva. De vill att vi ska åka och campa till sommaren ett helt gäng osv.. Får se hur det artar sig här men det hade ju varit riktigt fett!

 

Sarah lämnade av mig vid min bil och jag bestämde för att köra till Target innan jag skulle köra hem för en hemmamyskväll med mig själv. Och ja där fick jag minsann spenderat en himlans massa pengar, blev 88 dollar fattigare där :( Men fick mycket fint för de pengarna..

 

Ram, nappflasakor/muggar till pojkarna (för tidig påskpresent, och de älskar dem!!), strumpor, sjukt fräcka solglasögon (rea), galgar, rakgel, en liten söt plåtburk med M&M's i (ville ha burken bara, och med min initial och allt!), Lady Antebellums nya skiva, Tim Mcgraw skiva (Jag och Katie ska se en koncert med dem i Seattle i Maj så måste ju också lägga lite låtar på minnet och ja jag vet ju redan många sen innan, de är så bra!!), sist köpte jag Föräldrafällan och Rädda Willy DVD.

 


De har så mycket snygga klockor, tavlor, ramar och möbler på Target så jag dör! Kolla bara...

 
Jag älskar denna amerikanska flaggan, varje stat har en bit av sin egna registreringskylt.


Sen här är LITE påsksaker, typ sådär 3-4 rader/gångar fulla med allt möjligt! Här är allt lite too much som ni redan vet haha..
 


Väl hemma så städade ag och plockade undan lite på mitt rum. Satte in mina foton i mitt I♥NY album + i den nya ramen jag köpte. Hängde in alla kläder och ordaniserade i mina lådor och garderob. Gick sen ner och åt, upp på mitt rum igen och såg föräldrafällan. Sen kollat lite saker på internet, ramar och lite annat skojj..

 

De har klippt Dexter idag, sååå söt är han, hans frisyr ser ut som en armé/soldat frilla. Kort på sidorna och längre uppe på, min lille på så söt.    

 

Nu ska jag publicera detta, sen ska jag snacka lite med mammsi snabbt och sen nanna..

 

Imorgon ska jag bowla med aupairerna i min LCC grupp, vi har LCC möte imorgon. Så det är vad vi ska göra på mötet, bowla. Så jag ska nog hämta upp Marte och så kör vi till Kenmore där vi ska vara. Klockan 13.00 ska vi vara där och sen tar det lite mer än en timme kanske.

 


Sen vid 15.00 ska en granne komma över hit som Katie och Joel precis bekantat sig med och de har en kille som är 4 år och en tjej som är 1½, sen passar hon två andra barn som är i ungefär de åldrarna med om dagarna (så lite som en dagmamma). Så Hon ska komma över med sina barn imorron så de ska få leka här. Och hon bor 2 hur ifrån mig så det är ju toppen! Då kan jag gå dit någon gång sådär i veckan och så kan hon komma hit med sina barn så de kan få leka någon timme :)

 

Det ser jag fram emot och så nära och praktiskt med :)

 

Nej nu minsnn får jag sluta skriva..

PUSS PÅ ER! 


Kommentarer
Postat av: Malin

HEJ Malin :) Mamma berättade om din blogg så jag tänkte att jag också skulle börja läsa lite ;) kul att se vad du gör..hoppas du ha det bra där borta? Är du ledig mycket och e dollarn billig? :P Kram Malin (Tvillingfrisören) ;)

2010-03-14 @ 11:47:28
Postat av: Jonas

du har inte funderat på o shoppa lite mer kläder???;) hihihihihi o btw!!! MISS YOU!!!

2010-03-14 @ 12:37:17
Postat av: Britt-Marie Fridholm

Hej Malin. Va härligt att anderslövarna kom fram lyckligt. Träffade mamma hos frisören och fick din bloggadress. Kollar lite varje dag.Känns nästan som att vara i USA. Hihi. Ha så trevligt nu med mamma o Petra.



Kram Britt-Marie F.

2010-03-26 @ 14:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0