Fredag, helg och det firas med mycket speciella personer <3

KLICKA PÅ BILDERNA NEDAN SOM FÖLJER I INLÄGGET SÅ BLIR DE STÖRRE!!


Idag väckte Mamma mig 05.54... Då ville hon komma in och mysa som sagt och snacka lite innan jag skulle upp och börja jobba.

Katie är super förkyld, har ont i halsen you name it.. Så hon var hemma från jobb idag och Joel med eftersom han jobbar hemifrån på fredagar.. 

Vid lite över 9.00 packade vi in pojkarna i bilen, Mamma, Jag och Petra.. Nu bar det av till Alderwood Mall, ett ganska stort shoppingcenter 15 minuter från mig..

Pojkarna tyckte det var spännande, vi köpte solglasögon till dem! Sååå himla söta mina små pågar! De gillar nämligen inte sol alls och nu bestämde vi oss för att köpa solbrillor och vi ska även köpa kepsar till dem tror jag..

Men det gulliga är att när vi köpt solglasögona så ville de ha dem på sig inne på köpcentret och inte ta dem av sig. Så där gick jag, puttandes på en dubbelvagn med två IDENTISKA barn i SOLBRILLOR och alla tittade, oooooo:ade sig och skrattade sött åt mina charmiga pojkar.
Petra gick bredvid och skämdes lika mycket som jag.. HAHAH

Se själv!



Innan vi åkte hem hann vi snabbt med chokladmilkshake på Ruby's, sååå gott!




Jag tog 3 bilder och ingen blev bra, ja ni ser ju själva haha!

Sen somnade Dex påvägen hem och väl hemma la vi dem båda, sen sov de i lite mindre än 2 timmar.. Nicholas mår inte bra heller, han är också snuvig och sjukis.. Dex är inte heller på topp.. Isch jag vill inte bli sjuk..

Jag och Petra körde och hämtade pizzor till oss alla som vi åt nu i kväll.. Efter middagen stack vi ut, jag visade Mamma och Petra, Target och Walmart (två affärer här) sen träffade vi Marte på Everett Mall Biografen.

Där såg vi The bounty hunter! Sjukt bra film med Jennifer Aniston och en annan engelsk man till motspelare! Så många skratt och så spännande + en liten släng av romans! Kan det bli bättre??

Detta är då vad jag köpte igår och sen min fina Nemo fisk berlock jag fick av Mamma till mitt Thomas Sabo berlockarmband, kort av Pappa, Nalle, kort och fina hjärtöronhänge av Anki!! 




Tusen tack Anki så snällt av dig min extra mammi!! 

Tack Pappa, älskar dig så mycket!♥  
Träningsväskan köpte jag på rea för 150kr igår när Mamma och Petra anlände, jag köpte även de två tröjorna ni kan se. Riktigt sköna och fina, enkla men ändå..  Nemo mjukisdjuret fick jag av Mamma idag!

För er som inte vet och precis har börjat läsa min blogg så ska jag förklara detta med Nemo. Ni vet alla att jag är född utan fingrar på min högra hand, eller ja vi har alltid kallat den min "lilla hand". Nemo är som ni kanske inte vet, född med en liten HÖGRA fena som är hans lyckofena.
Första gången jag träffade Yasmine (en aupairvän till mig) så sa hon att jag är som Nemo, först fattade jag inte. Men sen förklarade hon och då förstod jag såklart hur hon menade. Alltså ska jag se på det så att min högra, lilla hand ska vara min lycko hand, precis som Nemos fena är hans lyckfena! 

Därav mina två Nemo prylar, som jag älskar så! 
Gose Nemo ska få en hedersplats på min säng och ja berlocken fattar ni ju hehe.. 

Jag älskar att ha största delen av min familj här! Det är underbar och det är inte förren nu jag fattar hur svårt det är att VERKLIGEN visa, förklara, försöka förmedla mina känslor, intryck och upplevelser för en UTOMSTÅENDE. 
Det är så himla svårt, det känns som att det är mer betydelsefullt för mig, som att de har svårt att förstå. De är ändå "bara" här på semester. Det är svårt att förmedla min känsla, för att bo här och vara turist här är två helt olika saker, två saker som är så lika men ni ska bara veta sådan skillnad det är. 

Intrycken har varit starkare för mig. Mamma och Petra verkar inte ens exalterade eller intresserade av de kulturella skillnaderna, allt från affärer till vägar till natur och människorna! Men det kanske kommer, vi får se.. 

Ska svara lite mer på era kommentarer sen! Svårt att hinna med bara, jag får ju INTE ha min dator för mig själv numera. hahha, nu måste jag dela med 2 andra ivriga datoranvändare.. 

Men tack Britt-Marie, så kul att du med hittat hit, och Emeliegud vad roligt. Hoppas alt är bra med dig och ja jag har det toppen här. Mamma och Petra kom tillsist hit och de fullkomligt älskar mina små pojkar! 

Mormor och Morfar, TACK för allt ni skickade med! Guld värt! 

Tack Åsa, du är TOPPEN! Du är en underbar, genomsnäll människa! 

Catrin tack för min skyddsängel, det känns som du bor i den. Det känns som du är min skyddsängel i fast i detta smycke mitt hjärta! ♥ Den var jättefin, tack..

Nej herregud, nu är klockan snart halv 12 på natten, vi ska upp vid halv 8. Sen blir det tulpan festival i Mount Vernon en bit härifrån med min värdfamilj.. 

Efter det åker Mamma, Petra och Jag vidare till Alderwood Mall och spenderar resten av dagen där.. 

PUSS PÅ ER DÄR HEMMA♥ 


 


Kommentarer
Postat av: Peter

Mia och Ida även jag tycker grabbarna ser cooola ut. Tänk dom solglasögonen och deras flygjackor så har vi två nya Top Gun piloter. På ett av kortena från när ni sitter och dricker kilkshake och när både Petra och Helen tittar ner på muggarna så ser det ut som "Ånej redan slut"



Ha en trevlig shopping dag idag



2010-03-27 @ 10:10:17
Postat av: Camilla

Hej svej på er alla tre!!!



Härligt att resan gått bra och att ni kom fram lyckligt. Här är allt lugnt, ingen bebis än..... Jag har varit ute i trädgården och röjt, städat för fullt här inne, men det verkar inte som bebisen ska titta ut än, så det blir nog ett april skämt tror ni inte det??? Ha det bra, tänker på er Kram Camilla med familj!

2010-03-27 @ 15:10:02
URL: http://allimacdesign.blogspot.com/
Postat av: Gunnel

Jag förstår att du är glad mamma o Petra på besök hur skall ni hinna med allt vad du vill visa dagarna kommer att rusa iväg hoppas ni får lite egen tid med varandra för du har vekligen ett heltidsjobb med " dina pojkar" hälsningar till er alla tre njut av dagarna kram fr Gunnel

2010-03-27 @ 18:20:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0